Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

3467 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?Pe ...

2936 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

900 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate...

2271 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

3543 vizite

Cred ca bucatarul acela ar trebui sa faca mai mult decat steak si sush...

1910 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

3343 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il numesc Clubul...

786 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

1524 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe5ensi, citit "sen...

1653 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

1420 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

2176 vizite

Cel mai constant restaurantAm revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

690 vizite

Marea gradina de pe marele lacClubul Snagov e un adevarat complex ...

348 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual RestaurantNor Sky Casua...

4040 vizite

Un steakhouse cuminte si conservatorBarbizon Steak House e restaur...

581 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de luxPrimele tr...

627 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

427 vizite

Alt restaurant cu totul la vedereAcesta este genul de restaurante ...

526 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme...Nu stiu...

835 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori sa...

390 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?Abia acum, in ...

545 vizite

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

435 vizite

Braseria potrivita la locul potrivitHambar ceea ce au si sintetiza...

445 vizite

Printesa in negru cu margele albeDaca tin eu bine minte, restauran...

436 vizite

Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantului Naan e greu d...

2146 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna...Tasting Room e u...

265 vizite

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2069 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

206 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

324 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la guraThe G...

1283 vizite

Greu de vandut o cina in holul unui hotel, oricat de buna ar fi mancar...

247 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul VechiThe Ace, pe numele lui...

432 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

679 vizite

Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e restaurantul ...

211 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

451 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

407 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani?Phill e un r...

292 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficientMica Elvetie ...

844 vizite

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

388 vizite

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la...

818 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare...Am ajuns din nou la Fratel...

309 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos...El Pato ...

235 vizite

Un restaurant cuminte si discret, asa cum e si hotelul din care face p...

222 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor SkySunt puti...

259 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesiSalon Golescu e...

376 vizite

Cantina chic a DorobantilorWhite Horse e unul dintre restaurantele...

373 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

294 vizite

Unul dintre primele restaurante de dupa Revolutie, inca imperturbabil....

201 vizite

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi ca...

304 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

685 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

666 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

773 vizite

Ai o hala mare si vreo 5000 de corporatisti care vor sa manance rapid ...

705 vizite

Alt restaurant de la care m-am intors imputitFunky Lounge e unul d...

281 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?

Chef Joseph Hadad

Pe Joseph Hadad il stiu de foarte multa vreme, de pe cand era chef la Casa Vernescu, in vremurile ei cel mai bun restaurant din Bucuresti, pentru o buna bucata de timp.

Cum Joseph Hadad a devenit un brand intre timp, cand s-a inchis Casa Vernescu niste investitori i-au propus sa-i faca un restaurant chiar cu numele lui – ceea ce s-a si intamplat.

Au luat o casa foarte frumoasa in cea mai scumpa parte a Bucurestiului, intre Kiselev si Bulevardul Aviatorilor, au renovat-o complet, si i-au spus restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, cu repetitia din nume menita sa sublinieze esentialul.

Nu e mare casa din zona cu case scumpe. Are trei saloane destul de mici la parter, iar la etaj un fel de mansarda, cred, foarte frumos amenajata, insa in care nu am vazut vreodata pe cineva. Clientela femeiasca, in special, refuza sa urce acolo, pentru ca trebuie sa se catere pe o scara circulara deschisa, extrem de ingusta si de abrupta, si nu vor sa arate oricui nearatabilul in public.

Terasa lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, mare, are si o pergola acoperita in margine. Daca ar fi avut si un singur copac, macar, si niste mese si scaune ceva mai elegante, i-as fi pus si acolo nota maxima.

Joseph Hadad e un bucatar international, si meniul lui e la fel. E umblat prin lume, creativ, stie cam tot ce e important de stiut intr-o bucatarie fina, asa ca ii este usor sa faca orice. Sunt sigur ca ar putea sa faca si un meniu de nota maxima, si asa ar iesi daca ar sta el in bucatarie ca sa gateasca. Insa nu cred ca si-a propus asta, si-or fi facut ei niste calcule si au ajuns la concluzia ca aceasta este formula optima, cu mancare buna si foarte buna, insa nu de adevarata Grande Cuisine, ca sa poata sa tina preturile sub control, si sa-i ramana si ceva timp liber lui Joseph, sa nu trebuiasca sa prinda radacini in bucatarie, la varsta si, mai ales, la faima lui.

Serviciul e bun la Joseph Hadad, chiar daca multi chelneri de acolo nu au vreun instinct de client service sau vreun zambet cat de cat natural.

Preturile sunt mari la Joseph, o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate pe nesimtite 500 de lei din portofel. Insa nu cred ca te simti inselat, nu sunt cele mai mari din oras si, oricum, mancarea e printre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna din aceasta categorie a bucatariei internationale.

Joseph by Joseph Hadad e, in momentul in care scriu, in fruntea Listei Restocracy a marilor restaurante din Bucuresti, daca nu luam in calcul un restaurant cu specific pescaresc, cu care nu se poate compara, totusi, fiind lucruri complet diferite. Asadar, daca va cere cineva sa-l duceti la cel mai bun restaurant cu mancare fina din Bucuresti, nu riscati prea mult daca ii propuneti Josep by Joseph Hadad. (GB – martie 2017)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi din Romania. A inceput bucataria in anul 1975, pe cand avea doar 15 ani si era elev al scolii de profil din Haifa (Israel); o scoa...

Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad around The World“I breath flavors. The magic of taste is in details. You may not notice it, but you will feel it.”  (Joseph Hadad)Joseph Hadad's passion for the culi...

Caju by Joseph Hadad

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm revenit la Caju by Joseph Hadad la scurt timp de la prima evaluare, mai ales ca mai multi m-au indemnat sa fac asta. Lungul comentariu d...


Joseph by Joseph Hadad

  • Daniela Florea :

    Pare destul de simplu… cel mai bun restaurant din București nu are cum sa fie pe locul 2. Nu este logic sa il asezi pe locul 2 daca esti obiectiv. Fie il asezi separat ca fiind cel mai bun restaurant din București, iar pentru restul pastrezi lista cu pescăresc pe locul 1, fie altminteri. No fo’ niciodată să nu fie cumva, nu?

  • Adresa de email nu va fi publicata.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.