Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Sanatatea in bucate de la Locanta JaristeaSub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:

  • 0721 961 936
  • 0775 609 233
  • 0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30, în orice parte a Bucureștiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț!

 

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

  • Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute
  • Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână
  • Plăcintă de brânză – 3 porții – 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț – 85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI

  • Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
  • Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu
  • Prăjitură cu aluat fraged și gem – 3 porție = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț  85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA

  • Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr
  • Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr saramură+ 450 gr mămăligă
  • Plăcintă cu mere – 3 porții = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN

  • Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
  • Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureu
  • Plăcintă de dovleac – 3 porții – 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ

  • Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml
  • Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții =  15 buc. sarmale + 450 gr mămăligă
  • Cremă de zahăr ars – 3 porții = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 90 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC

  • Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr
  • Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 600 gr
  • Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr mămăligă
  • Prăjitura Negresă – 3 porții  = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 7 – BUCATE VEGETARIENE

  • Fasole bătută – 3 porții – 450 gr
  • Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr
  • Salată de vinete – 3 porții – 450 gr
  • Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr
  • Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr

Preț   85 lei (Informare de presa – aprilie 2020)

Data actualizarii: 24/04/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close