Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Afiseaza

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din BucurestiEclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care scriu, deschis de cateva zile aproape de Foisorul de Foc, in Iancu Capitanu, in zona Bisericii Pantelimon. Sunt surprinzator de multe restaurante acolo, pe straduta aceea linistita, ferita de marile zone de trafic. Chiar langa ei sunt Karishma si El Torito, mai spre bulevard La Kostas si altele.

Eclipse au o casa fara etaj, unde inainte a fost un restaurant unguresc, Duna, apoi unul turcesc, inaintea lui Eclipse, Les Ottomans. Sunt un restaurant mijlociu, cu doua saloane unite intre ele si cu o terasa in spate, intr-o curte interioara.

Au renovat complet casa si terasa, totul e nou, amenajarea e si ea bine facuta, un concept modern, mana unui arhitect bun. Au canapele la perete, lumini interesante, multe plante, dintre care unele mici, de decor, mi-au spus despre ele ca pot trai si fara ghivece. Muzica foarte tare, foarte deranjanta, nu au dat-o mai incet nici dupa ce i-am rugat de vreo trei ori. Abia cand a venit altcineva, care parea sa fie si bucatar, am scapat de decibelii in exces. Era un post de radio, mai precis spus, Magic FM…

Meniul e cam lung la Eclipse, mi-a ridicat niste semne de intrebare. E un fel de bucatarie internationala, destul de conservatoare si de cuminte, insa au si cateva feluri mai putin intalnite in alte parti, cum ar fi melcii. Nu e bucatarie fina, insa mancarea a fost destul de buna. Am luat o crema de branza de capra si o pulpa de rata bine rumenita, cu piure, la recomandarea lor.

Serviciul a fost bun la Eclipse, placut si personal, cu exceptia episodului cu muzica bubuitoare. Faptura blonda din poza a fost foarte placuta si zambitoare. Mi s-a spus ca e stapana localului. Si de barbosul in negru mi-a placut foarte mult. Nu l-am intrebat daca e bucatarul sau cheful, dar probabil ca este.

Nu era nimeni in restaurant, in afara de mine, insa nu e de mirare pentru un restaurant despre care nici vecinii nu au aflat inca. Preturile moderate, chiar mici, am platit mai putin de 50 de lei pe cele doua feluri de mancare destul de bune.

Eclipse e un restaurant nou, modern, tineresc, bine conceput si facut intr-o zona in care nu prea se fac astfel de restaurante. Sper sa le mearga bine, fiindca au muncit mult si au facut lucrurile cum trebuie. (GB – iulie 2018)

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din Bucuresti

Data actualizarii: 09/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close