Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Incepand cu 21 septembrie, data lansarii sale oficiale, pe piata restaurantelor bucurestene si-a mai facut loc un candidat: Galletto. Astfel, fostul restaurant Sangria (Sangria Garden), ce reusise sa devina un reper pe harta gastronomica bucuresteana, atat pentru specificul sau spaniol, cat si pentru atmosfera sa mediteraneana, a fost inlocuit de catre Galletto Ristorante & Pizzeria.

Asa cum cu o arata insusi titlul sau, Galletto este o pizzerie-restaurant cu specific italian, axata in principal pe o serie de preparate din pui, vedeta meniului fiind cocoselul gatit pe jar, un preparat traditional, realizat cu carne adusa special din Italia, asa cum ne-a spus chiar managerul sau, Andrei Gaman. Cocoselul reprezinta, totodata, si tema restaurantului, el regasindu-se pe diferite inscriptii, decoratii, piese de mobilier sau in logo-ul grafic al acestei locatii.

Galletto, restaurant pizzerie, specific italian in Bucuresti

Vedere de la fereastra restaurantului Galletto

Cladirea de pe strada Caderea Bastiliei este un edificiu deosebit, atat prin amenajare si compartimentare, cat si datorita cladirilor invecinate, unele dintre ele cu vechime si arhitectura selecta. De asemenea, restaurantul Galletto pastreaza atmosfera specific mediteraneana, fiind decorat cu multe plante si palmieri, in deja celebra terasa interioara cu acoperis transparent retractabil, cea care va ramane probabil marea atractie a locatiei.

Meniul Galletto se concentreaza pe o serie de preparate din carne de pui, precum si pe alte preparate din peste, porc sau vita, toate pregatite la gratar. Pe langa acestea, oferta culinara contine si alte elemente specifice bucatariei italiene: pizza, paste, salate sau aparitive traditionale.

Dupa ce a lansat in Capitala Trattoria Il Mulino si Osteria Zucca, Andrei Gaman este cel care s-a ocupat si cu dezvoltarea acestui concept. Cuvintele cheie ale restaurantului Galletto sunt: ingredinte de calitate, specific italian si, evident, cocosel pe jar! (Daniel Catoi – septembrie 2017)

 

Galletto, restaurant pizzerie, specific italian in Bucuresti

Galletto

Galletto, o noua cantina corporatista a orasuluiAm revenit la Galletto dupa un an si jumatate, l-am gasit destul de diferit fata de restaurantul pe care il stiam si fata de ceea ce imi aduc aminte...

Data actualizarii: 23/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close