Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti cu preparate din carne de prepelita

Vineri, 7 mai 2021, a avut loc deschiderea primului restaurant din Bucuresti ce ofera preparate din carne si oua de prepelita. Restaurantul se numeste Prepelitescu-Hop Garden si este situat în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea in Parcul Drumul Taberei – fost Parcul Moghioros), in locul vechiului Magic Bistro.

Prepelitescu – Hop Garden este primul local din cadrul retelei de franciza Prepelitescu si a fost deschis în Bucuresti dupa semnarea unui acord de franciza intre grupul Hop Garden si Prepelitescu Urban Food & DriveIn.

Investitia totala in deschiderea noului local a fost de 50.000 euro si a inclus activitati de amenajare a spatiilor interioare si exterioare ale restaurantului si ale teraselor, proiecte de utilare si modernizare a bucatariei, reorganizarea si instruirea personalului, marketing si promovare. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelitescu din Bucuresti, dupa primul an de activitate.

Amenajata intr-un stil nou, modernist, locatia in franciza Prepelitescu – Hop Garden din Bucuresti combina mobilierul alcatuit din scaune si mese inalte cu elementele de decor minimalist, cu mese si scaune joase, din lemn, potrivite pentru a lua masa in interior sau pe terasa ampla, inscriindu-se pe linia de rapiditate si utilitate urmata de restaurantele cu servire rapida.

Restaurantul Prepelitescu – parte a grupului Hop Garden se pozitioneaza ca un restaurant cu servire rapida, cu specific romanesc si international urban, adresandu-se familiilor numeroase si grupurilor de prieteni cu oferte speciale: platouri pentru grupuri de
4 persoane, meniuri speciale pentru copii, preparate cu specific romanesc sau specific international urban, precum si feluri de mancare inedite: ciotoiase de prepelita, scotish eggs, crochete de prepelita, fingers din piept de prepeliţa, nuggets, burger de prepelita, thuringer de prepelita afumat, oua caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pita, gyros de prepelita etc.

”Ultima luna de primavara a adus noutati placute pentru prietenii si clientii nostri: deschiderea primului restaurant din Bucuresti cu preparate din carne si oua de prepelita, la intrarea in Parcul Drumul Taberei. Pentru a fi in ton cu specificul zonei, am gandit amenajarea noului local ca pentru un restaurant cu servire rapida unde toti clientii, indiferent de varsta, sa fie serviti rapid cu cele mai apetisante preparate, fie ca opteaza pentru consumarea lor pe loc sau la pachet, pentru un picnic in parc”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune de o zona interioara cu un spatiu total de 50 de locuri, precum si de o terasa incalzita cu o capacitate de 60 de persoane si cu mese delimitate conform legislatiei in vigoare. Amenajarea noului restaurant respecta cu strictete regulile de distantare sociala impuse de autoritati. Localul asigura o igiena riguroasa a tuturor spatiilor interioare si exterioare si respecta in totalitate ultimele norme si proceduri legale, pentru ca personalul, invitatii si clientii sa fie in deplina siguranta.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafata totala de 15.000 mp., redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Despre Prepelitescu Urban Food & DriveIn

Lansata in 2020, franciza Prepelitescu Urban Food & DriveIn continua povestea de succes inceputa in 2012, odata cu lansarea brandului Ferma bunicii. In 2020, pentru a raspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepelita, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelitescu si primul concept Urban Healthy Food in Ramnicu Valcea, axat pe comercializarea preparatelor pe baza de carne si oua de prepelita, din fermele companiei.

Compania sprijina si incurajeaza consumul de produse locale, angajandu-se sa ofere clientilor preparate din carne şi oua de prepeliţa naturale şi de cea mai buna calitate, fara sa foloseasca hormoni de creştere, antibiotice sau conservanţi.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Alaturi de noul restaurant Prepelitescu, complexul include:

-Magic Ballroom by Hop Garden – spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp., impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane si Salonul Grand cu o capacitate de pana la 270 de persoane.

-Hop Garden Parc – o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp., cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.

Hop Garden – o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, beraria este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal. (Comunicat de presa – mai 2021)

Data actualizarii: 11/05/2021

  • Marcelin :

    În zona Moldovei există vreun restaurant cu acest specific?

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close