Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor! Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați... Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Pine Restaurant & Terrace Pasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani George’...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touch J...

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...

POVESTEA NOASTRA Mahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in Bucharest Miguel Rocha’...

"The flavours of perfection" Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & Bar Relaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS! Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei  A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca Ora ...

Afiseaza

Pia Krauss si restaurantul ei Next Door din Piate George Enescu in Brasov

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am plecat din Germania și am venit prima oară în România, acum douăzeci de ani. A durat mult până să ajung să fac din vis realitate, așa a fost să fie drumul meu. După o carieră frumoasă la Selgros (am condus departamentul de Marketing timp de 13 ani) am ajuns sa lucrez ca manager la Maggie’s Ranch din Râșnov.

Aici am descoperit cu adevărat ce înseamnă responsabilitatea și dragostea față de oaspeți în industria ospitalității. Gândul de a deschide un restaurant în centrul Brașovului a rămas, și iată, câțiva ani mai târziu și împreuna cu Sorin Marina, proprietarul de la „Maggie’s Ranch”, am deschis restaurantul Next Door în Piața George Enescu din Brasov. Am avut parte de un start impresionant de bun, nici nu îmi venea să cred că pornim atât de frumos, toată iarnă am avut casă plină de oameni faini care au apreciat mâncarea noastră bună și atmosfera relaxantă și energizantă în același timp.

Un Vibe special are restaurantul Next Door, așa spun toți. Totul a fost minunat până în martie, când am închis restaurantul din cauza pandemiei. Am încercat și livrare de mâncare la domiciliu, dar nu am fost suficient de bine pregătiți, așa că am decis să așteptăm. Din iunie avem terasă deschisă, am scurtat meniul, lucrăm cu mai puțini oameni. În bucătărie am continuat cu mult drag și spor, am inventat și introdus preparate noi, am schimbat altele mai vechi.

E un noroc să avem un bucătar american în echipă noastră, pe Greg, care are o mulțime de idei bune și care știe să ne învețe ce gusturi trebuie să aibă mâncărurile din diferite zone ale Statelor Unite. De la bun început, meniul Next Door a fost bazat pe cel construit la Ranch, punctele tari fiind coastele fragede de porc slowly-cooked, cu diferite glazuri făcute în casă și o varietate mare de burgeri de bună calitate. Lucrăm încontinuu să introducem preparate interesante, gusturi noi, sosuri necunoscute la Brașov. Avem și destul de multe mâncăruri vegetariene și salate foarte bune.

Suntem foarte pasionați de ceea ce facem, scopul nostru suprem fiind acela de a oferi oaspeților Next Door experiența unui loc relaxant în care se simt bine și bineveniți, unde mănâncă mereu cu plăcere și poftă, unde pot socializa și savura un vin bun într-o atmosferă urbană și în același timp intimă. Eu personal am o obsesie pentru calitate și gust și îmi asum fiecare farfurie care ajunge pe mesele oaspeților. Sunt în sau lângă bucătărie, totodată sunt lângă oaspeții noștri pentru discuții, feedback și întâlniri prietenoase. Fiecare laudă adresată mâncării sau echipei mă bucură enorm și o dau mai departe imediat. Avem o echipă frumoasă de care sunt mândră și pe care o apreciez mult. Acum sperăm cu toții să trecem cât mai curând prin această perioadă bulversantă și să revenim la un oarecare normal, impreună cu oaspeții noștri.

Când mai ajungeți la Brașov, vă aștept cu drag!

Pia Krauss

Pia Krauss si restaurantul ei Next Door din Piata George Enescu in Brasov

Data actualizarii: 13/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close