Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează www.redangusdelivery.ro, platforma de livrări proprii, de pe care bucureștenii își pot acum comanda produsele și vinurile preferate din meniul localului. În plus, utilizatorii din toată țara au acces la voucherele digitale Red Angus Steakhouse, în valoare de 100, 250 sau 500 Lei, precum și la suvenirurile restaurantului.

Selecția de produse Red Angus Delivery include preparatele cu care localul și-a obișnuit deja oaspeții și care au devenit faimoase în rândul iubitorilor de carne, din București: fripturile suculente și fragede, din vită australiană sau americană, burgerii făcuți integral în casă, salata de vită cu brânză albastră și portocală, coastele savuroase sau obrajii de vită, înăbușiți în vin. În plus, platforma își propune să își răsfețe clienții cu deserturi fine, realizate în bucătăria localului, de către echipa de chefi, condusă de Marian Huzu. Prăjitura cu mere, cea cu morcovi sau cheesecake-ul cu lămâie și fructe de pădure sunt doar câteva dintre deliciile de care clienții din București se pot putea bucura acasă, la birou sau oriunde își doresc.

Red Angus Delivery beneficiază, de asemenea, de un meniu generos de vinuri, care include crame românești și internaționale, precum și de o selecție de băuturi alcoolice și răcoritoare.

“Pentru noi, acest website nu este o soluție de criză, pe perioada pandemiei, ci o linie de business pe care o aveam deja în vedere. Criza cauzată de COVID-19 a acționat, într-adevăr, ca un catalizator al procesului de dezvoltare Red Angus Steakhouse, întrucât ne-a oferit timp să ne punem la punct operațiunile și să creăm proceduri și standarde pentru delivery. Ne asigurăm clienții, partenerii de toată dedicarea noastră și de angajamentul nostru constant pentru calitate și servicii premium.” declară Ionuț Ivan, Director Red Angus Steakhouse și Red Angus Delivery.

Sistemul logistic Red Angus Delivery aparține în totalitate restaurantului, iar livrările vor fi realizate prin personal propriu. Costul transportului este 0, până la data de 30 mai. Clienții pot achita online, prin serviciul de plată securizată, disponibil pe site, sau la livrare.

“Ne-am dorit o platformă proprie, pentru a avea control total asupra preparatelor noastre, de la realizarea în bucătăria localului, la felul în care ele sunt transportate, până în momentul predării clientului. Astfel putem garanta că standardele noastre stricte sunt respectate cap-coadă și că toți clienții noștri pot beneficia acum de experiența Red Angus Steakhouse oriunde, în București.”, declară Ionuț Ivan.

Red Angus Delivery (www.redangusdelivery.ro) funcționează de luni până duminică, iar comenzile pot fi plasate în intervalul orar 12:00-20:00. (Comunicat de presa – mai 2020)

Red Angus Steakhouse - Centrul Vechi

Data actualizarii: 06/05/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close