Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Koketerie, bistrou urban pe Calea Victoriei in Bucuresti

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau „Koketerie bistrou urban”, daca e sa inludem si subtitlul cu care se prezinta ei peste tot. Au luat locul fostului bistrou Omnivore’s Dilemma, inchis la sfarsitul anului trecut dupa cativa ani de activitate pe Calea Victoriei, vizavi de inceputul strazii Frumoasa.

Sunt mai multe bistrouri si restaurante in zona: Za Lokal, alt bistrou, chiar langa Koketerie, in stanga, iar in dreapta e Venchio, o cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, ceva de genul acesta. Peste drum au The Artist si o cafenea Starbucks, iar ceva mai incolo Bistro Atelier, se pare ca inchis definitiv acum. Toate cele de pe partea cu Koketerie a Caii Victoriei sunt la parterul unor cladiri vechi, blocuri de pe timpuri.

Koketerie e bistroul unor fosti corporatisti, bancheri care au vrut sa faca ceva mai placut si mai gustos in viata. La inceput au vrut sa aiba o cafenea. E si cafenea Koketerie, insa au mai adaugat si ceva mancare pe parcurs, pana sa deschida, acum, in mai, de a ajuns bistrou in toata regula.

Au modificat destul de mult spatiul fostului Omnivore’s Dilemma. Au marit bucataria, care acum ocupa cea mai mare parte a spatiului din interior, dupa cum se vede si in poza. Bucatica mica de salon care a mai ramas are vreo cateva mese, insa vara, pana toamna tarziu, se sta afara, pe terasa, care e foarte placuta.

Koketerie e un bistrou urban, adica au un meniu scurt, cu bucatarie urbana: ceva supe, salate, paste, sandviciuri, lucruri din acestea mai moderne, tineresti, mai ales ca au foarte multi corporatisti grabiti in zona. Mancarea a fost chiar buna la Koketerie, ceva mai buna decat ne asteptam, se pare ca iau foarte in serios rolul de bistrou adevarat, nu doar ca da bine sa te chemi astfel, cum am vazut la multi altii.

Revin la partea cu cafeaua de la Koketerie: cel din poza pare sa fie cafegiul lor. Nu stiu daca mai face si altceva la Koketerie, insa ne-a vorbit foarte inflacarat si pasionat de cafeaua lui, ne-a placut de el. Si da, cafeaua de la Koketerie a fost foarte buna, intr-adevar!

Preturile sunt ceva mai mari la Koketerie decat te-ai astepta, insa si portiile sunt consistente, sunt rapizi, serviciul e bun, asa ca se justifica. Am vazut destui clienti si zielele trecute, cand am trecut prin fata, semn ca au luat un start bun. Sper sa le mearga bine, Koketerie pare un lucru bine facut. (GB – mai 2018)

Koketerie, bistrou urban pe Calea Victoriei in Bucuresti

Data actualizarii: 22/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close