Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din BucurestiEclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care scriu, deschis de cateva zile aproape de Foisorul de Foc, in Iancu Capitanu, in zona Bisericii Pantelimon. Sunt surprinzator de multe restaurante acolo, pe straduta aceea linistita, ferita de marile zone de trafic. Chiar langa ei sunt Karishma si El Torito, mai spre bulevard La Kostas si altele.

Eclipse au o casa fara etaj, unde inainte a fost un restaurant unguresc, Duna, apoi unul turcesc, inaintea lui Eclipse, Les Ottomans. Sunt un restaurant mijlociu, cu doua saloane unite intre ele si cu o terasa in spate, intr-o curte interioara.

Au renovat complet casa si terasa, totul e nou, amenajarea e si ea bine facuta, un concept modern, mana unui arhitect bun. Au canapele la perete, lumini interesante, multe plante, dintre care unele mici, de decor, mi-au spus despre ele ca pot trai si fara ghivece. Muzica foarte tare, foarte deranjanta, nu au dat-o mai incet nici dupa ce i-am rugat de vreo trei ori. Abia cand a venit altcineva, care parea sa fie si bucatar, am scapat de decibelii in exces. Era un post de radio, mai precis spus, Magic FM…

Meniul e cam lung la Eclipse, mi-a ridicat niste semne de intrebare. E un fel de bucatarie internationala, destul de conservatoare si de cuminte, insa au si cateva feluri mai putin intalnite in alte parti, cum ar fi melcii. Nu e bucatarie fina, insa mancarea a fost destul de buna. Am luat o crema de branza de capra si o pulpa de rata bine rumenita, cu piure, la recomandarea lor.

Serviciul a fost bun la Eclipse, placut si personal, cu exceptia episodului cu muzica bubuitoare. Faptura blonda din poza a fost foarte placuta si zambitoare. Mi s-a spus ca e stapana localului. Si de barbosul in negru mi-a placut foarte mult. Nu l-am intrebat daca e bucatarul sau cheful, dar probabil ca este.

Nu era nimeni in restaurant, in afara de mine, insa nu e de mirare pentru un restaurant despre care nici vecinii nu au aflat inca. Preturile moderate, chiar mici, am platit mai putin de 50 de lei pe cele doua feluri de mancare destul de bune.

Eclipse e un restaurant nou, modern, tineresc, bine conceput si facut intr-o zona in care nu prea se fac astfel de restaurante. Sper sa le mearga bine, fiindca au muncit mult si au facut lucrurile cum trebuie. (GB – iulie 2018)

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din Bucuresti

Data actualizarii: 09/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close