Alte restaurante, cafenele, si alte localuri vizitate, care nu au fost incluse in Lista Restocracy

Ord. dupa

Draft Pub Tankeria Ursus, una dintre marile berării ale Bucureștiulu...

14049 vizite 14 comentarii

Sabatini Pizza & Restaurant se mândresc cu meniul lor kilometric ...

4625 vizite 1 comentarii

High Heels a făcut pasul de la cafenea la bistrou și pizzerieHig...

1780 vizite

Pentru mulți, Bucătăria.localfood intră automat în categoria rest...

4607 vizite

Smokăreală cu Generația ZCând am auzit numele pentru prima dat...

1429 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

14451 vizite

Fico Gelato & More e mai degrabă nici, nici, decât și, și... ...

1234 vizite

Waterloo Taverne, specific belgian doar cu numele din meniu...Cân...

1791 vizite 2 comentarii

Maroon Restaurant Cafe, standardul luxului pentru Bucureștiul de dinc...

826 vizite

Restaurantul acesta, Trattoria Verdi Aviatorilor, e neschimbat de cân...

5564 vizite

Doar vara să mai salveze ceva din faima pe care a avut-o La Cena....

3939 vizite

Ambianță dezgustătoare, îți întorcea stomacul pe dos, toată lum...

9813 vizite

Vechea dilemă și la Trattoria Garibaldi: să se înnoiască, sau să...

1069 vizite 1 comentarii

Clătite fără fițe la Pancakes & moreAm revenit după mai b...

2427 vizite

Nu puteti merge la etaj neinsotiti...Rocca e un mic restaurant pe ...

2308 vizite 1 comentarii

PizzaMania pare că s-a resemnat cu statutul de cantină corporatistă...

3544 vizite 1 comentarii

Pokeful, sau cum legumele sănătoase iau locul brânzeturilor grase ...

1062 vizite

The Saint 139, cocktail-bistrou curajos în clădirea H Victoriei 13 ...

6578 vizite

Cei care lucrează în clădirea Landmark au vorbit și acum de ...

3414 vizite

Osteria Zucca, restaurantul cu chelneri bine informațiȘtiu că n...

3746 vizite

George’s Fisheries, micul local ca din filmele italiene al lui Georg...

1831 vizite 1 comentarii

Stadio Park au ales segmentul popularAu fost mai multe restaurante...

3911 vizite

Ever After by Gram completează ambianța din ce în ce mai neo-boemă...

2458 vizite

Elephante Champagne & Tapas, alt restaurant care aduce Bucureștiu...

7614 vizite

Cannoleria lui Andrea Di Russo s-a mutat cu tot cu atmosferăAm f...

6457 vizite

Ce nu pare să știe cheful de la Luna Cafe & BistroAm revenit...

5201 vizite

Officina 29, Bistrot Italiano de care era mare nevoie în cosmopolitul...

2847 vizite 2 comentarii

Să nu uitați să salutați primii când intrați la Maison des Crepe...

1639 vizite 1 comentarii

Mon Paris s-a mutat în singura casă nealiniată de pe DaciaAu fo...

2240 vizite 5 comentarii

Le Blanc pentru petrecăreții din Drumul TabereiMi-am propus să ...

2862 vizite 3 comentarii

Cantina Rare House pentru corporatiștii civilizați și dedicați job...

1320 vizite 3 comentarii

Gram Bistro, cantina de care corporatiștii aveau nevoieGram B...

2706 vizite

Galletto a rămas singurul restaurant deschis în pandemie în zona lo...

783 vizite

Bella Santiago e cheia corectă de lecturăSantiago Kitchen nu...

2266 vizite 2 comentarii

Neoane, betoane și un chef distrat la Game OnGame On e unul d...

1687 vizite

Rekolta continuă boema cuminte și precaută a lui Rendez-VousA f...

7476 vizite

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asaAu fost ...

9000 vizite 1 comentarii

As fi preferat sa micsoreze portiile La Ceaunu' Crapat, dar sa fie ate...

5430 vizite 3 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4335 vizite 1 comentarii

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5237 vizite 1 comentarii

Colonial Lounge, o intalnire disgratioasaColonial Lounge e cel...

2542 vizite 2 comentarii

Singura amintire de la Xi Lai e cea mai adorabila chelnerita everA...

2300 vizite

Graffiti Urban Food Cotroceni, cantina cu acvariuM-am uitat si pe ...

3470 vizite 3 comentarii

Naneti e un mic bistrou de pizza, supe si paste, iar de curand au adau...

617 vizite

Beijing Garden, o cantina chinezeasca in Pipera PlazaIar am mers p...

7029 vizite

Le Boutique, Food Concept Store-ul lui omu cu ochi albastriDe ...

2497 vizite

Sushi Time, ceva cu care Hotel Lafayette nu se poate mandri defel... ...

902 vizite

Oare de ce i-or fi spus Passione Ristorante?Passione e un mic rest...

3809 vizite

Casa Myt te duce intr-o calatorie nostalgica inapoi in timpAm ...

2668 vizite 4 comentarii

La Souk au modernizat deocamdata doar preturile. Mancarea mai asteapta...

7720 vizite 4 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Cand cel mai bun client din lume nu stie nimic despre tine…

Seva Lounge a fost primul restaurant pe care l-am evaluat atunci cand am lansat Restocracy, acum un an si ceva. Mi-a fost greu atunci sa-i inteleg pozitionarea, si imi este la fel de greu si acum.

Seva Lounge e un restaurant mare, intr-un business center foarte mare. Pe de alt aparte, pe site-ul lor vad ca ar vrea sa fie si salon de evenimente si lounge si restaurant “obisnuit”, dar si “cantina de corporatisti”, desigur, cand esti intr-un astfel de loc. Insa toate acestea sunt atat de diferite, incat mi-e greu sa cred ca vor reusi vreodata sa faca bine macar doua din trei sau patru, fiindca pe toate odata nu imi inchipui ca ar putea reusi cineva.

Restaurantul e la fel cum in stiam de anul trecut, nu s-a schimbat nimic in ambianta – ce se vede in poze. Meniul l-au simplificat mult, insa, si bine au facut. Dar e fara imaginatie, neatractiv, si nu inteleg de ce. Cu greu cred ca ii poti ademeni pe corporatistii cu salarii atat de mari, cum sunt aceia care lucreaza in cladire, cu o astfel de mancare simpla, chiar daca nu mai e scumpa. Cred ca ar fi cazul sa aiba o discutie mai serioasa cu cheful lor pe aceasta tema…

Eu am luat un porc cu sos de smantana si ciuperci, foarte bun, si un curcan cu ceva gratinat deasupta si niste cartofi prajiti, asa si asa.

Sunt multi chelneri la Seva Lounge si putini clienti. Pe la 13, cand am ajuns eu, abia erau cativa, iar la 13:30 am ramas singurul client in ditamai restaurantul! Clar, ceva nu e in regula la Seva Lounge…

Si acela in neregula pare sa fie meniul, in primul rand, fiindca serviciul e bun, sunt atenti chelnerii si chiar vor sa ai tot ce iti trebuie, chiar daca nu le-a spus nimeni ca nu ar fi cazul sa fie atat de ceremoniosi in contextul dat.

Oamenii acestia de la Seva Lounge au facut o investitie consistenta acolo, dar dupa o logica de business pe care eu nu o inteleg. Si nu sunt singurul, am multi prieteni care lucreaza in casoiul acela imens, si cand i-am intrebat ce cred despre Seva Lounge au ridicat din umeri. Cand cel mai bun client din lume, adica unul cu multi bani si la trei etaje mai sus de tine nu intelege inca ce-i poti oferi, dupa un an sau doi de vecinatate usa in usa, probabil ca tu ai o problema, nu el… (GB – august 2018)

Ai o hala mare si vreo 5000 de corporatisti care vor sa manance rapid si ieftin. Solutia? Un restaurant de lux!

Seva e un restaurant nou aparut in Bucuresti, la parterul unei mari cladiri de birouri, Lakeview, la intersectia Fabricii de Glucoza cu Barbu Vacarescu. E deschis la sfarsitul lui 2016 sau la inceputul acestui an.

E foarte mare, pare sa fi fost o hala acolo, reconvertita rapid la spatiu de restaurant. Nu arata bine interiorul, se vede ca e facut la repezeala si cu economie.

Te-ai gandi ca e un fast-food acolo, sau chiar o autoservire, si asa cred ca s-ar gandi oricine ar vrea sa deschida un restaurant acolo. Insa ai o surpriza de proportii cand te uiti in meniu, sunt tot felul de mancaruri pe care le gasesti doar in marile restaurante, de la foie gras, St. Jacques si multe altele.

Au si un meniu al zilei, simplu si ieftin, pentru miile de corporatisti cu salarii mai mici, si cred ca marea majoritate asta aveau in farfurie cand am fost noi, la pranz. Si era multa lume, intr-adevar!

Noi am luat cateva feluri pentru bogati, cu peste, vita si diverse altele. Nu au fost rele, vita chiar de buna calitate, insa facuta cam de mantuiala, sau poate fara stiinta. Pestele a fost bun, dar nimic deosebit, legumele la fel. Cei mai buni au fost cartofii prajiti, de departe.

Serviciul a fost cam buimac la inceput, ne-am enervat unii pe altii, insa pana la urma ne-am impacat si chiar ne-am facut cateva confidente, cred ca si-au dat seama ca nu suntem baieti rai.

Preturile sunt cam mari la Seva, pentru un restaurant cat o hala in care intra vreo 200 de oameni, sau vreo 500, daca se ridica toti in picioare. Lui Daniel i-a iesit un pret mediu pe meniu, pentru o persoana, de 174 de lei. Sa-i vad eu pe corporatistii aceia care dau atata ca sa manance zi de zi la Seva…

Am vazut de multe ori astfel de restaurante „de lux” cu sute de locuri puse in mijlocul unor campusuri studentesti, langa cladiri de birouri cu mii de angajati sau in mijlocul unor piete in care taranii vindeau ceapa si castraveti alaturi, si mi-am facut cruce.

Sper ca cei de la Seva au, totusi, vreo formula secreta a succesului unui astfel de concept. (GB – martie 2017)

Data actualizarii: 29/08/2019

Seva Lounge  - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301-311 (Lakeview Business Center)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close