Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Preparate vedetă: trio tartar cu ton roșu, somon și creveți, originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat

DaDa, restaurantul sofisticat cu decor avangardist și atmosferă intimă din strada Matei Voievod, numărul 94 Bis, îi așteaptă pe iubitorii de fine dininig la prețuri accesibile să savureze preparatele propuse de meniul de vară. Noul meniu celebrează sezonul cald, motiv pentru care a fost creat pornind de la ideea de a oferi preparate fresh, lejere și moderne. Pe lângă acestea, sunt în continuare prezente produsele românești, semnalizate distinct, precum și cele vegan friendly. În noul meniu se regăsesc și preparatele-semnătură DADA: supa thai, salata de vită hip hop, limonada casei sau bezeaua DADA (pentru a aminti doar câteva).

Meniul DADA de vară conține opțiuni variate de pește și fructe de mare, în diverse interpretări, de la bucătăria asiatică, la cea mediteraneană și românească. Vara este un anotimp al aromelor și culorilor, calități surprinse și de meniul DADA, de la salatele variate, cu ingrediente proaspete și exuberante, la burgerii cu chifle colorate. Trio tartar-ul cu ton roșu, somon și creveți va deveni cu siguranță un preparat vedetă al sezonului care ni se așterne în față, alături de originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat. Meniul poarta semnatura lui chef Radu Filip, care a revenit anul trecut în echipa restaurantului, după specializări atât în țară, cât și în străinătate.

Oferta de vinuri, prezentă într-un sortiment extins, a fost actualizată în concordanță cu noile preparate. DADA s-a gândit la bucuria de fiecare zi a celor mici dar și a celor mari, vara, astfel încât anul acesta a introdus în meniu un gelato artizanal autentic, de foarte bună calitate. Diverse arome de gelato și sorbet, de la clasicul fistic, la apreciatul caramel sărat și surprinzătorul grapefruit, furnizate de un artizan pasionat și cunoscut, pot fi savurate, alături de cei dragi, în grădina DADA.

Prin preparatele propuse clienților săi în această vară, DADA confirmă preocuparea de a le oferi un meniu echilibrat și adaptat fiecarui sezon în parte, răspunzând în același timp și cerințelor specifice ale acestora. În sezonul cald preparatele marine sunt foarte solicitate – de la hamsii, la pește spadă și ton – lucru care explică existența varietății acestora. De asemenea, restaurantul rămâne fidel preparatelor românești, solicitate regulat, și de aceea bucătăria DADA prepară în permanență produse tradiționale în interpretare proprie, precum icrele de casă sau saramura de crap.

Vestea foarte bună este că bunătățile DADA pot fi comandate și pentru acasă sau birou, cu ridicare de la restaurant. Acestea urmează să fie disponibile și prin câteva platforme de livrare. În plus, sunt disponibile, la cerere, variante de catering de eveniment.

Această vară le aduce clienților DADA atmosfera deja consacrată, oferită de muzica live: serile de marți sunt dedicate pianului, iar cele de joi sunt pentru saxofon, chitară sau cover-uri. Când vremea permite, acordurile live răsună discret pe terasă. Locația dispune de 80 de locuri la interior și 40 în grădina verde, intimă și chic.

Mai multe detalii despre Restaurant DADA puteți afla la http://dadarestaurant.ro/ și https://www.facebook.com/RestaurantDADA/.

DaDa

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai BravuDaDa e un restaurant destul de cunoscut al Bucurestiului, pentru designul si amenajarea lui, fara indoiala. E departe de centru, pe ...

Data actualizarii: 11/06/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close