Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

O cina memorabila pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veranda Casa Frumoasa din strada Clopotarii Vechi din Bucuresti in decembrie 2018 special pentru mine si pentru Mircea, invitatul meu. Toate au fost foarte bune, insa caracatita ni s-a parut exceptionala, impreuna cu piureul si cu sosul cu usturoi. Pieptul de rata, de asemenea, excelent, sosul la fel. Avi Steinitz e un mare chef, prin urmare ne asteptam sa gustam sosuri rare si deosebite la aceasta cina. Sampanie Billecart-Salmon, multe pahare… (GB – decembrie 2018)

Meniu:

  • Rice Paper Fresh Spring Roll Filled with Spicy Tuna, Asparagus, Mango and Avocado
  • Sirrasa-Tuna Tartar, Japanese Mayo, Crispy Roman Baby Leaves
  • Salmon Teriaky, Sitake Mushrooms and Coconut Rice
  • Pan Freid Octupus, Smoked Paprika and Olive Oil
  • Duck Brest and Kumquat Sauce
  • Creme Brulee Semi Fredo

Cina pregatita de Chef Avi Steinitz la restaurantul Veranda Casa Frumoasa

Data actualizarii: 19/12/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.