Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Afiseaza

Preparate vedetă: trio tartar cu ton roșu, somon și creveți, originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat

DaDa, restaurantul sofisticat cu decor avangardist și atmosferă intimă din strada Matei Voievod, numărul 94 Bis, îi așteaptă pe iubitorii de fine dininig la prețuri accesibile să savureze preparatele propuse de meniul de vară. Noul meniu celebrează sezonul cald, motiv pentru care a fost creat pornind de la ideea de a oferi preparate fresh, lejere și moderne. Pe lângă acestea, sunt în continuare prezente produsele românești, semnalizate distinct, precum și cele vegan friendly. În noul meniu se regăsesc și preparatele-semnătură DADA: supa thai, salata de vită hip hop, limonada casei sau bezeaua DADA (pentru a aminti doar câteva).

Meniul DADA de vară conține opțiuni variate de pește și fructe de mare, în diverse interpretări, de la bucătăria asiatică, la cea mediteraneană și românească. Vara este un anotimp al aromelor și culorilor, calități surprinse și de meniul DADA, de la salatele variate, cu ingrediente proaspete și exuberante, la burgerii cu chifle colorate. Trio tartar-ul cu ton roșu, somon și creveți va deveni cu siguranță un preparat vedetă al sezonului care ni se așterne în față, alături de originalul burger de rață și autenticul parfait de nougat. Meniul poarta semnatura lui chef Radu Filip, care a revenit anul trecut în echipa restaurantului, după specializări atât în țară, cât și în străinătate.

Oferta de vinuri, prezentă într-un sortiment extins, a fost actualizată în concordanță cu noile preparate. DADA s-a gândit la bucuria de fiecare zi a celor mici dar și a celor mari, vara, astfel încât anul acesta a introdus în meniu un gelato artizanal autentic, de foarte bună calitate. Diverse arome de gelato și sorbet, de la clasicul fistic, la apreciatul caramel sărat și surprinzătorul grapefruit, furnizate de un artizan pasionat și cunoscut, pot fi savurate, alături de cei dragi, în grădina DADA.

Prin preparatele propuse clienților săi în această vară, DADA confirmă preocuparea de a le oferi un meniu echilibrat și adaptat fiecarui sezon în parte, răspunzând în același timp și cerințelor specifice ale acestora. În sezonul cald preparatele marine sunt foarte solicitate – de la hamsii, la pește spadă și ton – lucru care explică existența varietății acestora. De asemenea, restaurantul rămâne fidel preparatelor românești, solicitate regulat, și de aceea bucătăria DADA prepară în permanență produse tradiționale în interpretare proprie, precum icrele de casă sau saramura de crap.

Vestea foarte bună este că bunătățile DADA pot fi comandate și pentru acasă sau birou, cu ridicare de la restaurant. Acestea urmează să fie disponibile și prin câteva platforme de livrare. În plus, sunt disponibile, la cerere, variante de catering de eveniment.

Această vară le aduce clienților DADA atmosfera deja consacrată, oferită de muzica live: serile de marți sunt dedicate pianului, iar cele de joi sunt pentru saxofon, chitară sau cover-uri. Când vremea permite, acordurile live răsună discret pe terasă. Locația dispune de 80 de locuri la interior și 40 în grădina verde, intimă și chic.

Mai multe detalii despre Restaurant DADA puteți afla la http://dadarestaurant.ro/ și https://www.facebook.com/RestaurantDADA/.

DaDa

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai BravuDaDa e un restaurant destul de cunoscut al Bucurestiului, pentru designul si amenajarea lui, fara indoiala. E departe de centru, pe ...

Data actualizarii: 11/06/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close