Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

Restaurantul gastronomic L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec. Pe langa feluri clasice ale bucatariei franceze si o lista extravaganta de deserturi, noul meniu propune in premiera specialitati apartinand traditiei culinare romanesti, reinterpretate de Chef Sam cu subtitilati contemporane, care le pastreaza savoarea si le confera unicitate.

L’Atelier – l’art culinaire este un restaurant gastronomic care ofera cea mai fina bucatarie franceza intr-o ambianta de un farmec aparte, usor de descoperit chiar in inima nobila a Bucurestiului.

Chef Samuel le Torriellec propune o bucatarie bogata si captivanta, unde fiecare fel este creat pentru a oferi pura placere culinara. Cu un meniu haut de gamme, L’Atelier invita la fine dining intr-o intimitate plina de savoare. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Noile meniuri pot fi accesate aici.

Chef Samuel le Torriellec Din meniul de iarna al restaurantului L'Atelier, Hotel Epoque, Bucuresti

L’Atelier

Eu ma bucur ca Chef Samuel Le Torriellec a ramas conservator la L'Atelier Imi pusesem demult in agenda sa revizitez L'Atelier de la Hotel Epoque, mai ales dupa ce au si castigat la categoria "Cel m...

Data actualizarii: 30/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close