Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Corto Maltese, d...

Winemaker dinner with Andrea GERE O cina memorabila la restaurantul...

O cina memorabila pregatita pentru Ludmila de catre Chef Catalin P...

O alta cina boiereasca memorabila la Locanta Jaristea, regizata si...

O cina memorabila la Bistro Ateneu, la invitatia proprietarilor si...

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veran...

O cina la LOFT, pregatita pentru jucatorii de golf din Romanian Golf A...

Wine Ambassadors Dinner, alta cina memorabila pregatita de Chef Samuel...

O cina iordaniana memorabila cu prietenii in toamna tarzie a lui 2018 ...

O cina chiliana memorabila, cu cele mai reprezentative mancaruri chili...

Afiseaza

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti

O alta cina memorabila la Zen Sushi din George Calinescu (Piata Dorobantilor), de data aceasta o degustare a meniului de sfarsit de vara pregatit de Iulian Constantin, Head Chef si asociat al Zen Sushi-urilor. Am pus aici meniul cu totul, ca sa nu mai enumar ce am mancat la ei.

Zen Sushi e unul dintre foarte putinele restaurante la care vad o crestere a calitatii mancarii si a gradului de sofisticare a meniului, de la un an la altul. Si chiar mai des in ultima vreme, as putea spune. Foarte multe restaurante se pozitioneaza destul de sus la deschidere, atat in ceea ce priveste meniul, cat si nivelul general al localului. Insa sunt obligate sa-si coboare nivelul, uneori destul de repede, fiindca nu-si pot acoperi cheltuielile. Mancarea e prima “sacrificata”, de cele mai multe ori, in meniu facandu-si repede loc felurile a caror principala menire pe lume este sa tina de foame, si nu mai mult de atat. Iar in timp, acestea ocupa toate paginile.

Cunosc Zen Sushi de cand au deschis primul restaurant, intr-o casa mica de tot pe la Serban Voda. Atunci, si apoi mai multi ani dupa aceea, vedeam acolo sushi-ul si sashimi populare, simple, clasice, conservatoare, la preturi moderate, accesibile clasei medii. In ultimul an, insa, meniul a devenit mai creativ si mai sofisticat, cu feluri noi, inventate de catre Iulian Constantin si bucatarii lui japonezi, cu gusturi surprinzatoare si din ce in ce mai bune. Si restaurantele mereu pline, ceea ce ma face sa cred ca aceasta evolutie nu se va opri prea curand… (GB – august 2019)

Meniu de vara Zen Sushi

Data actualizarii: 28/08/2019

  • Mircea :

    Scump si prost, sushi-ul este „talpa”.

    • George Butunoiu :

      M-as mira foarte tare sa aud ca gateste diferit, in functie de cine se asaza la masa… GB