Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

7443 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

4571 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

7413 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

10163 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

9144 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

4819 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2503 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

9971 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

4251 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

15953 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

4976 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3695 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

3089 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2522 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2835 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

17454 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

917 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2075 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2084 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1737 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

3867 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1224 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3369 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

3211 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

2330 vizite

Mega Image si-au deschis Maison des Chefs, si bine au facut! Bine a...

3205 vizite

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

8521 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2966 vizite

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

5998 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

1260 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1856 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1927 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

1502 vizite

Ei par multumiti cu ce au... Am revenit la The Grill dupa exact un ...

5411 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

3241 vizite

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

1905 vizite

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

1043 vizite

Un bucatar grec foarte talentat la Ora Experience Ora Experience se...

1177 vizite

Mandaloun, luxul si excesele orientale Saptamana trecuta s-a de...

6906 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

2160 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75...  La ultima vizita la Gargantu...

1127 vizite

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

954 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

2784 vizite

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

9117 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

1117 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1916 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

1154 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

593 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

1598 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

1297 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

1778 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

903 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

1012 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

1355 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

2258 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

1170 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

2401 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

1296 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

2547 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

815 vizite

The Gallery din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaurant dis...

535 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1483 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

1280 vizite

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

3597 vizite

Terasa de vara pentru muzica si distractie, mai putin pentru mancare ...

4004 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

2287 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

3921 vizite

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

1510 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

1546 vizite

Cred ca Gargantua KSLF ar merita un chef mai talentat Am revenit la...

2300 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

702 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

2371 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

1541 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

1421 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

1263 vizite

Minunea inmultirii pestilor la Lido’s Brasserie... S-a redesc...

1170 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

2266 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?

Chef Joseph Hadad

Pe Joseph Hadad il stiu de foarte multa vreme, de pe cand era chef la Casa Vernescu, in vremurile ei cel mai bun restaurant din Bucuresti, pentru o buna bucata de timp.

Cum Joseph Hadad a devenit un brand intre timp, cand s-a inchis Casa Vernescu niste investitori i-au propus sa-i faca un restaurant chiar cu numele lui – ceea ce s-a si intamplat.

Au luat o casa foarte frumoasa in cea mai scumpa parte a Bucurestiului, intre Kiselev si Bulevardul Aviatorilor, au renovat-o complet, si i-au spus restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, cu repetitia din nume menita sa sublinieze esentialul.

Nu e mare casa din zona cu case scumpe. Are trei saloane destul de mici la parter, iar la etaj un fel de mansarda, cred, foarte frumos amenajata, insa in care nu am vazut vreodata pe cineva. Clientela femeiasca, in special, refuza sa urce acolo, pentru ca trebuie sa se catere pe o scara circulara deschisa, extrem de ingusta si de abrupta, si nu vor sa arate oricui nearatabilul in public.

Terasa lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, mare, are si o pergola acoperita in margine. Daca ar fi avut si un singur copac, macar, si niste mese si scaune ceva mai elegante, i-as fi pus si acolo nota maxima.

Joseph Hadad e un bucatar international, si meniul lui e la fel. E umblat prin lume, creativ, stie cam tot ce e important de stiut intr-o bucatarie fina, asa ca ii este usor sa faca orice. Sunt sigur ca ar putea sa faca si un meniu de nota maxima, si asa ar iesi daca ar sta el in bucatarie ca sa gateasca. Insa nu cred ca si-a propus asta, si-or fi facut ei niste calcule si au ajuns la concluzia ca aceasta este formula optima, cu mancare buna si foarte buna, insa nu de adevarata Grande Cuisine, ca sa poata sa tina preturile sub control, si sa-i ramana si ceva timp liber lui Joseph, sa nu trebuiasca sa prinda radacini in bucatarie, la varsta si, mai ales, la faima lui.

Serviciul e bun la Joseph Hadad, chiar daca multi chelneri de acolo nu au vreun instinct de client service sau vreun zambet cat de cat natural.

Preturile sunt mari la Joseph, o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate pe nesimtite 500 de lei din portofel. Insa nu cred ca te simti inselat, nu sunt cele mai mari din oras si, oricum, mancarea e printre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna din aceasta categorie a bucatariei internationale.

Joseph by Joseph Hadad e, in momentul in care scriu, in fruntea Listei Restocracy a marilor restaurante din Bucuresti, daca nu luam in calcul un restaurant cu specific pescaresc, cu care nu se poate compara, totusi, fiind lucruri complet diferite. Asadar, daca va cere cineva sa-l duceti la cel mai bun restaurant cu mancare fina din Bucuresti, nu riscati prea mult daca ii propuneti Josep by Joseph Hadad. (GB – martie 2017)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi din Romania. A inceput bucataria in anul 1975, pe cand avea doar 15 ani si era elev al scolii de profil din Haifa (Israel); o scoa...

Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad around The World “I breath flavors. The magic of taste is in details. You may not notice it, but you will feel it.”  (Joseph Hadad) Joseph Hadad's passion for the culi...

Caju by Joseph Hadad

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia oara la Caju, dupa un an de la ultima vizita. Restaurantul arata la fel de bine, am tot scris despre asta in articolele trecute, n...

Data actualizarii: 04/09/2018

Joseph by Joseph Hadad

  • Mihai :

    Mancarea e posibil sa merite pretul, insa servirea si tratarea clientilor il trage in jos.
    Am fost intr-o dupa-masa sa incerc locul cu un prieten care voia sa ajunga si el, si cand am vrut la intrare sa ne asezam la terasa (goala), am fost poftiti inauntru, pentru ca afara era „rezervat”. Timp de 2-3 ore nu s-a asezat nimeni afara si ne-am terminat masa mai neplacut dupa ce am realizat ca am fost bagati inauntru pentru ca am venit la blugi si tricou. Mea culpa aici, dar parca as fi preferat sa aud un refuz politicos din cauza etichetei vestimentare decat sa mi se accepte banii dar sa fiu dosit in colt.

  • Daniela Florea :

    Pare destul de simplu… cel mai bun restaurant din București nu are cum sa fie pe locul 2. Nu este logic sa il asezi pe locul 2 daca esti obiectiv. Fie il asezi separat ca fiind cel mai bun restaurant din București, iar pentru restul pastrezi lista cu pescăresc pe locul 1, fie altminteri. No fo’ niciodată să nu fie cumva, nu?

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.