Restocracy va premia cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018 si personalitatile din domeniul gastronomiei vineri, 1 februarie 2019 in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Hotel Epoque la ora 12. Mai precis spus, pentru majoritatea categoriilor premiile vor fi acordate doar pentru calitatea mancarii, nu si pentru alte atribute, cum ar fi serviciile, ambianta, raportul calitate – pret etc. De aceea pe diplome va fi mentionat „Restaurantul cu cea mai buna bucatarie greceasca din Bucuresti in anul 2018”, si nu „Cel mai bun restaurant cu specific grecesc din Buuresti in anul 2018”.
La aceasta editie a Premiilor Restocracy vor fi desemnati castigatorii la urmatoarele categorii:
Restaurantul cu cea mai buna bucatarie…
romaneasca fina
romaneasca boiereasca
romaneasca traditionala
italiana
frantuzeasca
greceasca
spaniola
japoneza (fara sushi)
libaneza
chinezeasca
mediteraneana europeana
mediteraneana orientala si nord-africana
internationala
urbana
Cel mai bun restaurant dupa specificul dominant:
peste si fructe de mare
steak & grill
sushi bar
oister & caviar bar
Cel mai bun restaurant din Bucuresti in 2018 (include si ambianta si serviciile)
Bucatari:
Cheful Bucurestiului
Cheful Noilor Generatii
Premiile speciale si Preferintele Restocracy:
Cel mai bun restaurant nou deschis in Bucuresti 2018
Cel mai original spectacol de restaurant din Bucuresti in 2018
Cel mai distinctiv serviciu intr-un restaurant din Bucuresti in 2018
Cea mai incantatoare faptura intalnita intr-un restaurant din Bucuresti 2018
Note:
este posibil ca pana la publicarea topurilor aceste liste sa mai sufere (foarte mici) modificari.
nu dam premii pentru categoriile (bucatariile) din care sunt prea putine restaurante pentru a putea face o comparatie relevanta
Sugestiile si comentariile cititorilor sunt mai mult decat binevenite. Va multumim dinainte pentru ele!
Sponsorii evenimentului: Ursus, Barilla, Maxigel si Jidvei
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.