Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatii Arata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit ...

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului Green Hours este unul...

Gradinile ascunse ale Bucurestiului Suento by Gram se cheama asa pe...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

Lamentabil The Old Sibiu e un restaurant cu cativa ani in spate. Il...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu ...

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

1 comentarii

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita d...

Afiseaza
comentarii

Loft: cina in hala tipografiei

LOFT, restaurant cu bucatarie asiatica si fusion si club in BucurestiAm aflat de curand ca Loft e si un restaurant “obisnuit”, adica la care sa mergi sa mananci si fara sa dansezi, sa-ti vina toata mancarea inapoi. Fiindca toti cand spun Loft, se gandesc la club, muzica, aruncat cu banii in stanga si in dreapta, ca sa-ti creasca oportunitatile si sansele de sex.

Loft e deschis doar seara, si nu in toate zilele din saptamana. Poti manca intr-o oarecare liniste pana pe la orele 21, dupa care isi da fiecare in petic la club, dupa cum il duce capul. Au o singura sala, mare si foarte inalta, fara ferestre, sau cu geamurile acoperite, oricum. Arata a spatiu industrial, si cred ca asta a si fost, presupun ca a fost chiar sala cu masinile tipografice.

Au un chef bun la Loft, e talentat, meniul e fusion, preponderent asiatic. La ei am mancat doar la un eveniment al jucatorilor de golf, asa ca am apucat sa gust din multe feluri, meniul intreg fiind cel din pagina separata. Toate au fost bune si chiar foarte bune, cu un exces de sosuri dulci, semn ca cheful si managerii au invatat bine lectia.

Serviciul e asemanator cu cel al altor restaurante si cluburi cu trafic ridicat, adica baieti tineri si in putere, rezistanti la suprasolicitare. Preturile sunt mari, desigur, si ar fi un nonsens sa fie altfel.

Asadar, Loft e un restaurant pentru o cina buna, daca il iei in calcul doar pentru asta si nu ai in plan sa si ramai in club… (GB – decembrie 2018)

Clubul LOFT
Metropolis Center

Metropolis Center

Cina la LOFT

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf Association, la care am fost invitat, chiar daca nu eram in target. Meniul: Starters Duck Foie Gras Confit with Figs Jam...

Data actualizarii: 15/05/2020

LOFT, decembrie 2018  - Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 58 (Metropolis Center)