Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti

O alta cina memorabila la Zen Sushi din George Calinescu (Piata Dorobantilor), de data aceasta o degustare a meniului de sfarsit de vara pregatit de Iulian Constantin, Head Chef si asociat al Zen Sushi-urilor. Am pus aici meniul cu totul, ca sa nu mai enumar ce am mancat la ei.

Zen Sushi e unul dintre foarte putinele restaurante la care vad o crestere a calitatii mancarii si a gradului de sofisticare a meniului, de la un an la altul. Si chiar mai des in ultima vreme, as putea spune. Foarte multe restaurante se pozitioneaza destul de sus la deschidere, atat in ceea ce priveste meniul, cat si nivelul general al localului. Insa sunt obligate sa-si coboare nivelul, uneori destul de repede, fiindca nu-si pot acoperi cheltuielile. Mancarea e prima “sacrificata”, de cele mai multe ori, in meniu facandu-si repede loc felurile a caror principala menire pe lume este sa tina de foame, si nu mai mult de atat. Iar in timp, acestea ocupa toate paginile.

Cunosc Zen Sushi de cand au deschis primul restaurant, intr-o casa mica de tot pe la Serban Voda. Atunci, si apoi mai multi ani dupa aceea, vedeam acolo sushi-ul si sashimi populare, simple, clasice, conservatoare, la preturi moderate, accesibile clasei medii. In ultimul an, insa, meniul a devenit mai creativ si mai sofisticat, cu feluri noi, inventate de catre Iulian Constantin si bucatarii lui japonezi, cu gusturi surprinzatoare si din ce in ce mai bune. Si restaurantele mereu pline, ceea ce ma face sa cred ca aceasta evolutie nu se va opri prea curand… (GB – august 2019)

Meniu de vara Zen Sushi

Data actualizarii: 28/08/2019

  • Mircea :

    Scump si prost, sushi-ul este „talpa”.

    • George Butunoiu :

      M-as mira foarte tare sa aud ca gateste diferit, in functie de cine se asaza la masa… GB

  • Dă-i un răspuns lui George Butunoiu Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close