Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cuisine originare

Chef Joseph HadadDa, am revenit la Joseph de cateva ori, insa nu am scris de fiecare data, pentru ca nu e mai nimic nou de spus despre restaurant si despre marele lui Chef. Saloanele arata impecabil, foarte curat si bine intretinut, amenajarea foarte bine facuta, potrivita si cu zona, si cu specificul restaurantului, si cu imaginea lui Joseph Hadad. Mancarea e foarte buna, si ar putea sa fie inca si mai buna daca ar vrea asta, pentru ca Chef Hadad stie bine ce e de stiut in Haute Cuisine clasica. Nu pare sa vrea sa se bage si in noile bucatarii creative care sunt acum pe varful valului. Nu ca nu ar fi destul de creativ si curios pentru asta, ci pentru ca, daca toti marii chefs ar face asta, am incepe sa pierdem contactul cu Grande Cuisine clasica. Si chiar ca ar fi pacat… (GB – august 2019)

Hadad, cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti

Chef Joseph Hadad

Pe Joseph Hadad il stiu de foarte multa vreme, de pe cand era chef la Casa Vernescu, in vremurile ei cel mai bun restaurant din Bucuresti, pentru o buna bucata de timp. Cum Joseph Hadad a devenit un brand intre timp, cand s-a inchis Casa Vernescu niste investitori i-au propus sa-i faca un restaurant chiar cu numele lui – ceea ce s-a si intamplat.

Au luat o casa foarte frumoasa in cea mai scumpa parte a Bucurestiului, intre Kiselev si Bulevardul Aviatorilor, au renovat-o complet, si i-au spus restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, cu repetitia din nume menita sa sublinieze esentialul. Nu e mare casa din zona cu case scumpe. Are trei saloane destul de mici la parter, iar la etaj un fel de mansarda, cred, foarte frumos amenajata, insa in care nu am vazut vreodata pe cineva. Clientela femeiasca, in special, refuza sa urce acolo, pentru ca trebuie sa se catere pe o scara circulara deschisa, extrem de ingusta si de abrupta, si nu vor sa arate oricui nearatabilul in public.

Terasa lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, mare, are si o pergola acoperita in margine. Daca ar fi avut si un singur copac, macar, si niste mese si scaune ceva mai elegante, i-as fi pus si acolo nota maxima.

Joseph Hadad e un bucatar international,

si meniul lui e la fel. E umblat prin lume, creativ, stie cam tot ce e important de stiut intr-o bucatarie fina, asa ca ii este usor sa faca orice. Sunt sigur ca ar putea sa faca si un meniu de nota maxima, si asa ar iesi daca ar sta el in bucatarie ca sa gateasca. Insa nu cred ca si-a propus asta, si-or fi facut ei niste calcule si au ajuns la concluzia ca aceasta este formula optima, cu mancare buna si foarte buna, insa nu de adevarata Grande Cuisine, ca sa poata sa tina preturile sub control, si sa-i ramana si ceva timp liber lui Joseph, sa nu trebuiasca sa prinda radacini in bucatarie, la varsta si, mai ales, la faima lui.

Serviciul e bun, chiar daca multi chelneri de acolo nu au vreun instinct de client service sau vreun zambet cat de cat natural. Preturile sunt mari la Joseph, o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate pe nesimtite 500 de lei din portofel. Insa nu cred ca te simti inselat, nu sunt cele mai mari din oras si, oricum, mancarea e printre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna din aceasta categorie a bucatariei internationale.

Joseph by Joseph Hadad e, in momentul in care scriu, in fruntea Listei Restocracy a marilor restaurante din Bucuresti, daca nu luam in calcul un restaurant cu specific pescaresc, cu care nu se poate compara, totusi, fiind lucruri complet diferite. Asadar, daca va cere cineva sa-l duceti la cel mai bun restaurant cu mancare fina din Bucuresti, nu riscati prea mult daca ii propuneti Josep by Joseph Hadad. (GB – martie 2017)

Bucataria lui Joseph Hadad
Chef Joseph Hadad

Joseph, restaurantul lui Chef Joseph Hadad in Bucuresti

Saloanele restaurantului Joseph
Terasa

Terasa Joseph by Joseph Hadad

Joseph, restaurantul lui Chef Joseph Hadad in Bucuresti

Caju by Joseph Hadad, mai 2018

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia oara la Caju, dupa un an de la ultima vizita. Restaurantul arata la fel de bine, am tot scris despre asta in articolele trecute, n...

Caju by Joseph Hadad

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca acum au mancare mai buna cei de la Caju, si asta se vede si in evolutia crescatoare a notelor pe care le-am dat de-a lungul timpul...

Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi din Romania. A inceput bucataria in anul 1975, pe cand avea doar 15 ani si era elev al scolii de profil din Haifa (Israel); o scoa...

Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad around The World“I breath flavors. The magic of taste is in details. You may not notice it, but you will feel it.”  (Joseph Hadad)Joseph Hadad's passion for the culi...

Data actualizarii: 14/07/2020

Joseph by Joseph Hadad  - Str. Dr. Ion Cantacuzino, nr. 8

  • MARIAN :

    TOTUL ESTE LA SUPERLATIV LA ACEST RESTAURANT

  • Mihai :

    Mancarea e posibil sa merite pretul, insa servirea si tratarea clientilor il trage in jos.
    Am fost intr-o dupa-masa sa incerc locul cu un prieten care voia sa ajunga si el, si cand am vrut la intrare sa ne asezam la terasa (goala), am fost poftiti inauntru, pentru ca afara era „rezervat”. Timp de 2-3 ore nu s-a asezat nimeni afara si ne-am terminat masa mai neplacut dupa ce am realizat ca am fost bagati inauntru pentru ca am venit la blugi si tricou. Mea culpa aici, dar parca as fi preferat sa aud un refuz politicos din cauza etichetei vestimentare decat sa mi se accepte banii dar sa fiu dosit in colt.

  • Daniela Florea :

    Pare destul de simplu… cel mai bun restaurant din București nu are cum sa fie pe locul 2. Nu este logic sa il asezi pe locul 2 daca esti obiectiv. Fie il asezi separat ca fiind cel mai bun restaurant din București, iar pentru restul pastrezi lista cu pescăresc pe locul 1, fie altminteri. No fo’ niciodată să nu fie cumva, nu?

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close