Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza

Incepand cu 21 septembrie, data lansarii sale oficiale, pe piata restaurantelor bucurestene si-a mai facut loc un candidat: Galletto. Astfel, fostul restaurant Sangria (Sangria Garden), ce reusise sa devina un reper pe harta gastronomica bucuresteana, atat pentru specificul sau spaniol, cat si pentru atmosfera sa mediteraneana, a fost inlocuit de catre Galletto Ristorante & Pizzeria.

Asa cum cu o arata insusi titlul sau, Galletto este o pizzerie-restaurant cu specific italian, axata in principal pe o serie de preparate din pui, vedeta meniului fiind cocoselul gatit pe jar, un preparat traditional, realizat cu carne adusa special din Italia, asa cum ne-a spus chiar managerul sau, Andrei Gaman. Cocoselul reprezinta, totodata, si tema restaurantului, el regasindu-se pe diferite inscriptii, decoratii, piese de mobilier sau in logo-ul grafic al acestei locatii.

Galletto, restaurant pizzerie, specific italian in Bucuresti

Vedere de la fereastra restaurantului Galletto

Cladirea de pe strada Caderea Bastiliei este un edificiu deosebit, atat prin amenajare si compartimentare, cat si datorita cladirilor invecinate, unele dintre ele cu vechime si arhitectura selecta. De asemenea, restaurantul Galletto pastreaza atmosfera specific mediteraneana, fiind decorat cu multe plante si palmieri, in deja celebra terasa interioara cu acoperis transparent retractabil, cea care va ramane probabil marea atractie a locatiei.

Meniul Galletto se concentreaza pe o serie de preparate din carne de pui, precum si pe alte preparate din peste, porc sau vita, toate pregatite la gratar. Pe langa acestea, oferta culinara contine si alte elemente specifice bucatariei italiene: pizza, paste, salate sau aparitive traditionale.

Dupa ce a lansat in Capitala Trattoria Il Mulino si Osteria Zucca, Andrei Gaman este cel care s-a ocupat si cu dezvoltarea acestui concept. Cuvintele cheie ale restaurantului Galletto sunt: ingredinte de calitate, specific italian si, evident, cocosel pe jar! (Daniel Catoi – septembrie 2017)

 

Galletto, restaurant pizzerie, specific italian in Bucuresti

Galletto

Galletto, o noua cantina corporatista a orasului Am revenit la Galletto dupa un an si jumatate, l-am gasit destul de diferit fata de restaurantul pe care il stiam si fata de ceea ce imi aduc aminte...

Data actualizarii: 23/09/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close