Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

Afiseaza

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din BucurestiEclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care scriu, deschis de cateva zile aproape de Foisorul de Foc, in Iancu Capitanu, in zona Bisericii Pantelimon. Sunt surprinzator de multe restaurante acolo, pe straduta aceea linistita, ferita de marile zone de trafic. Chiar langa ei sunt Karishma si El Torito, mai spre bulevard La Kostas si altele.

Eclipse au o casa fara etaj, unde inainte a fost un restaurant unguresc, Duna, apoi unul turcesc, inaintea lui Eclipse, Les Ottomans. Sunt un restaurant mijlociu, cu doua saloane unite intre ele si cu o terasa in spate, intr-o curte interioara.

Au renovat complet casa si terasa, totul e nou, amenajarea e si ea bine facuta, un concept modern, mana unui arhitect bun. Au canapele la perete, lumini interesante, multe plante, dintre care unele mici, de decor, mi-au spus despre ele ca pot trai si fara ghivece. Muzica foarte tare, foarte deranjanta, nu au dat-o mai incet nici dupa ce i-am rugat de vreo trei ori. Abia cand a venit altcineva, care parea sa fie si bucatar, am scapat de decibelii in exces. Era un post de radio, mai precis spus, Magic FM…

Meniul e cam lung la Eclipse, mi-a ridicat niste semne de intrebare. E un fel de bucatarie internationala, destul de conservatoare si de cuminte, insa au si cateva feluri mai putin intalnite in alte parti, cum ar fi melcii. Nu e bucatarie fina, insa mancarea a fost destul de buna. Am luat o crema de branza de capra si o pulpa de rata bine rumenita, cu piure, la recomandarea lor.

Serviciul a fost bun la Eclipse, placut si personal, cu exceptia episodului cu muzica bubuitoare. Faptura blonda din poza a fost foarte placuta si zambitoare. Mi s-a spus ca e stapana localului. Si de barbosul in negru mi-a placut foarte mult. Nu l-am intrebat daca e bucatarul sau cheful, dar probabil ca este.

Nu era nimeni in restaurant, in afara de mine, insa nu e de mirare pentru un restaurant despre care nici vecinii nu au aflat inca. Preturile moderate, chiar mici, am platit mai putin de 50 de lei pe cele doua feluri de mancare destul de bune.

Eclipse e un restaurant nou, modern, tineresc, bine conceput si facut intr-o zona in care nu prea se fac astfel de restaurante. Sper sa le mearga bine, fiindca au muncit mult si au facut lucrurile cum trebuie. (GB – iulie 2018)

Eclipse, restaurant cu bucatarie internationala in Iancu Capitanu din Bucuresti

Data actualizarii: 09/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close