Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Afiseaza

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis legendara băcănie & braserie DRAGOMIR NICULESCU – DELICATESE COMESTIBILE, unul dintre cele mai cunoscute branduri urbane românești.

Pe Calea Victoriei, peste drum de magazinul Muzica, la doi pași de locația inițială, veți fi protagoniștii unui regal culinar, care combină curajos tradiția interbelică și fantezia hipsterească, într-un mix dinamic și fresh, un carusel între familiar și inedit, dining out și gourmet takeaway.

Sloganul Delicatese comestibile este creația lui Dragomir Niculescu, și, încă din 1898, anul inaugurării băcăniei, a reprezentat o garanție a calității și o marcă a bunului gust. Astfel, după mai bine de-un veac, veți regăsi în marele București farmecul micului Paris, și nu oricum, ci cu stil, umor și naturalețe.

Aveți acces la patru zone distincte: băcănie, braserie, wine spot și beer hub. Băcănia oferă produse tradiționale fabricate după rețete vechi, specialități gourmet, coloniale și condimente rare. La braserie găsiți un meniu românesc reinventat, cu ingredinte proaspete de la fermieri locali. Wine spot-ul este locul unde iubitorii de vin au întâlnire cu soiuri deosebite, atent alese. Atracția verii este beer hub-ul, care are și opțiune de terasă, la promenadă, cu beri artizanale și branduri-surpriză.

Un loc nou cu renume vechi, Dragomir Niculescu lansează provocarea  unui București cu șic & mizilic, unde călătoria în timp nu este doar posibilă, ci și comestibilă…

1898…anul în care Bucureștiul își întâlnea pentru prima oară și întâia dată delicatesele comestibile…Dragomir Niculescu: un om, o poveste, o băcănie, o braserie, toate acestea și mult mai multe…Aici găseai toate bunătățile culinare, de la icre negre și languste la stridii, pateu de ficat de gâscă, cegă, morun și toate băuturile, inclusiv vinurile franțuzești și șampaniile cele mai prestigioase. Puteai să le cumperi sau să-ți oferi o gustare ca la Maxim’s iar delicatesele de la Dragomir Niculescu erau aduse direct de la Paris cu Orient-Expresul… (Comunicat de presa – iulie 2019)

Adresa: Calea Victoriei nr. 68-70, București www.dragomirniculescu.ro, office@dragomirniculescu.ro

FB https://www.facebook.com/DragomirNiculescu1898/

Data actualizarii: 24/07/2019