Restaurantele Restocracy cu bucatarie chinezeasca

Ord. dupa

Cel mai bun si mai frumos restaurant chinezesc de pana acum Zen Gar...

2239 vizite

Un restaurant chinezesc cu mancare buna, curat si corect. Nan Jing,...

835 vizite

Mancare chinezeasca sub iedera, langa o mare casa... PengYou e un m...

370 vizite

Fosta vedeta a restaurantelor chinezesti din Bucuresti, care incearca ...

478 vizite

43 de pagini A3 in meniu numai cu mancarea Peking Duck e un restaur...

366 vizite
Afiseaza
vizualizari

43 de pagini A3 in meniu numai cu mancarea

Peking Duck e un restaurant chinezesc al Bucurestiului destul de bine asezat, deschis de mai multi ani, pe care unii il considera ca fiind printre cele mai bune restaurante cu acest specific, chinezesc, din oras.

Peking Duck e departe de centru, pe la Bucur Obor, unde incepe Mihai Bravu, dar nu chiar “la strada”, ci in spatele unui mare bloc de pe pe marele bulevard. E la parterul unei cladiri, are un spatiu marisor, cu doua saloane comunicante. Are niste pereti de sticla, pe o singura parte, insa tot intunecos pare, in parte si din cauza amenajarii incarcate, culori inchise, mobilier dintr-un lemn foarte masiv, rareori vazut in zilele noastre.

Meniul e imens la 50+ de pagini A3, dintre care 43 numai cu mancare! Am luat pachetele cu legume, vita cu telina si pui cu legume, si orez, desigur – acesta din urma fiind cel mai bun. Si vita a fost buna, insa atat de iute incat a ramas intreaga in farfurie. Celelalte asa si asa.

Serviciul a fost apatic, cu o chelnerita care nu avea niciun chef de musafiri, secondta de un chelner devenit cam impertinent in momentul in care am inceput sa ne contrazicem pe un subiect elementar. Nu au dus hainele in cuier, si nici nu au intrebat – asa cum fac toti in restaurantele bucurestene, nu e o inventie a lui Peking Duck, aceasta. Au fost rapizi la primele doua feluri, pe al treilea l-am asteptat mai mult de 20 de minute.

Clienti erau la Peking Duck, nici multi, nici putini. Preturile mi s-au parut cam mari, obisnuit fiind ca la restaurantele chinezesti sa platesti ceva mai putin decat in alte parti.

Daca e sa ma iau si gupa ce spun altii, Peking Duck e unul dintre restaurantele chinezesti din Bucuresti care sunt de pus pe lista atunci cand te gandesti sa mananci asa ceva, mai ales daca locuiesti sau lucrezi in Bucurestiul acela. Daca nu, si trebuie sa infrunti infernul de pe strazile capitalei, parca nu as indemna pe multi sa o faca… (GB – decembrie 2017)


Peking Duck

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.