Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlarului Așadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of c...

Adevarata slow food, adevaratul slow cooking, cu produse adevarate, di...

Acest articol ne spune povestea lui Oobah Butler (foto dreapta), u...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Antreprenorul Florin Balu, cunoscut pentru ca a fondat lantul de resta...

Se numeste Agustina Fitri si este una dintre cele doua Lady Chefs ale ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Bulevardul Dacia, strazile Icoanei si Alecu Russo, cu restaurantul lib...

Cartierul Dorobantilor, intre Piata Dorobantilor si Statuia Aviatorilo...

Aleea si curtea cafenelei boeme Lente din Strada Arcului

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

Afiseaza
comentarii

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis legendara băcănie & braserie DRAGOMIR NICULESCU – DELICATESE COMESTIBILE, unul dintre cele mai cunoscute branduri urbane românești.

Pe Calea Victoriei, peste drum de magazinul Muzica, la doi pași de locația inițială, veți fi protagoniștii unui regal culinar, care combină curajos tradiția interbelică și fantezia hipsterească, într-un mix dinamic și fresh, un carusel între familiar și inedit, dining out și gourmet takeaway.

Sloganul Delicatese comestibile este creația lui Dragomir Niculescu, și, încă din 1898, anul inaugurării băcăniei, a reprezentat o garanție a calității și o marcă a bunului gust. Astfel, după mai bine de-un veac, veți regăsi în marele București farmecul micului Paris, și nu oricum, ci cu stil, umor și naturalețe.

Aveți acces la patru zone distincte: băcănie, braserie, wine spot și beer hub. Băcănia oferă produse tradiționale fabricate după rețete vechi, specialități gourmet, coloniale și condimente rare. La braserie găsiți un meniu românesc reinventat, cu ingredinte proaspete de la fermieri locali. Wine spot-ul este locul unde iubitorii de vin au întâlnire cu soiuri deosebite, atent alese. Atracția verii este beer hub-ul, care are și opțiune de terasă, la promenadă, cu beri artizanale și branduri-surpriză.

Un loc nou cu renume vechi, Dragomir Niculescu lansează provocarea  unui București cu șic & mizilic, unde călătoria în timp nu este doar posibilă, ci și comestibilă…

1898…anul în care Bucureștiul își întâlnea pentru prima oară și întâia dată delicatesele comestibile…Dragomir Niculescu: un om, o poveste, o băcănie, o braserie, toate acestea și mult mai multe…Aici găseai toate bunătățile culinare, de la icre negre și languste la stridii, pateu de ficat de gâscă, cegă, morun și toate băuturile, inclusiv vinurile franțuzești și șampaniile cele mai prestigioase. Puteai să le cumperi sau să-ți oferi o gustare ca la Maxim’s iar delicatesele de la Dragomir Niculescu erau aduse direct de la Paris cu Orient-Expresul… (Comunicat de presa – iulie 2019)

Adresa: Calea Victoriei nr. 68-70, București www.dragomirniculescu.ro, office@dragomirniculescu.ro

FB https://www.facebook.com/DragomirNiculescu1898/

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close