Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Afiseaza

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din BucurestiEclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care scriu, deschis de cateva zile aproape de Foisorul de Foc, in Iancu Capitanu, in zona Bisericii Pantelimon. Sunt surprinzator de multe restaurante acolo, pe straduta aceea linistita, ferita de marile zone de trafic. Chiar langa ei sunt Karishma si El Torito, mai spre bulevard La Kostas si altele.

Eclipse au o casa fara etaj, unde inainte a fost un restaurant unguresc, Duna, apoi unul turcesc, inaintea lui Eclipse, Les Ottomans. Sunt un restaurant mijlociu, cu doua saloane unite intre ele si cu o terasa in spate, intr-o curte interioara.

Au renovat complet casa si terasa, totul e nou, amenajarea e si ea bine facuta, un concept modern, mana unui arhitect bun. Au canapele la perete, lumini interesante, multe plante, dintre care unele mici, de decor, mi-au spus despre ele ca pot trai si fara ghivece. Muzica foarte tare, foarte deranjanta, nu au dat-o mai incet nici dupa ce i-am rugat de vreo trei ori. Abia cand a venit altcineva, care parea sa fie si bucatar, am scapat de decibelii in exces. Era un post de radio, mai precis spus, Magic FM…

Meniul e cam lung la Eclipse, mi-a ridicat niste semne de intrebare. E un fel de bucatarie internationala, destul de conservatoare si de cuminte, insa au si cateva feluri mai putin intalnite in alte parti, cum ar fi melcii. Nu e bucatarie fina, insa mancarea a fost destul de buna. Am luat o crema de branza de capra si o pulpa de rata bine rumenita, cu piure, la recomandarea lor.

Serviciul a fost bun la Eclipse, placut si personal, cu exceptia episodului cu muzica bubuitoare. Faptura blonda din poza a fost foarte placuta si zambitoare. Mi s-a spus ca e stapana localului. Si de barbosul in negru mi-a placut foarte mult. Nu l-am intrebat daca e bucatarul sau cheful, dar probabil ca este.

Nu era nimeni in restaurant, in afara de mine, insa nu e de mirare pentru un restaurant despre care nici vecinii nu au aflat inca. Preturile moderate, chiar mici, am platit mai putin de 50 de lei pe cele doua feluri de mancare destul de bune.

Eclipse e un restaurant nou, modern, tineresc, bine conceput si facut intr-o zona in care nu prea se fac astfel de restaurante. Sper sa le mearga bine, fiindca au muncit mult si au facut lucrurile cum trebuie. (GB – iulie 2018)

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din Bucuresti

Data actualizarii: 09/07/2018