Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Afiseaza

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă!

Sanatatea in bucate de la Locanta JaristeaSub deviza „ÎN FIECARE ZI, UN MENIU BUN, SĂNĂTOS, IEFTIN ȘI GUSTOS!”, puteți comanda – cu 24 de ore înainte – felurile de mâncare preferate la unul dintre următoarele numere de telefon:

  • 0721 961 936
  • 0775 609 233
  • 0770 948 868

Livrările se fac zilnic între orele 12.00 – 19.30, în orice parte a Bucureștiului.

Pentru toate comenzile, curierul este inclus în preț!

 

MENIUL NUMĂRUL 1: SINDROFIE ÎN CARANTINĂ

  • Ciorbă de perișoare – 3 porții = 1.200 ml – 12 perisoare, smântână și ardei iute
  • Sărmăluțe în foi de viță – 3 porții = 18 bucăți + smântână
  • Plăcintă de brânză – 3 porții – 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț – 85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 2: ÎNDESTULARE PE PODUL CALIȚEI

  • Ciorbă sănătoasă de fasole albă boabe cu ciolan afumat plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
  • Șnițele dâmbovițene din porc, curcan sau pui, cu piureu de cartofi – 3 porții = 6 buc. șnițele + 450 gr. piureu
  • Prăjitură cu aluat fraged și gem – 3 porție = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț  85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 3: DESFĂTAREA LUI KIR NICOLA

  • Plăcintă macedoneană de carne – 3 porții = 600 gr
  • Saramură de crap lipovenească cu mămăligă – 3 porții = 750 gr saramură+ 450 gr mămăligă
  • Plăcintă cu mere – 3 porții = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 4: CABARET CULINAR BUCUREȘTEAN

  • Ciorbă de văcuță dreasă cu smântână, plus ardei iute – 3 porții = 1.200 ml
  • Pârjoale moldovenești (3 bucăți la porție), cu piureu de cartofi – 3 porții = 9 buc. mari pârjoale + 450 gr piureu
  • Plăcintă de dovleac – 3 porții – 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   85 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 5: PETRECERE NEGUSTOREASCĂ

  • Ciorbă de burtă cu smântână și ardei iute – 3 porții – 1.200 ml
  • Sărmăluțe „Păstorel” în foi de varză (5 bucăți la porție) cu mămăligă – 3 porții =  15 buc. sarmale + 450 gr mămăligă
  • Cremă de zahăr ars – 3 porții = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț 90 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 6: CHEF PESCĂRESC

  • Icre de crap tescuite cu migală – 3 porții = 450 gr
  • Zacuscă lipovenească de somn cu legume – 3 porții = 600 gr
  • Crap prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi – 3 porții = 750 gr. crap + 450 gr mămăligă
  • Prăjitura Negresă – 3 porții  = 450 gr
  • Pâine – socotită pentru 3 meseni = 6 chifle

Preț   95 lei

 

MENIUL NUMĂRUL 7 – BUCATE VEGETARIENE

  • Fasole bătută – 3 porții – 450 gr
  • Zacuscă de vinete – 3 porții – 450 gr
  • Salată de vinete – 3 porții – 450 gr
  • Ardei umpluți cu orez și ciuperci ca la mânăstire – 3 porții = 750 gr
  • Tăieței de casă cu nucă, pesmet și scorțișoară – 3 porții = 450 gr

Preț   85 lei (Informare de presa – aprilie 2020)

Data actualizarii: 24/04/2020