Cele mai frumoase si mai originale restaurante, cafenele si alte localuri din oras…

Ord. dupa

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

Caru cu Bere, o minune logistica Nu merg des la Caru cu Bere, desi il...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

Casa Doina, probabil cel mai conservator mare restaurant din Bucuresti...

Casa Espana by Alioli, modelul latin de a mânca la restaurant...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

Neo-boema industriala hipster dupa toate regulile artei la Hangar Grou...

Il Locale -  Daca nu cresti intr-un an...Un an de zile nu e o per...

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

Isoletta e unul dintre restaurantele cu cea mai fidela clientela. E o ...

KAIAMO, Noua Bucatarie Romaneasca Fina in forma ei cea mai elitista ...

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte m...

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi ca...

La Taifas in pandemieAm revenit La Taifas in plina pandemie, cand ...

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

Le Bistrot Francais are un nou mare chef!Aristocratic elegantu...

La Cuisine Francaise du Chef Samuel Le TorriellecLe salon chic du ...

Linea / Closer To The Moon - Unul dintre localurile emblematice ale Ce...

Lokal boem cu design comunistLokal este un gastropub situat pe st...

Fier din belșug la The Marmorosch, Autograph CollectionSe tot vor...

Mesogios Seafood, pește și fructe de mare într-o eleganță aristoc...

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

NOUA Bucatarie Romaneasca Fina, restaurantul patriotic al lui Alex Pet...

Poesia dupa pandemieA fost unul dintre primele restaurante la care...

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

Bucătăria Red AngusSalonul American Western Red Angus ...

Secretul restaurantului SardinApreciez cel puțin la fel de mult u...

Cină la Savart cu femei frumoase, care mănâncă și beau mult... ...

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac...Dar nici nu...

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai...Am fost ...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia KristensenTrec ...

Afiseaza

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen

Cina pregatita de Chef Avi Steinitz la Restaurantul Veranda Casa FrumoasaTrec din cand in cand pe la elegantul restaurant Veranda si mananc mereu bine si excelent servit. Ultima evaluare este de la o cina pregatita de Chef Avi Steinitz, am fost invitatii lui. Chef Avi Steinitz locuieste si lucreaza in Israel, insa face consultanta si construieste conceptele gastronomice ale unor restaurante din diferite tari, printre ele fiind si acesta. Iar cand ajunge in acele locuri, gateste chiar ele, cum a fost si de aceasta data. Multe restaurante folosesc acest sistem, Veranda Casa Frumoasa nu e o noutate. Desigur, prima intrebare pe buzele tuturor, in aceste cazuri, este daca e mare diferenta dintre mancarea pregatita de „marele chef” care patroneaza respectivul restaurant si cea pregatita de catre „discipolii” lui care gatesc zi de zi in restaurant. Si ca sa dau si raspunsul, la Veranda Casa Frumoasa nu e o diferenta semnificativa, care sa te faca sa il consideri „alt restaurant”, cum se intampla nu de putine ori… (GB – decembrie 2018)

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucuresti.

Casa Frumoasa

Veranda Casa Frumoasa e un mic restaurant deschis de mai multi ani pe Clopotarii Vechi, chiar in spatele bulevardului Lascar Catargiu. E o veranda in spatele unei case foarte frumoase Art Deco de pe marele bulevard, cu iesire in alta strada – si de aici i se trage si numele „Veranda Casa Frumoasa”. In casa din fata (foto) e un magazin cu haine barbatesti scumpe, cred ca tot asa se numeste si magazinul, casa Frumoasa”.

Cred ca proprietareasa, Julia Kristensen, o bogata lituanianca, si-a facut acest restaurant de lux mai mult ca sa aiba ea unde sa manance bine si sa stea cu prietenele ei, fiindca nu pare sa o arda prea tare la buzunar ca restaurantul e mai mult gol. Am mancat de mai multe ori la Veranda Casa Frumoasa in ultima vreme, si de fiecare data eram singuri in restaurant.

Si e pacat, fiindca nu numai ca acolo e un foarte frumos restaurant, ci si pentru ca se mananca bine.

Au doar cateva mese la Veranda Casa Frumoasa, o singura sala, la parter. Foarte elegant si cu gust amenajata, luminoasa de la peretele si tavanul de sticla (veranda propriu-zisa, in forma de sera). Care veranda am inteles ca a fost facuta recent, nu era in constructia initiala.

Mobilierul si decorurile sunt si ele unicate, descrise de catre specialisti in diverse articole care s-a scris de-a lungul timpului despre aceasta Casa Frumoasa… (citeste tot)

Cristi de la Veranda Casa Frumoasa

Cristi de la Veranda Casa Frumoasa; putin efeminat, dar natural si foarte placut, cu o politete innascuta, mereu zambitor; l-am privit suspiciosi la inceput, obisnuiti cu teatrul prost jucat al multo...

Data actualizarii: 25/07/2021

Veranda Casa Frumoasa  - Str. Clopotarii Vechi, nr. 5

  • L.C :

    Am fost acum aproximativ un an la acest restaurant. Atmosfera placuta, boema, romantica sau cum vrea fiecare s o interpreteze. Nu am mancat. Initial cand am fost intrebati ce dorim sa mancam..si raspunsul a fost nu, s a ridicat o spranceana, fata expresiva a domnului care ne servea, tradandu-l. In fine, s a coborat spranceana cand s a comandat vinul…
    S au servit cateva tartine din partea casei, tartine in care am gasit un fir de par. Da, stiu, un detaliu minor pt unii, f. Important pt altii. Totusi, parerea mea ca atunci cand te pozitionezi la un anumit nivel, atentia la detalii tb sa fie pe masura.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close