Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Flying Pig - Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restau...

Cantina pentru corporatisti Benedict Bistro e un restaurant destul ...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

Phill - Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phil...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

SushiRoom s-a intors unde ii este locul SushiRoom a fost unul dintr...

Afiseaza

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat

Restaurantul Cercului Militar National, de la Casa Centrala a Armatei, e un restaurant vechi, probabil ca deschis odata cu impunatorul palat, in alte secole. Pe vremea comunistilor, Restaurantul Cercului Militar National era un restautant bun si era chiar de bonton sa mergi sa mananci acolo, insa nu ca ar fi avut mancare mai buna de cat acum, probabil ca chiar dimpotriva, ci pentru ca celelalte restaurante din Bucuresti erau si mai proaste.

Casa Centrala a Armatei e un adevarat palat, desigur, destul de bine intretinut. Restaurantul e la parter, daca astfel poate fi numit primul nivel care e cu acces pentru public, in partea stanga a cladirii, unde sunt scarile acelea monumentale, pe langa fantanile arteziene. Terasa e mare, cam neingrijita. Daca apuca sa cada un servetel pe jos, de pilda, sta acolo pana dimineata, cand vine maturatorul, pentru ca ridicarea unui servetel cazut nu e in job description-ul chelnerilor. Si cazusera multe cat am sta noi acolo, si nu de putina vreme, dupa cum aratau…

Meniul Restaurantului Cercului Militar National e exact cum te-ai astepta sa fie cand auzi despre un restaurant de stat: mici, tochitura, gustare calda, cascaval pane, ficatei… Mancare proasta, iti dai seama numai uitandu-te la ea, nici nu mai e nevoie sa o gusti.

Si serviciul e la fel de lamentabil, cu multi chelneri, dintre care unii trecuti demult de varsta la care inca mai vad sau mai aud ce e in jur, si la care ii mai si intereseaza asa ceva, ca sa reformulez. Preturile sunt relativ mici, daca te uiti doar la cifre, dar cand iti aduci aminte ce ai avut in farfurie si ce personaje ai vazut in jur, nu mai e cazul.

Restaurantul Cercului Militar National e un local jalnic, unul dintre cele cateva restaurante-strigoi ramase de pe vremea comunistilor. Am vazut ceva clienti pe terasa, multi batrani. De ce se duc sa manance asa ceva, numai ei stiu… (GB – iulie 2018)

 

Data actualizarii: 17/07/2020

Restaurantul Cercului Militar National (Casa Armatei)  - Str. Constantin Mille, nr. 1-3 (Calea Victoriei)

  • LIa :

    Si ce e bun de consumat, d-le nemutumit de meniu? Spagehte de tot felul, pizza? asta este mancarea „buna”? Eu nu sunt de aceeasi parere cu d-vstra. Sa faci niste „macaroane” e la indemana oricui. Eu nu apreciez prea mult acele restaurante care vand „macaroane”. E adevarat ca am intalnit un chelner lipsit de amabilitate, dar meniul este bun. Am mancat aolo cei mai buni papanasi, mici, fripturi…

  • IO ILLPPO :

    Restaurantul este foarte bun.
    Ca arhitectura nu au nici americanii asa ceva. Cladirea a fost construita din contributiile militarilor. Asa a scapat inainte de 1989 sa aiba alta destinatie.