Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Un restaurant urat si fara urma de jena

Mi s-a intors stomacul pe dos instantaneu cand am intrat la Mon Paris, de pe Drobeta. Toti fumau acolo fara jena, intr-un spatiu inchis ermetic, si era o duhoare grea, apasatoare, semn ca fac asta dintotdeauna. Am iesit imediat, gandindu-ma sa ma duc la urmatorul restaurant, de langa ei, cand am observat ca au inca o intrare, pe Eminescu, intr-un salon mai mic, de data aceasta, si care putea mai putin decat celalalt.

Mon Paris e un restaurant mijlociu ca marime, demodat, afumat, nu a mai fost renovat de multa vreme, decorat cu ce au gasit la indemana.

M-am uitat pe un meniu imens si am luat ceva la intamplare – s-a nimerit sa fie niste clatite cu somon si cu ceva branza. Care clatite nu au fost rele, insa destul de scumpe, ca de altfel toata mancarea de la Mon Paris.

Clienti erau la Mon Paris, insa numai in salonul celalalt, la afumatoare. Serviciul a fost absent, chelnerul statea tot timpul la fumat. Bine macar ca nu-mi fuma mie in farfurie, ca in salonul celalalt, a avut decenta sa stea afara, pe trotuar. In scurtele perioade in care l-am vazut, a fost amabil si deschis, trebuie sa o spun. Apoi a disparut cu totul o buna bucata de vreme. A revenit tocmai cand ma pregateam sa-i las banii pe masa si sa ies.

Mon Paris e un restaurant urat si necivilizat. S-ar putea sa fie un avantaj pentru ei, la urma urmei, pentru ca cei carora le plac astfel de locuri sunt multi, nici nu va inchipuiti cat de multi sunt… (GB – iulie 2018)

Mon Paris, Restaurant Pizza and Lounge pe Mihai Eminescu

Data actualizarii: 20/06/2021

Mon Paris  - Str. Mihai Eminescu, nr. 118 (Tunari)

  • Adrian :

    Cunosc si eu locatia,nu vad sensul titlului dvs? E urat doar pentru ca au o terasa decenta pentru fumatori ? Mancare buna,preturi ok,ospatari amabili e tot ceea ce mi-a ramas mie personal in cap dupa vizta dar si dupa descrierea dumneavoastra.Au niste oglinzi led gen culoar deloc demodate si pe care nu le-am mai vazut in alta parte vreodata .De obicei atunci cand mancarea si servirea sunt ok recenziile dvs nu sunr rautacioase:) am vazut ca sunt locuri cu mancare proasta si chelneri absenti si aroganti notate ceva mai bine si la care nu puneti un asa titlu .Mie imi pare cumva ca aveti o problema personala cu locatia sau cel putin asa se vede din exterior, fiind o persoana care va urmareste activitatea inca de pe vremea restograf .Pana la urma au clienti dupa cum ati scris,eu nu merg des dar totusi am descoperit locatia dupa ce criticul culinar Costin Staicu(pe care il urmaresc) a spus public si pe pagina si pe site ca acolo a mancat cel mai bun biftec tartar din viata lui .

    • George Butunoiu :

      Nu am o problema personala cu nimeni, nu stiu cine sunt oamenii aceia, nu am vorbit niciodata cu ei, nu le stiu nici numele sau orice altceva. Stiu ca am intrat intr-un salon – era un spatiu inchis ermetic, chiar daca ei numesc asta “terasa” – si mi s-a facut o sila teribila de la fumul de acolo. Nici nu am mai avut timp sa ma uit la decorurile terasei, daca or fi fost. Asa ceva e absolut ilegal, si o astfel de sfidare a legii, fara nicio jena, cred ca trebuie semnalata. GB

  • Diana :

    Din nou , meseria mea nu este de organ de control al statului motiv pentru care nu pot sa va contrazic sau sa va dau dreptate , eu am vorbit stict din punct de vedere arhitectural, ambiental si al design ului interior , vis a vis de calitate , de cat de la moda sau demodat este locul .Dvs ati dat recenzia pe baza legilor in vigoare ?pentru ca nu at scris asa ceva , ci doar ati jignit clientii acelui local care va intoarce stomacul pe dos nu din punct de vedere al mancarii care vi s-a parut ok dupa cum ati scris ci strict din prisma faptului ca au un loc decent in care se fumeaza fara sa se stea in ploaie si frig .Chiar va urmaresc si tin cont de parerile dvs frecvent inca de pe restograf , insa mi s-a parut ca aici ati fost nedrept deoarece, mancarea ok , servirea ok , localul din punct de vedere al calitatii este mai mult decat ok si un ochi cunoscator doar daca vede bateriile de la chiuvetele din bai isi da seama ca totul este de calitate , decorat cu ce e la indemana…nu cred ca sunt la indemana oricui tavanele de barisol 3 d, aur in toilete si baruri din sticla pura , si nici nu consider , asta fiind meseria mea ca sunt demodate in vreun fel.Repet dvs ati lasat o recenzie vis a vis de aspecte care privesc mseria pe care o practic si unde cunoscand locatia am putut sa va contrazic .Despre mancare dvs ati spus ca nu e rea deloc iar dl ospatar este amabil si deschis , restul recenziei , inclusiv jignirea clientilor se datoreaza doar faptului ca dvs nu sunteti fumator , cu toate ca aveati 2 saloane de nefumatori ati decis sa recenzionati un al 3 lea salon facut special pentru fumatori tip terasa fara geamuri, apropo de exprimarea dvs inchis ermetic …cum s-ar putea daca nu sunt geamuri deloc? Acum , dupa ce ne-ati jignit pe noi toti cei care servim masa acolo dvs vorbiti despre legalitate , din ce stiu sunt intr-un loc public pe unde sigur macar pe strada circula cineva, locatia avand peste 2 ani , de cand eu o cunosc , cred ca cineva ar fi sesizat , insa din nou nu sunt organ de control si nici leguitor asa cum nici dvs nu sunteti , leguitor ,arhitect sau specialist in design interior .Una peste alta , restaurantul ca sa fim fair play nu este urat chiar deloc, demodat nici atat , tavanul barisol aparand in romania in anul 2015 si nici in zilele acestea nefiind des intalnit datorita pretului deloc accesibil , clienti sunt mereu si v-am enumerat cateva nume pe care le vad des in locatie , oameni care ne fac cinste tarii precum Maia Morgenstern , pe care ati numit-o necivilizata doar pentru ca are un viciu , fumatul , pe care dvs nu il aveti …in recenzia dvs vis a vis de mancare , mancarea si servirea erau ok fata de multe locuri cu staif in care mergeti si totusi pe care le notati mai bine doar pentru ca nu se fumeaza.Nu am intervenit niciodata in recenziile dvs , insa acum punctual nu vad de ce sa denigrezi o locatie ok , unde ati fost servit corespunzator cu mancare ok , doar pentru ca exista o terasa unde se fumeaza si dvs nu fumati .
    P.S pentru ca v-am mentionat ca trecem macar o data la 2 saptamani sa luam cina colo , atunci cand mergem la teatrul Metropolis , as putea sa va contrazic si vis a vis de renovat . In aceasta vara locatia a fost inchisa cateva zile , la fel si vara trecuta, pentru renovare , curatare mobilier sau inlocuire , zugravire insa in aceleasi nuante intrucat , probabil , ma gandesc aceea este imaginea pe care un arhitect a creeat-o pentru locatie , colorit , lucruri care merg mana in mana cu nuantele siglelor , si ale intregului concept …si din ce stiu zona este protejata , cred ca legal nici nu sunt permise modificari ale cladirii prea mari vis a vis chiar si de o banala zugraveala .Ca fapt divers , dupa cum ati spus, localul are clienti , de cel putin 2 ani il stiu eu destul de plin , mancarea este foarte buna si in meniul des sigur gasesti ceva pe gustul tau , servirea corespunzatoare , un loc decent pentru fumat si evident 2 saloane pentru noi cei care nu fumam dar la cere ei s-au gandit si care totusi nu suntem toti necivilizati . O seara frumoasa
    Arh.Diana C.

  • Diana :

    Din ce stiu exista 3 saloane , au si o crama , o terasa fara geamuri deloc
    ….loc pentru fumatori si salonul de nefumatori .Dat fiind faptul ca nu exista geamuri inchise nu m-am simtit niciodata ca intr-o afumatoare , si mi se pare geniala ideea de a avea si 2 saloane speciale in care evident nu se fumeaza..pana la urma aceea este o terasa ELEGANTA SI COMODA si iti ofera posibiliatea de a sta linistit la o tigara insa nu esti obligat sa faci asta …..si din ce stiu multe restaurante au terasa .Noi mergem des la ei dupa sau inainte de piesa la teatrul metropolis , atat mobilierul , baile ,chiuvetele ,tacamurile, farfuriile, toate de calitate , si este si extrem de curat .Fiind arhitect de meserie imi pot da cu parearea vis a vis de design daca este permisa si o parere a unui specialist, tavane BARISOL 3D , deloc demodate , stalpi din fier forjat model champs elisees minimalist, mobilier din lemn masiv si canapele catifea teflonata, destul de rare in Bucuresti , prin bai ceva tour eiffel cu filigram aur in faianta si din ce am observat luminile cu un balans potrivit de echilibrat pentru un loc in care se serveste masa .Personal consider ca fiecare trebuie sa fie pe meseria lui si din cele spuse intelegem ca au mancare buna dar cam scumpa din punctul dvs de vedere , vedem si un ospatar amabil si deschis, servire rapida ,restul aspectelor eu personal fiind in domeniul arhitectural v-as contrazice,pietrele din sticla pura cu care este imbracat barul spun multe despre cel care s-a ocupat de design interior , multe de bine…. insa este doar o alta parere a unui client care are idee despre opinii arhitecturale .P.S ca fapt divers eu nu sunt fumator insa am amici care fumeaza si atunci cand luam masa acolo stam la nefumatori , colegii mei putand merge in terasa la fumat fara a sta in ploaie sau frig sau in picioare , astfel intelegandu-se ca locatia respecta si apreciaza toate categoriile de clienti inclusiv pe cei care sunt necivilizati doar pentru ca au un viciu care in alte tari civilizate este respectat la fel ca si in aceasta locatie, cu o terasa pentru fumatori special amenajata unde nu te simti asemeni unei vite in tarc ci stai pe o canapea comoda in timp ce aburii aia de la terasa te racoresc intr-o zi de vara .Putin malitioasa de data aceasta recenzia data de dvs si chiar disciminatorie vis a vis de oricine este fumator .Doar pentru ca dvs nu sunteti fumator nu inseamna ca cei care fac asta intr-un spatiu special amenajat sunt oameni de proasta calitate , fie vorba intre noi atata timp cat restaurantul ,indiferent de numele sau ,va pune la dispozitie 2 saloane de nefumatori , de ce sa scrii tocmai despre al 3 lea salon , despre cel de fumatori ?Numiti restaurantul urat ..si de toata jena pentru ca a amenajat un loc frumos special pentru fumat , loc diferit de clasicele lampi de caldura atarnate sub niste umbrele ieftine …doar pentru ca dvs nu fumati .Mancarea nu este rea dupa cum ati spus , iar ospatarul este amabil si deschis , pana la urma acestea fiind lucruri estentiale pentru un restaurant .Eu inteleg ca isi respecta toate categoriile de clienti si le dau acestora posibilitatea de a alege salonul care li se potriveste de fumatori sau nefumatori .Bine ca exista si astfel de locuri si dupa cum ati spus , erau clienti , si nu rar mi a fost dat sa vad acolo Casa Regala a Romaniei , diversi ministrii , artisti precum Stefan Banica, Loredana , Maia Morgenstern etc …….de altfel oameni pe care dvs ii jigniti in mod direct doar pentru ca nu impartasiti acelasi viciu .Fiecare are dreptul la o parere si evident si dvs si eu la fel cum fiecare are dreptul de a fuma, si cu riscul de a ma repeta , nu sunt fumator, insa apreciez atunci cand vad o locatie care isi respecta toti clientii si le dau posibilitatea de a se simtii confortabil , exact ca in tarile civilizate unde exista restaurante cu saloane speciale de fumatori , asemeni acestei locatii .O seara frumoasa !

  • Dă-i un răspuns lui Diana Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close