Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis legendara băcănie & braserie DRAGOMIR NICULESCU – DELICATESE COMESTIBILE, unul dintre cele mai cunoscute branduri urbane românești.

Pe Calea Victoriei, peste drum de magazinul Muzica, la doi pași de locația inițială, veți fi protagoniștii unui regal culinar, care combină curajos tradiția interbelică și fantezia hipsterească, într-un mix dinamic și fresh, un carusel între familiar și inedit, dining out și gourmet takeaway.

Sloganul Delicatese comestibile este creația lui Dragomir Niculescu, și, încă din 1898, anul inaugurării băcăniei, a reprezentat o garanție a calității și o marcă a bunului gust. Astfel, după mai bine de-un veac, veți regăsi în marele București farmecul micului Paris, și nu oricum, ci cu stil, umor și naturalețe.

Aveți acces la patru zone distincte: băcănie, braserie, wine spot și beer hub. Băcănia oferă produse tradiționale fabricate după rețete vechi, specialități gourmet, coloniale și condimente rare. La braserie găsiți un meniu românesc reinventat, cu ingredinte proaspete de la fermieri locali. Wine spot-ul este locul unde iubitorii de vin au întâlnire cu soiuri deosebite, atent alese. Atracția verii este beer hub-ul, care are și opțiune de terasă, la promenadă, cu beri artizanale și branduri-surpriză.

Un loc nou cu renume vechi, Dragomir Niculescu lansează provocarea  unui București cu șic & mizilic, unde călătoria în timp nu este doar posibilă, ci și comestibilă…

1898…anul în care Bucureștiul își întâlnea pentru prima oară și întâia dată delicatesele comestibile…Dragomir Niculescu: un om, o poveste, o băcănie, o braserie, toate acestea și mult mai multe…Aici găseai toate bunătățile culinare, de la icre negre și languste la stridii, pateu de ficat de gâscă, cegă, morun și toate băuturile, inclusiv vinurile franțuzești și șampaniile cele mai prestigioase. Puteai să le cumperi sau să-ți oferi o gustare ca la Maxim’s iar delicatesele de la Dragomir Niculescu erau aduse direct de la Paris cu Orient-Expresul… (Comunicat de presa – iulie 2019)

Adresa: Calea Victoriei nr. 68-70, București www.dragomirniculescu.ro, office@dragomirniculescu.ro

FB https://www.facebook.com/DragomirNiculescu1898/

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close