Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Madame Pogany a crescut. După 7 ani de la inventarea conceptului de Bucatarie Urbana am trecut la nivelul următor, mai sofisticat, mai pregătit pentru un public matur, pretențios, care știe ce vrea și apreciază calitatea. Acum Madame Pogany este un loc care isi doreste să se acordeze la ritmul orașului prin oferirea unei experiente culinare noi.

Noua abordare culinară apare din imaginația gustului bun, sub semnătura lui noului nostru Chef Ionuț Gagiu. Ionut crede în inspirația momentului, impusa de ani de zile de studiu intens, experimente și perfecționări. Amesteca texturi și gusturi, traducând ritmurile orasului în farfurii ce surprind și încântă toate gusturile. ”În bucătărie, arta vine din combinații neașteptate, din alăturări de idei, gusturi și stiluri, din idei construite atent, în timp” ne spune Ionut atunci cand descrie felul sau de a intelege gastronomia.

Noul meniu orchestrat cu atenție de Chef Ionuț Gagiu pune alaturi atât combinații clasice cât și abordari surprinzătoare. Tartar-ul de spanac cu perle de brânză și ou de prepeliță, Rulada de iepure învelită în bacon, cu trufe, foie gras și piure de păstârnac si Vata de zahăr cu mousse de ciocolată albă și amaretto sour, sunt doar cateva exemple ce marcheaza inceputul evolutiei conceptului nostru de Bucatarie Urbana in cel de Gastronomie Conceptuala.

Pentru a amplifica experienta culinara, am reamenajat interiorul Madame Pogany si am inlocuit DJ set-ul live de weekend cu Live Jazz, Blues & Soul in the Evening sustinut de trupa “rezidenta” POG JAZZY COLTZ de marti pana vineri, sub îndrumarea atentă a pianistului Madălin Voicu Jr.

În seara zilei de 17 Noiembrie ne dorim să va prezentam noul nostru concept și cel mai important, vrem să il prezentam, în mod oficial, pe creatorul noului meniu Madame Pogany, Chef Ionuț Gagiu.

”Ne dorim o degustare cât mai comprehensivă a noului nostru meniu, să vă delectam simțurile și să vă trezim apetitul pentru calitate și pentru o nouă experiență culinară! Meet the Chef e ziua în care ai ocazia să parcurgi o călătorie in lumea gusturilor, în noul Madame Pogany!” – Răzvan Iliescu. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Prezentarea noului Chef Ionut Gagiu la Madame Pogany

Vineri, 17 noiembrie 2017, restaurantul Madame Pogany a organizat un eveniment de prezentare a noului Chef Ionut Gagiu, precum si o degustare a meniului.Intr-un cadru distins, dar totodata intim s...

Data actualizarii: 11/12/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close