Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează www.redangusdelivery.ro, platforma de livrări proprii, de pe care bucureștenii își pot acum comanda produsele și vinurile preferate din meniul localului. În plus, utilizatorii din toată țara au acces la voucherele digitale Red Angus Steakhouse, în valoare de 100, 250 sau 500 Lei, precum și la suvenirurile restaurantului.

Selecția de produse Red Angus Delivery include preparatele cu care localul și-a obișnuit deja oaspeții și care au devenit faimoase în rândul iubitorilor de carne, din București: fripturile suculente și fragede, din vită australiană sau americană, burgerii făcuți integral în casă, salata de vită cu brânză albastră și portocală, coastele savuroase sau obrajii de vită, înăbușiți în vin. În plus, platforma își propune să își răsfețe clienții cu deserturi fine, realizate în bucătăria localului, de către echipa de chefi, condusă de Marian Huzu. Prăjitura cu mere, cea cu morcovi sau cheesecake-ul cu lămâie și fructe de pădure sunt doar câteva dintre deliciile de care clienții din București se pot putea bucura acasă, la birou sau oriunde își doresc.

Red Angus Delivery beneficiază, de asemenea, de un meniu generos de vinuri, care include crame românești și internaționale, precum și de o selecție de băuturi alcoolice și răcoritoare.

“Pentru noi, acest website nu este o soluție de criză, pe perioada pandemiei, ci o linie de business pe care o aveam deja în vedere. Criza cauzată de COVID-19 a acționat, într-adevăr, ca un catalizator al procesului de dezvoltare Red Angus Steakhouse, întrucât ne-a oferit timp să ne punem la punct operațiunile și să creăm proceduri și standarde pentru delivery. Ne asigurăm clienții, partenerii de toată dedicarea noastră și de angajamentul nostru constant pentru calitate și servicii premium.” declară Ionuț Ivan, Director Red Angus Steakhouse și Red Angus Delivery.

Sistemul logistic Red Angus Delivery aparține în totalitate restaurantului, iar livrările vor fi realizate prin personal propriu. Costul transportului este 0, până la data de 30 mai. Clienții pot achita online, prin serviciul de plată securizată, disponibil pe site, sau la livrare.

“Ne-am dorit o platformă proprie, pentru a avea control total asupra preparatelor noastre, de la realizarea în bucătăria localului, la felul în care ele sunt transportate, până în momentul predării clientului. Astfel putem garanta că standardele noastre stricte sunt respectate cap-coadă și că toți clienții noștri pot beneficia acum de experiența Red Angus Steakhouse oriunde, în București.”, declară Ionuț Ivan.

Red Angus Delivery (www.redangusdelivery.ro) funcționează de luni până duminică, iar comenzile pot fi plasate în intervalul orar 12:00-20:00. (Comunicat de presa – mai 2020)

Red Angus Steakhouse - Centrul Vechi

Data actualizarii: 06/05/2020