LOFT, decembrie 2018
www.facebook.com/LOFTPAGE
0756.385.638
Loft: cina in hala tipografiei
Am aflat de curand ca Loft e si un restaurant “obisnuit”, adica la care sa mergi sa mananci si fara sa dansezi, sa-ti vina toata mancarea inapoi. Fiindca toti cand spun Loft, se gandesc la club, muzica, aruncat cu banii in stanga si in dreapta, ca sa-ti creasca oportunitatile si sansele de sex.
Loft e deschis doar seara, si nu in toate zilele din saptamana. Poti manca intr-o oarecare liniste pana pe la orele 21, dupa care isi da fiecare in petic la club, dupa cum il duce capul. Au o singura sala, mare si foarte inalta, fara ferestre, sau cu geamurile acoperite, oricum. Arata a spatiu industrial, si cred ca asta a si fost, presupun ca a fost chiar sala cu masinile tipografice.
Au un chef bun la Loft, e talentat, meniul e fusion, preponderent asiatic. La ei am mancat doar la un eveniment al jucatorilor de golf, asa ca am apucat sa gust din multe feluri, meniul intreg fiind cel din pagina separata. Toate au fost bune si chiar foarte bune, cu un exces de sosuri dulci, semn ca cheful si managerii au invatat bine lectia.
Serviciul e asemanator cu cel al altor restaurante si cluburi cu trafic ridicat, adica baieti tineri si in putere, rezistanti la suprasolicitare. Preturile sunt mari, desigur, si ar fi un nonsens sa fie altfel.
Asadar, Loft e un restaurant pentru o cina buna, daca il iei in calcul doar pentru asta si nu ai in plan sa si ramai in club… (GB – decembrie 2018)
Clubul LOFT
Metropolis Center
Referinte
O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf Association, la care am fost invitat, chiar daca nu eram in target.Meniul:StartersDuck Foie Gras Confit with Figs Jam...
O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf Association, la care am fost invitat, chiar daca nu eram in target.
Meniul:
Starters
- Duck Foie Gras Confit with Figs Jam
- Beef Bulgogi Served with Baby Lettuces & Confiture
- Salmon Tartare with Jailapeno Mayonnaises & Tobiko Wasabi
- Tuna Tataki with Green Salsa and Wakame Crust
- Miso Octopus with Tender Steam Broccoli
- Duck Salad with Pomegranate, Apples, Celery and Sesame
Main Course
- Slowly Cooked Miso Scotish Salmon, Cherry Vine Tomato and Pickled Onion Vinaigrette
- Chimichurri Chicken
- Duck Breast Grilled Teriyaki
- Beef Short Ribs with Ponzu
Side Dishes
- Mashed Potatoes with Truffles
- Green Beans with Chili Garlic Sauce
- Kimchi Stir Fry Vegetables
Dessert
- A Delightfull Selection of Sweets
- Cheese Cake with Passion Fruit & Mango
- Lemon Tart
- Brownies
Bar Menu
- Refresh: True Energy, Ginger, Tonic, Coffee, Tea, Soft Drinks (Pepsi, Mirinda, 7up), Natural Juices (orange, peach, grapefruit, apple, cranberry), Bucovina still/sparkling water
- White/ Rose/ Red Wine: Tarla 101
- Spirits: The Famous Grouse, Dewar’s, Jack Daniel’s, Finladia, Bacardi Rum, Jagermeister, Bombay Sapphire Gin Martini Bianco/ Rosso/ Rosato/ Dry/ Bitter
- Long Drinks
- Beers & Cider: Carlsberg, Budweiser, Ttuborg N.A., Bacardi Breezer, Somersby Cider
LOFT, decembrie 2018 - Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 58 (Metropolis Center)