Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse va oferi gratuit masa unui număr de 600 de cadre medicale de la spitalele din Capitală

Restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” – inițiativa prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală. Astfel, localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie – 24 aprilie, și le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziționarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

“Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienților și ale comunității, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant și riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creștere. La Red Angus Steakhouse, știm că alimentația joacă un rol important în gestionarea stresului și a oboselii și vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiții bune, care să le ajute să se mențină puternice și să facă față fluxului de pacienți. Prin intermediul restaurantului nostru, vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unitățile din București. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, așa că ne încurajăm prietenii, clienții și partenerii, să se alăture inițiativei noastre.”, declară Ionuț Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supă și un fel principal, și are un preț de 17 Lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producției și materiei prime. Localul lucrează doar cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucătăria sa și fluxurile operaționale respectă toate standardele sanitare, necesare funcționării în condiții optime, în această perioadă. Capacitatea zilnică de execuție este de până la 700 de meniuri.

Livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleași ore, în intervalele agreate cu reprezentanții instituțiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantitățile vor crește, reprezentanții localului își propun să încheie parteneriate și cu alți livratori certificați.

“În fața acestei pandemii, nicio companie nu este prea mică, niciun buget nu este irelevant. Inițiativa noastră își propune să îi aducă alături pe cei care vor să ajute, dar care nu știu de unde să înceapă. Fiecare dintre noi – reprezentanți ai mediului privat sau persoane fizice – poate face diferența și poate susține masa unei persoane care se află în prima linie, în lupta cu COVID-19.”, declară Ionuț Ivan.

Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro. (Comunicat de presa – martie 2020)

Despre Red Angus Steakhouse

Fondat în 2010, Red Angus Steakhouse este unul dintre cele mai longevive și de calitate localuri București.

Restaurantul recunoscut pentru produsele premium (printre care se disting preparatele din carne de vită de Uruguay, SUA, Australia), a fost, încă de la început apreciat pentru calitatea și constanța sa.

În plus, de-a lungul timpului, localul a venit în întâmpinarea comunității, implicându-se în proiectele celor mai active ONG-uri românești – Hospice Casa Speranței, Habitat for Humanity Romania, Rotary Club București, United Way Romania.

În 2017, din dorința fondatorilor de a duce mai departe experiența Red Angus Steakhouse, a luat naștere divizia de catering a restaurantului, caracterizată prin calitate, eficiență și abordarea personalizată a fiecărui client.

Red Angus Steakhouse

Data actualizarii: 23/03/2020

  • Anonim :

    AMVROSIA GREEK RESTAURANT , doreste sa participe la aceasta ititiativa! Dorim detalii!RESPECT

    • Daniel Catoi :

      Cei care vor să se implice în campania Red Angus Steakhouse o pot face contactând reprezentanții localului la numărul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro. Multumim pentru implicare Amvrosia Greek Restaurant

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close