Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ta...

Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, anunță deschiderea ...

Pe 18 aprilie, la Chișinău, a avut loc ,,Vernisajul Vinului”, even...

Antreprenorii si mediul de afaceri sarbatoresc “1 Mai Antreprenoresc...

 Raionul Floreasca, prima piață alimentară gourmet din România, s...

Hotel Snagov Club premiat international pentru cea mai buna locatie de...

Luni, 22 aprilie 2019, a avut loc editia a XXX-a a Chefs Round Table R...

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu’ ...

Tendintele anului 2019: Culori pastelate folosite in decorarea saloane...

Caffe Festival Ibis – EUROPAfest Concerte de jazz after-hours, 10...

Editura GastroArt anunță apariția unei traduceri eveniment, o carte...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Afiseaza

Decernarea Premiilor Restocracy pentru 2017 la JaristeaRestocracy va premia cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018 si personalitatile din domeniul gastronomiei vineri, 1 februarie 2019 in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Hotel Epoque la ora 12. Mai precis spus, pentru majoritatea categoriilor premiile vor fi acordate doar pentru calitatea mancarii, nu si pentru alte atribute, cum ar fi serviciile, ambianta, raportul calitate – pret etc. De aceea pe diplome va fi mentionat „Restaurantul cu cea mai buna bucatarie greceasca din Bucuresti in anul 2018”, si nu „Cel mai bun restaurant cu specific grecesc din Buuresti in anul 2018”.

La aceasta editie a Premiilor Restocracy vor fi desemnati castigatorii la urmatoarele categorii:

Restaurantul cu cea mai buna bucatarie…

  • romaneasca fina
  • romaneasca boiereasca
  • romaneasca traditionala
  • italiana
  • frantuzeasca
  • greceasca
  • spaniola
  • japoneza (fara sushi)
  • libaneza
  • chinezeasca
  • mediteraneana europeana
  • mediteraneana orientala si nord-africana
  • internationala
  • urbana

Cel mai bun restaurant dupa specificul dominant:

  • peste si fructe de mare
  • steak & grill
  • sushi bar
  • oister & caviar bar

Cel mai bun restaurant din Bucuresti in 2018 (include si ambianta si serviciile)

Bucatari:

  • Cheful Bucurestiului
  • Cheful Noilor Generatii

Premiile speciale si Preferintele Restocracy:

  • Cel mai bun restaurant nou deschis in Bucuresti 2018
  • Cel mai original spectacol de restaurant din Bucuresti in 2018
  • Cel mai distinctiv serviciu intr-un restaurant din Bucuresti in 2018
  • Cea mai incantatoare faptura intalnita intr-un restaurant din Bucuresti 2018

Note:

  • este posibil ca pana la publicarea topurilor aceste liste sa mai sufere (foarte mici) modificari.
  • nu dam premii pentru categoriile (bucatariile) din care sunt prea putine restaurante pentru a putea face o comparatie relevanta

Sugestiile si comentariile cititorilor sunt mai mult decat binevenite. Va multumim dinainte pentru ele!

Sponsorii evenimentului: Ursus, Barilla, Maxigel si Jidvei

 

Restocracy

Data actualizarii: 27/01/2019