Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Afiseaza

Decernarea Premiilor Restocracy pentru 2017 la JaristeaRestocracy va premia cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018 si personalitatile din domeniul gastronomiei vineri, 1 februarie 2019 in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Hotel Epoque la ora 12. Mai precis spus, pentru majoritatea categoriilor premiile vor fi acordate doar pentru calitatea mancarii, nu si pentru alte atribute, cum ar fi serviciile, ambianta, raportul calitate – pret etc. De aceea pe diplome va fi mentionat „Restaurantul cu cea mai buna bucatarie greceasca din Bucuresti in anul 2018”, si nu „Cel mai bun restaurant cu specific grecesc din Buuresti in anul 2018”.

La aceasta editie a Premiilor Restocracy vor fi desemnati castigatorii la urmatoarele categorii:

Restaurantul cu cea mai buna bucatarie…

  • romaneasca fina
  • romaneasca boiereasca
  • romaneasca traditionala
  • italiana
  • frantuzeasca
  • greceasca
  • spaniola
  • japoneza (fara sushi)
  • libaneza
  • chinezeasca
  • mediteraneana europeana
  • mediteraneana orientala si nord-africana
  • internationala
  • urbana

Cel mai bun restaurant dupa specificul dominant:

  • peste si fructe de mare
  • steak & grill
  • sushi bar
  • oister & caviar bar

Cel mai bun restaurant din Bucuresti in 2018 (include si ambianta si serviciile)

Bucatari:

  • Cheful Bucurestiului
  • Cheful Noilor Generatii

Premiile speciale si Preferintele Restocracy:

  • Cel mai bun restaurant nou deschis in Bucuresti 2018
  • Cel mai original spectacol de restaurant din Bucuresti in 2018
  • Cel mai distinctiv serviciu intr-un restaurant din Bucuresti in 2018
  • Cea mai incantatoare faptura intalnita intr-un restaurant din Bucuresti 2018

Note:

  • este posibil ca pana la publicarea topurilor aceste liste sa mai sufere (foarte mici) modificari.
  • nu dam premii pentru categoriile (bucatariile) din care sunt prea putine restaurante pentru a putea face o comparatie relevanta

Sugestiile si comentariile cititorilor sunt mai mult decat binevenite. Va multumim dinainte pentru ele!

Sponsorii evenimentului: Ursus, Barilla, Maxigel si Jidvei

 

Restocracy

Data actualizarii: 27/01/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close