Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Sanatatea in bucate de la Locanta JaristeaSub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:

  • 0721 961 936
  • 0775 609 233
  • 0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30, în orice parte a Bucureștiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț!

 

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

  • Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute
  • Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână
  • Plăcintă de brânză – 3 porții – 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț – 85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI

  • Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
  • Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu
  • Prăjitură cu aluat fraged și gem – 3 porție = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț  85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA

  • Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr
  • Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr saramură+ 450 gr mămăligă
  • Plăcintă cu mere – 3 porții = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN

  • Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
  • Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureu
  • Plăcintă de dovleac – 3 porții – 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ

  • Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml
  • Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții =  15 buc. sarmale + 450 gr mămăligă
  • Cremă de zahăr ars – 3 porții = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 90 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC

  • Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr
  • Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 600 gr
  • Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr mămăligă
  • Prăjitura Negresă – 3 porții  = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 7 – BUCATE VEGETARIENE

  • Fasole bătută – 3 porții – 450 gr
  • Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr
  • Salată de vinete – 3 porții – 450 gr
  • Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr
  • Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr

Preț   85 lei (Informare de presa – aprilie 2020)

Data actualizarii: 24/04/2020