Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

4695 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

4573 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

2894 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti [...] Meni...

3826 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

4893 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

1572 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

4485 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

2288 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

4246 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca. Cas...

2005 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1147 vizite

Cel mai constant restaurant Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

955 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual Restaurant Nor Sky Casua...

6834 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

3024 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

719 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de lux Primele tr...

897 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

1079 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

679 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

920 vizite

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

723 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

633 vizite

Una dintre vedetele de moment ale Centrului Vechi Micul restaurant ...

555 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

629 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2318 vizite

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

2844 vizite

Alt restaurant cu totul la vedere Acesta este genul de restaurante ...

819 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

710 vizite

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

734 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

289 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

1418 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am revenit la Ta...

555 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

414 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura The G...

2037 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

580 vizite

Greu de vandut o cina in holul unui hotel, oricat de buna ar fi mancar...

348 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

661 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

899 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

478 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

295 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilator Chefs Experience e un resta...

644 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

520 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

380 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1110 vizite

Un restaurant pentru oamenii calmi Guxt si-a castigat o oarecare po...

507 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

389 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

391 vizite

Se mananca din nou bine in spate la Scala In coltul acela de casa b...

646 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

386 vizite

Un restaurant discret The Gallery, sau The Gallery Lounge, cum am v...

200 vizite

Un restaurant cuminte si discret, asa cum e si hotelul din care face p...

311 vizite

Cantina chic a Dorobantilor White Horse e unul dintre restaurantele...

507 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesi Salon Golescu e...

593 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

545 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

616 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima... Complexu...

896 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului... Sunt sigur ca mult...

922 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?

Chef Joseph Hadad

Pe Joseph Hadad il stiu de foarte multa vreme, de pe cand era chef la Casa Vernescu, in vremurile ei cel mai bun restaurant din Bucuresti, pentru o buna bucata de timp.

Cum Joseph Hadad a devenit un brand intre timp, cand s-a inchis Casa Vernescu niste investitori i-au propus sa-i faca un restaurant chiar cu numele lui – ceea ce s-a si intamplat.

Au luat o casa foarte frumoasa in cea mai scumpa parte a Bucurestiului, intre Kiselev si Bulevardul Aviatorilor, au renovat-o complet, si i-au spus restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, cu repetitia din nume menita sa sublinieze esentialul.

Nu e mare casa din zona cu case scumpe. Are trei saloane destul de mici la parter, iar la etaj un fel de mansarda, cred, foarte frumos amenajata, insa in care nu am vazut vreodata pe cineva. Clientela femeiasca, in special, refuza sa urce acolo, pentru ca trebuie sa se catere pe o scara circulara deschisa, extrem de ingusta si de abrupta, si nu vor sa arate oricui nearatabilul in public.

Terasa lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, mare, are si o pergola acoperita in margine. Daca ar fi avut si un singur copac, macar, si niste mese si scaune ceva mai elegante, i-as fi pus si acolo nota maxima.

Joseph Hadad e un bucatar international, si meniul lui e la fel. E umblat prin lume, creativ, stie cam tot ce e important de stiut intr-o bucatarie fina, asa ca ii este usor sa faca orice. Sunt sigur ca ar putea sa faca si un meniu de nota maxima, si asa ar iesi daca ar sta el in bucatarie ca sa gateasca. Insa nu cred ca si-a propus asta, si-or fi facut ei niste calcule si au ajuns la concluzia ca aceasta este formula optima, cu mancare buna si foarte buna, insa nu de adevarata Grande Cuisine, ca sa poata sa tina preturile sub control, si sa-i ramana si ceva timp liber lui Joseph, sa nu trebuiasca sa prinda radacini in bucatarie, la varsta si, mai ales, la faima lui.

Serviciul e bun la Joseph Hadad, chiar daca multi chelneri de acolo nu au vreun instinct de client service sau vreun zambet cat de cat natural.

Preturile sunt mari la Joseph, o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate pe nesimtite 500 de lei din portofel. Insa nu cred ca te simti inselat, nu sunt cele mai mari din oras si, oricum, mancarea e printre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna din aceasta categorie a bucatariei internationale.

Joseph by Joseph Hadad e, in momentul in care scriu, in fruntea Listei Restocracy a marilor restaurante din Bucuresti, daca nu luam in calcul un restaurant cu specific pescaresc, cu care nu se poate compara, totusi, fiind lucruri complet diferite. Asadar, daca va cere cineva sa-l duceti la cel mai bun restaurant cu mancare fina din Bucuresti, nu riscati prea mult daca ii propuneti Josep by Joseph Hadad. (GB – martie 2017)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi din Romania. A inceput bucataria in anul 1975, pe cand avea doar 15 ani si era elev al scolii de profil din Haifa (Israel); o scoa...

Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad around The World “I breath flavors. The magic of taste is in details. You may not notice it, but you will feel it.”  (Joseph Hadad) Joseph Hadad's passion for the culi...

Caju by Joseph Hadad

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am revenit la Caju by Joseph Hadad la scurt timp de la prima evaluare, mai ales ca mai multi m-au indemnat sa fac asta. Lungul comentariu d...


Joseph by Joseph Hadad

  • Daniela Florea :

    Pare destul de simplu… cel mai bun restaurant din București nu are cum sa fie pe locul 2. Nu este logic sa il asezi pe locul 2 daca esti obiectiv. Fie il asezi separat ca fiind cel mai bun restaurant din București, iar pentru restul pastrezi lista cu pescăresc pe locul 1, fie altminteri. No fo’ niciodată să nu fie cumva, nu?

  • Adresa de email nu va fi publicata.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.