Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

Trist, apatic, absent, prafuit cand nu e vreo petrecere Legere e o ...

Carne cu paine Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa m...

Afiseaza

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen

Cina pregatita de Chef Avi Steinitz la Restaurantul Veranda Casa FrumoasaTrec din cand in cand pe la elegantul restaurant Veranda si mananc mereu bine si excelent servit. Ultima evaluare este de la o cina pregatita de Chef Avi Steinitz, am fost invitatii lui. Chef Avi Steinitz locuieste si lucreaza in Israel, insa face consultanta si construieste conceptele gastronomice ale unor restaurante din diferite tari, printre ele fiind si acesta. Iar cand ajunge in acele locuri, gateste chiar ele, cum a fost si de aceasta data. Multe restaurante folosesc acest sistem, Veranda Casa Frumoasa nu e o noutate. Desigur, prima intrebare pe buzele tuturor, in aceste cazuri, este daca e mare diferenta dintre mancarea pregatita de „marele chef” care patroneaza respectivul restaurant si cea pregatita de catre „discipolii” lui care gatesc zi de zi in restaurant. Si ca sa dau si raspunsul, la Veranda Casa Frumoasa nu e o diferenta semnificativa, care sa te faca sa il consideri „alt restaurant”, cum se intampla nu de putine ori… (GB – decembrie 2018)

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucuresti.

Casa Frumoasa

Veranda Casa Frumoasa e un mic restaurant deschis de mai multi ani pe Clopotarii Vechi, chiar in spatele bulevardului Lascar Catargiu. E o veranda in spatele unei case foarte frumoase Art Deco de pe marele bulevard, cu iesire in alta strada – si de aici i se trage si numele „Veranda Casa Frumoasa”. In casa din fata (foto) e un magazin cu haine barbatesti scumpe, cred ca tot asa se numeste si magazinul, casa Frumoasa”.

Cred ca proprietareasa, Julia Kristensen, o bogata lituanianca, si-a facut acest restaurant de lux mai mult ca sa aiba ea unde sa manance bine si sa stea cu prietenele ei, fiindca nu pare sa o arda prea tare la buzunar ca restaurantul e mai mult gol. Am mancat de mai multe ori la Veranda Casa Frumoasa in ultima vreme, si de fiecare data eram singuri in restaurant.

Si e pacat, fiindca nu numai ca acolo e un foarte frumos restaurant, ci si pentru ca se mananca bine.

Au doar cateva mese la Veranda Casa Frumoasa, o singura sala, la parter. Foarte elegant si cu gust amenajata, luminoasa de la peretele si tavanul de sticla (veranda propriu-zisa, in forma de sera). Care veranda am inteles ca a fost facuta recent, nu era in constructia initiala.

Mobilierul si decorurile sunt si ele unicate, descrise de catre specialisti in diverse articole care s-a scris de-a lungul timpului despre aceasta Casa Frumoasa… (citeste tot)

Cristi de la Veranda Casa Frumoasa

Cristi de la Veranda Casa Frumoasa; putin efeminat, dar natural si foarte placut, cu o politete innascuta, mereu zambitor; l-am privit suspiciosi la inceput, obisnuiti cu teatrul prost jucat al multo...

Data actualizarii: 05/03/2021

Veranda Casa Frumoasa  - Str. Clopotarii Vechi, nr. 5

  • L.C :

    Am fost acum aproximativ un an la acest restaurant. Atmosfera placuta, boema, romantica sau cum vrea fiecare s o interpreteze. Nu am mancat. Initial cand am fost intrebati ce dorim sa mancam..si raspunsul a fost nu, s a ridicat o spranceana, fata expresiva a domnului care ne servea, tradandu-l. In fine, s a coborat spranceana cand s a comandat vinul…
    S au servit cateva tartine din partea casei, tartine in care am gasit un fir de par. Da, stiu, un detaliu minor pt unii, f. Important pt altii. Totusi, parerea mea ca atunci cand te pozitionezi la un anumit nivel, atentia la detalii tb sa fie pe masura.