Restaurantele Restocracy cu bucatarie chinezeasca

Ord. dupa

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

8442 vizite 1 comentarii

Nan Jing, la fel de aproape 30 de ani, sau poate ca mai mult de atat.....

2283 vizite

PengYou si frumoasa lui terasa Nu e mare lucru de spus diferit despre...

1815 vizite 7 comentarii

Oare de ce nu-si aduc niste chelneri chinezi la PengYou?  ...

835 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Oare de ce nu-si aduc niste chelneri chinezi la PengYou?

PengYou Lounge, restaurant chinezesc la Hala Traian

 

Pe o placuta de la intrare scria PengYou, restaurant chinezesc, si cu doua adrese, cea de aici si cea din Occidentului. De unde am dedus eu ca sunt aceiasi, desi pe site nu este defel mentionata adresa celor de la Hala Traian. Or fi fost impreuna, si acum nu mai sunt, s-or fi certat, cine stie… O alta diferenta, totusi, ar putea veni si dintr-un afis pe care l-am vazut pe perete, pe care scria PengYou Lounge si niste evenimente muzicale care s-ar intampla in acest loc.

Asadar, PengYou despre care scriu acum e un restaurant chinezesc in spatele Halei Traian, fata in fata cu Politica si Delicateturi, restaurantul pe care tocmai il deschide Mircea Dinescu.  Sunt intr-o casa veche, fara etaj. E amenajat in stilul lor extrem oriental, foarte colorat. Mie mi-a placut, doar ca detest sa vad geamuri acoperite, mai ales cand afara poti vedea Bucurestiul vechi, cu mult farmec. Caldura si aer inchis, din acelasi motiv.

Meniul e foarte lung la PengYou, ca la toate restaurantele chinezesti, de altfel. Mancarea destul de buna, desi mult prea condimentata. Eu am luat supa de porumb si porc cu alune, destul de bune si frumos prezentate.

Serviciul cam indolent la PengYou, cu un chelner si o chelnerita tineri, care ar fi preferat sa fie oriunde altundeva in acel moment, nu acolo. Si care nu aveau chef de clienti, stateau la fumat si aveau de discutat lucruri importante. Norocul or ca erau clienti putini.

PengYou de la Hala Traian e un restaurant chinezesc mai low profile, din cate mi-am dat seama, nu am auzit pe nimeni vorbind despre el pana acum. Sper sa le mearga, totusi, am apreciat eforturile pe care le fac pentru amenajare si pentru ce pun in farfurie. Si daca chiar au evenimente muzicale acolo, asta ar fi intr-adevar o noutate, nu am mai vazut asa ceva intr-un restaurant chinezesc pana acum. Poate ca atunci le vine mai multa lume si asta sa aiba o contriburie mai insemnata la succesul lor…  (GB – mai 2019)

Data actualizarii: 11/08/2019

PengYou Lounge  - Str. Profesor Dr. Mihail Georgescu, nr. 23 (Hala Traian)

pengyou-lounge-restaurant-chinezesc-la-hala-traian-restocracy