Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Afiseaza

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat

Restaurantul Cercului Militar National, de la Casa Centrala a Armatei, e un restaurant vechi, probabil ca deschis odata cu impunatorul palat, in alte secole. Pe vremea comunistilor, Restaurantul Cercului Militar National era un restautant bun si era chiar de bonton sa mergi sa mananci acolo, insa nu ca ar fi avut mancare mai buna de cat acum, probabil ca chiar dimpotriva, ci pentru ca celelalte restaurante din Bucuresti erau si mai proaste.

Casa Centrala a Armatei e un adevarat palat, desigur, destul de bine intretinut. Restaurantul e la parter, daca astfel poate fi numit primul nivel care e cu acces pentru public, in partea stanga a cladirii, unde sunt scarile acelea monumentale, pe langa fantanile arteziene. Terasa e mare, cam neingrijita. Daca apuca sa cada un servetel pe jos, de pilda, sta acolo pana dimineata, cand vine maturatorul, pentru ca ridicarea unui servetel cazut nu e in job description-ul chelnerilor. Si cazusera multe cat am sta noi acolo, si nu de putina vreme, dupa cum aratau…

Meniul Restaurantului Cercului Militar National e exact cum te-ai astepta sa fie cand auzi despre un restaurant de stat: mici, tochitura, gustare calda, cascaval pane, ficatei… Mancare proasta, iti dai seama numai uitandu-te la ea, nici nu mai e nevoie sa o gusti.

Si serviciul e la fel de lamentabil, cu multi chelneri, dintre care unii trecuti demult de varsta la care inca mai vad sau mai aud ce e in jur, si la care ii mai si intereseaza asa ceva, ca sa reformulez. Preturile sunt relativ mici, daca te uiti doar la cifre, dar cand iti aduci aminte ce ai avut in farfurie si ce personaje ai vazut in jur, nu mai e cazul.

Restaurantul Cercului Militar National e un local jalnic, unul dintre cele cateva restaurante-strigoi ramase de pe vremea comunistilor. Am vazut ceva clienti pe terasa, multi batrani. De ce se duc sa manance asa ceva, numai ei stiu… (GB – iulie 2018)

 

Data actualizarii: 17/07/2020

Restaurantul Cercului Militar National (Casa Armatei)  - Str. Constantin Mille, nr. 1-3 (Calea Victoriei)

  • Elena :

    Ca sa nu mai existe nemulțumiți , restaurantul
    nu mai este deschis decât pentru cei cu epoleți .

  • LIa :

    Si ce e bun de consumat, d-le nemutumit de meniu? Spagehte de tot felul, pizza? asta este mancarea „buna”? Eu nu sunt de aceeasi parere cu d-vstra. Sa faci niste „macaroane” e la indemana oricui. Eu nu apreciez prea mult acele restaurante care vand „macaroane”. E adevarat ca am intalnit un chelner lipsit de amabilitate, dar meniul este bun. Am mancat aolo cei mai buni papanasi, mici, fripturi…

  • IO ILLPPO :

    Restaurantul este foarte bun.
    Ca arhitectura nu au nici americanii asa ceva. Cladirea a fost construita din contributiile militarilor. Asa a scapat inainte de 1989 sa aiba alta destinatie.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close