Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima data gandul cand cititi numele restaurantului. E mancare de casa, populara, insa facuta cu grija si cu atentie la bugetul clientului, ca sa nu-l coste mult.

Mancare cu Staif e un restaurant nou, deschis in iulie 2018 pe la piciorul Podului Baneasa, pe stanga cum mergi spre Aviatiei, inainte de calea ferata. E o zona mai neobisnuita acolo din cauza izolarii ei, nu prea ai cum sa ajungi din intamplare, ci numai daca te duce GPS-ul catre o treaba anume. E un amestec de strazi inguste, cu aer de mahala, cu case vechi alaturi de blocuri noi si cladiri mari si moderne de birouri.

Cei de la Mancare cu Staif au o casa cu etaj. La parter au un salon foarte mic si bucatariile, acestea dimensionate pentru multe livrari la domiciliu, din cate mi-am dat seama. La etaj au un salon mai mare, insa nu e inca amenajat, lumea sta pe terasa, oricum. Care terasa e medie ca marime si amenajata simplu, fara pretentii. Si salonul si tot restaurantul la fel.

Meniul e lung la Mancare cu Staif, gandit probabil pentru cei care fac comenzi pentru acasa. Eu am luat o ciorba de fasole cu afumaturi, destul de buna, o tocanita de pui cu ciuperci si mamaliga, si ea buna pentru ceea ce isi propune sa fie, si o pulpa de rata in crusta de aluat si cu garnitura de varza rosie dulce, mai buna decat m-am asteptat intr-un astfel de restaurant.

Serviciul a fost foarte personal si placut la Mancare cu Staif, cu doamna din poza care s-ar putea sa fie mai mult decat o chelnerita pe acolo – nu am intrebat-o. Preturile modice, cativa clienti erau pe terasa.

Mancare cu Staif e un mic restaurant de cartier pentru cei care vor sa manance repede si ieftin o mancare fara pretentii, insa atent facuta. Cred ca sunt putine restaurante in zona aceea cu multe cladiri de birouri, asa ca nici nu cred ca ar avea nevoie sa treaca de calea ferata sau de pod cu livrarile lor de mancare. Le doresc sa le mearga bine, Mancare cu Staif pare un lucru cinstit si bine facut. (GB – august 2018)

Mancare cu Staif, restaurant popular la Podul Baneasa in Bucuresti

Data actualizarii: 26/08/2018

  • Alexandra Lucaci :

    O perioada am mâncat chiar ok de aici, după care am primit o ciorba de burta de veche de cel puțin 4 zile, gri și cu gust amar și stătut, am mai încercat, crezând ca ar fi fost o greșeală. Mămăligă acra, piure vechi nici măcar reincalzit, spaghete carbonara branzite și îmbibate in ulei, le-am lăsat un mesaj, nici măcar nu au sunat sa zică ne pare rău că ați dat niste bani și ați așteptat atât ca să nu puteți manca 80% din mâncarea primita. Mi-e rușine mie ca exista restaurante de genul, nu gustați, dar nu vedeți cum arata înainte sa le trimiteti/serviți?

  • patrascu368 :

    Chiar sunt surprinsa placut.Mancare gustoasa si speciala ,recomand .

  • alina_angela :

    Intradevar o mancare foarte buna,la preturi acceptabile.Combinatie cam rar intalnita in peisajul nostru bucurestean.Voi reveni si eu ca si cei de la restocracy sa vedem cum evolueaza.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close