Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te invită să celebrezi iubirea cu seri pasionale de muzică live. Acordurile uimitoare de Fado și Saudade, alături de savoarea preparatelor și  vinurilor portugheze sunt ingredientele unei seri de excepție într-o atmosferă rafinată și romantică.

Recitalul live va fi susținut de talentata fadistă Sandra Correia, aflată la prima sa vizită în România, acompaniată de instrumentiștii André M. Santos (chitară clasică) și Bruno Mira (chitară portugheză).

Vocea unică, dulce-amară, a Sandrei Correia și prezența sa puternică pe scenă îi transformă spectacolele live în evenimente memorabile, pline emoție, care impresionează audiența până la lacrimi.

https://www.youtube.com/watch?v=u2O__q9C3e8

https://www.youtube.com/watch?v=6FpK5d5f5uU

https://www.youtube.com/watch?v=CJJ2DSXagYE

Fiică de muzician, Sandra a avut o copilărie înconjurată de muzică, a studiat cântecul popular portughez și  devenit cântăreață profesionistă la 16 ani, iar de atunci a susținut numeroase concerte în unele dintre cele mai renumite locuri din Portugalia și de peste hotare.

Despre vocea Sandrei Correia, presa de specialitate a scris: ”deși tânără, are o aromă veche, o vibrație rar întâlnită în aceste vremuri moderne”.

Fado este mai mult decât un stil muzical, este simbolul culturii portugheze, iar cel mai interesant mod de a-l descoperi este o cină cu persoanele dragi.

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.
Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilete:
Bilet 1 persoană – 95 lei
Masă 2 persoane – 190 lei
Masă 4 persoane – 380 lei

* Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.
** Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la contact@dancinglobster.ro sau apelează 0770.690.886

Biletele se pot cumpara de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/seara-de-fado-&-flamenco-bucuresti-restaurant-dancing-lobster-505272/ (Comunicat de presa – februarie 2020)

Data actualizarii: 12/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close