Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Pe 19, 20 și 21 februarie, restaurantul portughez Dancing Lobster te invită să celebrezi iubirea cu seri pasionale de muzică live. Acordurile uimitoare de Fado și Saudade, alături de savoarea preparatelor și  vinurilor portugheze sunt ingredientele unei seri de excepție într-o atmosferă rafinată și romantică.

Recitalul live va fi susținut de talentata fadistă Sandra Correia, aflată la prima sa vizită în România, acompaniată de instrumentiștii André M. Santos (chitară clasică) și Bruno Mira (chitară portugheză).

Vocea unică, dulce-amară, a Sandrei Correia și prezența sa puternică pe scenă îi transformă spectacolele live în evenimente memorabile, pline emoție, care impresionează audiența până la lacrimi.

https://www.youtube.com/watch?v=u2O__q9C3e8

https://www.youtube.com/watch?v=6FpK5d5f5uU

https://www.youtube.com/watch?v=CJJ2DSXagYE

Fiică de muzician, Sandra a avut o copilărie înconjurată de muzică, a studiat cântecul popular portughez și  devenit cântăreață profesionistă la 16 ani, iar de atunci a susținut numeroase concerte în unele dintre cele mai renumite locuri din Portugalia și de peste hotare.

Despre vocea Sandrei Correia, presa de specialitate a scris: ”deși tânără, are o aromă veche, o vibrație rar întâlnită în aceste vremuri moderne”.

Fado este mai mult decât un stil muzical, este simbolul culturii portugheze, iar cel mai interesant mod de a-l descoperi este o cină cu persoanele dragi.

*Vă rugăm să păstraţi tăcerea în timpul cântecelor. Artiștii vă oferă, chiar în acele momente, o bucată din sufletul lor.
Program:
Acces de la 19:30
Ora începerii concertului: 20:30
Durata concert: două reprize de 45 de minute
Pauză: 30 minute

Preț bilete:
Bilet 1 persoană – 95 lei
Masă 2 persoane – 190 lei
Masă 4 persoane – 380 lei

* Prețul nu include costul cinei. Masa se servește a la carte, din meniul restaurantului.
** Pentru informații suplimentare, trimite un e-mail la contact@dancinglobster.ro sau apelează 0770.690.886

Biletele se pot cumpara de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/seara-de-fado-&-flamenco-bucuresti-restaurant-dancing-lobster-505272/ (Comunicat de presa – februarie 2020)

Data actualizarii: 12/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close