Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touchThe B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor!Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați...Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Pine Restaurant & TerracePasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...

Povestea DiplomatSuntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di LatteSimţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons DorobantiFour Seasons Dorobanti este noua loc...

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in aniGeorge’...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul!Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile BerarilorLa Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa SoareLa Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui ManucEste cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara JaristeaCei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph HadadJoseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touchJ...

Kera Calita, doamna Aurora NicolauSe stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...

POVESTEA NOASTRAMahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in BucharestMiguel Rocha’...

"The flavours of perfection"Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & BarRelaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS!Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea FloreascaOra ...

Afiseaza

Restaurantul Herăstrău este printre restauComplex Herastrau, restaurant, terasa salon de evenimente si hotelrantele cu tradiție din București, se pare una dintre construcțiile arhitectonice atribuite renumitului prof. Octav Doicescu. În jurul anului 1949, încă ne mai călcau pragul cuconițele „cu o botină din cea mai fină”, iar mai apoi, „în vremea comuniștilor” se spune că aici ar fi pus țara la cale Gheoghe Gheorgiu Dej și tot aici a cântat cu foc Gică Petrescu „Fetițe dulci ca’n București”.

Poate că bucureșteanul mai vechi ne știe ca un loc dedicat pentru nunți, botezuri, cununii, evenimente corporate, da! Celebram în continuare cele mai frumoase evenimente din viața ta! Ne reinventăm permanent prin frumoase grădini de vară, terase pe malul lacului si spatii interioare. Însă, noul restaurant Herăstrău nu este doar despre evenimentele importante din viața fiecarui om ci si pe implinirea celei de-a cincea nevoi relaționale a omului – nevoia de intimitate. Așadar, pentru un cadru intim în care să simți natura, întâlniri cu  prietenii la un pahar de vorbă și un vin vechi din vinoteca noastră, seri petrecute în familie sau, pur si simplu, un meeting cu colaboratorii altcumva decât la muncă putem rezerva o masă, sau unul dintre separeele cu personalitate: sala – Shakespeare, Privet !, Enescu, Le Matin.

Restaurantul Herăstrău dispune de un spațiu de joacă interior, special amenajat pentru copii și supravegheat de animator în weekend. De joi până duminică oaspeții restaurantului se pot bucura de muzica live.

Saloanele Restaurantului Herăstrău:
  • Salon Four Season – până la 120 de oaspeți se pot bucura de programul artistic de pe cele două nivele ale sălii
  • Salon Shakespeare – poate aduna până la 30 de invitați în fața șemineului
  • Salon Enescu-  unde 20 de oaspeți dispun de o terasă și cea mai frumoasă priveliște a lacului Herăstrău
  • Salon Privet! – la masa ovală se pot întâlni doar 12 persoane pentru cele mai discrete întâlniri
  • Terasa Lake Garden – terasa unde in perioda calda a anului pot urmări programul artistic până la 150 de persoane
  • Terasa Lake Lounge – terasa de pe pontonul cu climatizare poate găzdui până la 80 de clienți în perioada aprilie – noiembrie
  • Vaporașul Lăstunul – cu summer open-bar, live-cooking și până la 60 de invitați îți poți petrece cele mai deosebite ocazii în largul lacului Herăstrău. Am gazduit lansari de produse, petreceri corporate, team-buildinguri.
Chef Cesar Velasques

Cesar Velasques este originar din Chile de unde a inceput cariera de bucatar pe care a continuat-o in Spania timp de 10 ani iar de 5 ani este in Romania.

In Spania a facut cursuri de signature kitchen cu bucatari recunoscuti, inclusiv cu stea Michelin. De acolo a invatat sa respecte principiile gatitului corect si “respectul” pentru materia prima calitativa. Considera bucataria romaneasca un diamant neslefuit ce poate fi abordata in nenumarate feluri.

De jumătate de an îl avem ca chef bucătar pe Cesar Alonso Velasquez Baez care a adus mari schimbari în bucătărie ce se pot vedea și în calitatea meniului care este în continuare 50/50 internațional si traditional „gatit mai sanatos cu un touch de modern”. Chef-ului ii place sa discute direct cu clientii și sa personalizeze meniurile propuse pentru  evenimente, mese organizate și livrari. Considera munca in echipa Herastrau o adevarata provocare profesionala.

Consideram ca ne avantajeaza maniera în care vede Cesar bucătăria noastră traditionala și a fost de bun augur suflul nou pe care l-a adus în echipa și bucătăria noastră. (noiembrie 2019)

*

Restaurant Herastrau
Soseaua Nordului 7-9
Program zilnic 12:00-23:00
0786778800

www.herastrau.ro
https://www.facebook.com/restaurantherastrau/

Chef Cesar Velasques

Saloanele Restaurantului Herastrau

 

Data actualizarii: 09/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close