Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

Probabil va ajunge o banala sala de mese pentru micul dejun al hotelului

Vogue e restaurantului unui mic boutique hotel deschis pe Clopotarii vechi, aproape de Piata Victoriei si vizavi de restaurantul Veranda Casa Frumoasa, cred ca in prima parte a anului 2017. E in hol, nu are un salon separat. Pare bine amenajat hotelul, si micul restaurant odata cu el.

Meniul e destul de pretentios la Vogue, si pe site se prezinta la fel, ca fiind nu stiu ce rafinament. E pe jumatate din cat zic ei. Au un bucatar care se straduie, intr-adevar, insa nu ii ies cine stie ce fineturi din bucatarie. Am luat un tartar de ton, bunicel, dar nimic deosebit, pestele si crevetii la fel, pastele fiind bune, cel mai bun din ce am primit la ei.

Serviciul a fost destul de lamentabil la Vogue, cu un chelner (daca o fi fost chelner – ar fi putut sa fie si cineva din staful hotelului, pentru ca nu aveau alti clienti si poate ca nici nu se asteptau sa vada pe vreunii intrand. Nu avea niciun chef de lucru, se uita tot timpul la televizor, nu stiu ce vedea acolo, dar nu-si putea dezlipi ochii de pe el! Nu i-a dat prin minte sa ia farfuriile goale de pe masa, a adus cafeaua si altele cu ele acolo – le-am facut si o poza!

Si totul foarte lent la Vogue, am reusit sa incepem sa mancam abia dupa aproape un ceas de cand am ajuns la ei. Si fiind si singurii clienti, dupa cum am spus…

Nu par sa ia in serios restaurantul ca pe un adevarat restaurant cei de la Vogue, probabil ca va ramane o simpla anexa a hotelului, pentru mic dejunuri, asa cum e la majoritatea hotelurilor mici din Bucuresti, dar si de pe oriunde altundeva. (GB – septembrie 2017)

Chelner original la Vogue, boutique hotel si restaurant in Strada Clopotarii Vechi din Bucuresti

 

Save

Data actualizarii: 18/11/2019

Vogue  - Str. Clopotarii Vechi, nr. 10