Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevaratNu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizzaE unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de BucurestiAm m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsăAm ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra!P...

Loft: cina in hala tipografieiAm aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum...Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua ZexeZahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomieAm mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatiiArata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare...Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining...Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi aniA fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit...M-...

BoemetruCand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabileAm reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listeiAm promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Afiseaza
comentarii

Loft: cina in hala tipografiei

LOFT, restaurant cu bucatarie asiatica si fusion si club in BucurestiAm aflat de curand ca Loft e si un restaurant “obisnuit”, adica la care sa mergi sa mananci si fara sa dansezi, sa-ti vina toata mancarea inapoi. Fiindca toti cand spun Loft, se gandesc la club, muzica, aruncat cu banii in stanga si in dreapta, ca sa-ti creasca oportunitatile si sansele de sex.

Loft e deschis doar seara, si nu in toate zilele din saptamana. Poti manca intr-o oarecare liniste pana pe la orele 21, dupa care isi da fiecare in petic la club, dupa cum il duce capul. Au o singura sala, mare si foarte inalta, fara ferestre, sau cu geamurile acoperite, oricum. Arata a spatiu industrial, si cred ca asta a si fost, presupun ca a fost chiar sala cu masinile tipografice.

Au un chef bun la Loft, e talentat, meniul e fusion, preponderent asiatic. La ei am mancat doar la un eveniment al jucatorilor de golf, asa ca am apucat sa gust din multe feluri, meniul intreg fiind cel din pagina separata. Toate au fost bune si chiar foarte bune, cu un exces de sosuri dulci, semn ca cheful si managerii au invatat bine lectia.

Serviciul e asemanator cu cel al altor restaurante si cluburi cu trafic ridicat, adica baieti tineri si in putere, rezistanti la suprasolicitare. Preturile sunt mari, desigur, si ar fi un nonsens sa fie altfel.

Asadar, Loft e un restaurant pentru o cina buna, daca il iei in calcul doar pentru asta si nu ai in plan sa si ramai in club… (GB – decembrie 2018)

Clubul LOFT
Metropolis Center

Metropolis Center

Cina la LOFT

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf Association, la care am fost invitat, chiar daca nu eram in target.Meniul:StartersDuck Foie Gras Confit with Figs Jam...

Data actualizarii: 15/05/2020

LOFT, decembrie 2018  - Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 58 (Metropolis Center)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close