Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Master Rib Eye Australia la Red Angus

Master Rib Eye Australia la Red Angus (chef Marian Huzu)

Restaurantul Red Angus este unul dintre cele mai cunoscute steakhouses din Bucuresti, si a luat titlul pentru cel mai bun steak ne-japonez din parte Restocracy in cadrul competitiei Topul Mancarurilor 2018.
Antricotul de vita de origine Australia, marmorat, cu grasime pe interior este un clasic al restaurantelor steakhouse. Obtinuta din muschiul aflat de-o parte si de alta a coloanei vertebrale, aceasta piesa se distinge prin fragezime si gust fiind una din partile care se preteaza cel mai bine prepararii pe gratar, fara o pregatire prealabila prea laborioasa. (decembrie 2019)

Pret meniu: 133 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close