Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Afiseaza

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capitalei, lansează www.redangusdelivery.ro, platforma de livrări proprii, de pe care bucureștenii își pot acum comanda produsele și vinurile preferate din meniul localului. În plus, utilizatorii din toată țara au acces la voucherele digitale Red Angus Steakhouse, în valoare de 100, 250 sau 500 Lei, precum și la suvenirurile restaurantului.

Selecția de produse Red Angus Delivery include preparatele cu care localul și-a obișnuit deja oaspeții și care au devenit faimoase în rândul iubitorilor de carne, din București: fripturile suculente și fragede, din vită australiană sau americană, burgerii făcuți integral în casă, salata de vită cu brânză albastră și portocală, coastele savuroase sau obrajii de vită, înăbușiți în vin. În plus, platforma își propune să își răsfețe clienții cu deserturi fine, realizate în bucătăria localului, de către echipa de chefi, condusă de Marian Huzu. Prăjitura cu mere, cea cu morcovi sau cheesecake-ul cu lămâie și fructe de pădure sunt doar câteva dintre deliciile de care clienții din București se pot putea bucura acasă, la birou sau oriunde își doresc.

Red Angus Delivery beneficiază, de asemenea, de un meniu generos de vinuri, care include crame românești și internaționale, precum și de o selecție de băuturi alcoolice și răcoritoare.

“Pentru noi, acest website nu este o soluție de criză, pe perioada pandemiei, ci o linie de business pe care o aveam deja în vedere. Criza cauzată de COVID-19 a acționat, într-adevăr, ca un catalizator al procesului de dezvoltare Red Angus Steakhouse, întrucât ne-a oferit timp să ne punem la punct operațiunile și să creăm proceduri și standarde pentru delivery. Ne asigurăm clienții, partenerii de toată dedicarea noastră și de angajamentul nostru constant pentru calitate și servicii premium.” declară Ionuț Ivan, Director Red Angus Steakhouse și Red Angus Delivery.

Sistemul logistic Red Angus Delivery aparține în totalitate restaurantului, iar livrările vor fi realizate prin personal propriu. Costul transportului este 0, până la data de 30 mai. Clienții pot achita online, prin serviciul de plată securizată, disponibil pe site, sau la livrare.

“Ne-am dorit o platformă proprie, pentru a avea control total asupra preparatelor noastre, de la realizarea în bucătăria localului, la felul în care ele sunt transportate, până în momentul predării clientului. Astfel putem garanta că standardele noastre stricte sunt respectate cap-coadă și că toți clienții noștri pot beneficia acum de experiența Red Angus Steakhouse oriunde, în București.”, declară Ionuț Ivan.

Red Angus Delivery (www.redangusdelivery.ro) funcționează de luni până duminică, iar comenzile pot fi plasate în intervalul orar 12:00-20:00. (Comunicat de presa – mai 2020)

Red Angus Steakhouse - Centrul Vechi

Data actualizarii: 06/05/2020