Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Afiseaza

Finala pentru cel mai bun foie gras din Bucuresti

Saptamana trecuta s-a incheiat faza de preselectie a categoriei „foie gras” din competitia „Topul Mancarurilor” Restocracy 2018, in care evaluam si desemnam cele mai bune feluri de mancare reprezentative pentru cateva dintre marile bucatarii ale lumii.

La foie gras competitia a fost stransa, in primul rand datorita marjei de manevra restranse a evaluatorilor, existand putine „variatiuni” pe tema data in ceea ce priveste retetele, iar furnizorii de produse de asemenea, in numar mic.

Restaurantele care au intrat in finala pentru categoria „foie gras” sunt (ordine alfabetica):

Evaluarea finala va avea loc in urmatoarele trei saptamani, pana la sfarsitul lunii martie urmand sa anuntam castigatorul titlului „Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018”.

Le multumim tuturor restaurantelor inscrise in competitie pentru participare si evaluatorilor, in egala masura!

Sponsorii RestocracyRestocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Foie Gras

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 26/02/2018