Restaurantul gastronomic L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec. Pe langa feluri clasice ale bucatariei franceze si o lista extravaganta de deserturi, noul meniu propune in premiera specialitati apartinand traditiei culinare romanesti, reinterpretate de Chef Sam cu subtitilati contemporane, care le pastreaza savoarea si le confera unicitate.
L’Atelier – l’art culinaire este un restaurant gastronomic care ofera cea mai fina bucatarie franceza intr-o ambianta de un farmec aparte, usor de descoperit chiar in inima nobila a Bucurestiului.
Chef Samuel le Torriellec propune o bucatarie bogata si captivanta, unde fiecare fel este creat pentru a oferi pura placere culinara. Cu un meniu haut de gamme, L’Atelier invita la fine dining intr-o intimitate plina de savoare. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)
Eu ma bucur ca Chef Samuel Le Torriellec a ramas conservator la L'Atelier
Imi pusesem demult in agenda sa revizitez L'Atelier de la Hotel Epoque, mai ales dupa ce au si castigat la categoria "Cel m...
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.