Saptamana trecuta s-a incheiat faza de preselectie a categoriei „foie gras” din competitia „Topul Mancarurilor” Restocracy 2018, in care evaluam si desemnam cele mai bune feluri de mancare reprezentative pentru cateva dintre marile bucatarii ale lumii.
La foie gras competitia a fost stransa, in primul rand datorita marjei de manevra restranse a evaluatorilor, existand putine „variatiuni” pe tema data in ceea ce priveste retetele, iar furnizorii de produse de asemenea, in numar mic.
Restaurantele care au intrat in finala pentru categoria „foie gras” sunt (ordine alfabetica):
Evaluarea finala va avea loc in urmatoarele trei saptamani, pana la sfarsitul lunii martie urmand sa anuntam castigatorul titlului „Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018”.
Le multumim tuturor restaurantelor inscrise in competitie pentru participare si evaluatorilor, in egala masura!
Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras
Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Foie Gras
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.