Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

Joi, 23 noiembrie 2017, de la orele 19.30 in cadrul restaurantului Ici et La, a avut loc petrecerea de aniversare a 105 ani de existenta a cladirii Cismigiu si 5 ani de la renovarea si redeschiderea Hotelului Cismigiu.

In anul 2012 compania de imobiliare Hercesa, cu mai mult de 35 de ani de experienta in domeniu, a revitalizat simbolul unui elegant edificiu si astfel cel mai indragit hotel din Bucuresti, care s-a intors la viata cu aceasta ocazie.

La aniversare au luat parte atat oaspeti din Capitala, cat si invitati din cadrul companiei spaniole, dar si conducerea Hotelului Cismigiu, reprezentata de catre doamna Georgeta Grecu.

Tematica petrecerii a fost societatea romaneasca de la inceputul secolului al XX-lea (Daniel Catoi – noiembrie 2017)


Hotelul Cişmigiu aniversează 5 ani de la inaugurare și 105 de ani de la construcția clădirii 

Ospitalitatea autentică și afacerile internaționale sunt acasă la Hotel Cișmigiu – una dintre cele mai spectaculoase clădiri de patrimoniu din București în care s-au investit în ultimii 5 ani, peste 15 milioane de euro

Hotelul Cişmigiu din Bucureşti, deţinut de firma spaniolă Hercesa, aniversează 5 ani de la deschidere și încă 100 de la construcția sa din 1912. Situat chiar în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Regina Elisabeta la numărul 38, hotelul se distinge deopotrivă prin designul unic, spectaculos, cat şi prin facilităţile ultramoderne oferite oaspeţilor săi.

Gradul de ocupare al hotelului a crescut continuu de la deschiderea hotelului in decembrie 2012 pana la 85-88% in lunile de vârf ale anilor 2016 si 2017. Marea majoritate (90-95%) dintre clienți sunt straini, iar ospitalitatea autentica este motivul care-i determină pe aceștia sa revină intr-un procent foarte mare (peste 85%).

Calitatea impecabilă a serviciilor oferite clienților noștri cu ajutorul unei echipe permanent instruite, confortul și liniștea din locația ultracentrală, parcarea subterană, grija pentru detalii şi preocuparea de a satisface pe deplin cele mai diverse gusturi fac din Hotelul Cișmigiu un reper de marcă pe piaţa hotelieră românească şi contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație turistică europeană. Aceste atribute, precum și referințele excelente primite pe Booking.com și Tripadvisor au propulsat și menținut Hotelul Cișmigiu în top 3 hoteluri din București în perioada 2014-2017”, a declarat joi la aniversarea hotelului dl Alejandro Solano Gallego, unul dintre acționarii grupului Hercesa Cișmigiu.

Ospitalitate autentică
Hotelul Cișmigiu combină intimitatea cazării într-un apartament spațios cu ospitalitatea autentică a unui hotel, astfel că au fost clienți care au locuit neîntrerupt, și au considerat Hotel Cișmigiu casa lor, timp de unul sau chiar doi ani.

Hotelul Cișmigiu (patru stele) pune la dispoziția clienților săi 60 apartamente cu două încăperi generoase (între 40 și 55 mp). Acest tip de cazare este foarte solicitată de oamenii de afaceri care apreciază atât dormitorul cât și spațiul de lucru, cu multă lumină datorită ferestrelor care se deschid și balconașelor cu vedere către centrul vechi al Bucureștiului. Jumătate dintre apartamente sunt dotate cu mobilier modern de birou și cu bucătărie, fiind astfel adaptate sejururilor pe termen lung. Dintre beneficiile cazării pe termen lung se remarcă recepția, care funcționează permanent și ca secretariat (primește corespondenta si mesajele pentru clienți) precum și serviciul de curățătorie la îndemână.

Centrul de conferințe
Hotelul Cișmigiu dispune de 7 săli de conferințe foarte potrivite pentru trainiguri, seminarii și conferințe, toate cu lumină naturală, cu ferestre și balcoane spre bulevardul Regina Elisabeta. În decursul ultimului an hotelul a găzduit peste 1500 conferințe, de la meetinguri de management de 10-15 persoane până la prezentări în amfiteatrul Cervantes ce are o capacitate de 130 locuri.

Diversitate culturală
Clădirea în care funcţionează hotelul găzduieşte Institutul Cultural Spaniol Cervantes, Librăria Humanitas Cișmigiu, la ultimul etaj Restaurantul Ici et La iar la parter Berăria Gambrinus.

Investitor străin
Hercesa este o companie spaniolă, cu afaceri în domeniul imobiliar şi industrial, prezentă și în România încă din anul 2004. Pe lângă țara noastră, în prezent, Hercesa deține un portofoliu important de proiecte rezidențiale în curs de dezvoltare în Spania, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Maroc, Ecuador, Panama și Mexic.

Începuturi glorioase
Pe Bulevardul Elisabeta, devenit un fel de Brodway bucureștean, Nicolae Pissiota construiește în 1912 unul din cele mai impozante hoteluri din Bucureștii acelor ani: PALACE HOTEL. Inginer cu studii la Paris, Pissiota va concepe structura de rezistență a clădirii, lasându-i varului său, arh. Arghir Culina, partea de concepție și organizare a hotelului. Palace Hotel este construit în stil eclectic, cu elemente neoclasice și Art Nouveau, răspândite in toată Europa la inceputul secolului 20.

În momentul în care și-a deschis porțile, Palace Hotel era cel mai modern hotel din această parte a Bucureștiului cu cele 200 de camere ale sale.

Dotările și serviciile oferite satisfăceau cele mai exigente așteptări: sală de baie în apartamente, săli de lectură și de corespondență, bar și sală de billiard engleză și franceză, restaurant cu galerie superioară (unde mai târziu se va deschide Berăria Gambrinus), telefon în fiecare cameră și servicii de omnibus-automobil la toate trenurile s.a.Un candelabru somptuos ilumina lobby-ul, o scară monumentală asigura, pe lângă cele două lifturi, accesul la mezanin, iar în cameră existau decorațiuni cu foițe de aur.

Directorul hotelului era George Fabris, fost “Director al Serviciului Apartamentelor și Voiagelor M. S. Regelui Leopold I” (al Belgiei) și a mai multor mari hoteluri din Europa acelor vremuri”. Personalul era adus în majoritate din țări apusene și vorbea, de la bucătar la cameristă, limba franceză, germană sau engleză, în saloanele hotelului rar auzindu-se limba română.

În hotel se puteau auzi concerte simfonice la orele de masă, iar bucătăria servea meniuri alese franțuzești și românești. La recepție, oaspeții care se înregistrau completând frumoase hârtii cu antet, erau serviți cu delicatesuri de ciocolată Berindei și alte produse ale Cofetăriei Regale Nae Drăghiceanu, fost elev și colaborator al Casei Capșa. (Comunicat de presa – noiembrie 2017)

Acum @ Aniversarea a 105 ani a Cladirii Cismigiu si 5 ani Hotel Cismigiu#Restocracy #CladireaCismigiu #HappyBirthdayCismigiuBuilding #105thAnniversay #Sarba

Posted by Restocracy on 23 Noiembrie 2017

 

Ici et La (Hotel Cismigiu)

Cum mananca francezii Ici et La s-a mutat din casa aceea oribil amenajata din Piata Romana, dupa multi ani. Si bine a facut! Am scris ca domnul Philippe Dupre merita mai mult pentru cat de mult m...

Data actualizarii: 24/11/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close