Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... Cred ca data ...

5590 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe 5ensi, citit "sen...

9005 vizite

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

1364 vizite

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

970 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

2735 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

4306 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

1421 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

584 vizite

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin! M-am intors la Atypi...

848 vizite

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

803 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1087 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

954 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

1625 vizite

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de cap Mi-a pla...

397 vizite

S-a deschis un bistrou indelung asteptat Sambata s-a deschis Bistro...

2002 vizite

Ce inseamna o chelnerita care zambeste din toata inima... Brasserie...

1168 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

7731 vizite

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

4922 vizite

Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit la Cava Bistro...

1351 vizite

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

1384 vizite

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

6162 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

566 vizite

Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e restaurantul ...

433 vizite

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

1117 vizite

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna... Am revenit la C...

1662 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

520 vizite

Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai Bravu DaDa e un...

870 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

466 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

1695 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

1101 vizite

Un lucru bine facut Am revenit la E3 by Entourage din Piata Floreas...

1900 vizite

Se modernizeaza restaurantele si in cartierele mai conservatoare ...

370 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos... El Pato ...

632 vizite

Cel mai bun porc din Bucuresti? Flying Pig e un restaurant relativ ...

879 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare... Am ajuns din nou la Fratel...

564 vizite

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

1404 vizite

Parc sau servicii placute si mancare buna? Am revenit la Gargantua ...

1589 vizite

Sa vedem ce pot face trei surori cu un mic restaurant... In primava...

871 vizite

Braseria potrivita la locul potrivit Hambar ceea ce au si sintetiza...

986 vizite

Exista viata si "La fantani", totusi... Cei de la Haute Pepper au f...

559 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

6767 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

1939 vizite

Pentru cei pe care atmosfera de birt ii emotioneaza Un om important...

1819 vizite

Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat? Cei cativa...

1414 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

1987 vizite

Din Franta, si nu de oriunde, ci din nord, din Bretagne si Normandie ...

2544 vizite

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

5799 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

1493 vizite

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

2252 vizite

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

1353 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

1485 vizite

Mancare buna si in Progresului Istoria restaurantului Naan e greu d...

2658 vizite

Un restaurant aristocrat Am fost uimit sa aflu ca e un restaura...

2407 vizite

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

927 vizite

Noblesse, sau fascinatia morbida a bugetarilor de lux pentru mancarea ...

1035 vizite

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

2028 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

10422 vizite

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

3841 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani? Phill e un r...

558 vizite

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

914 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

3708 vizite

Cu Ferrari-ul la street food La Raionul de Peste din Piata Dorobant...

3729 vizite

Mic restaurant turistic de pasaj Arata la fel Salon Golescu de cand...

959 vizite

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

960 vizite

Cand cel mai bun client din lume nu stie nimic despre tine... Seva ...

1260 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

3722 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor Sky Sunt puti...

851 vizite
Afiseaza
vizualizari

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?

Chef Joseph Hadad

Pe Joseph Hadad il stiu de foarte multa vreme, de pe cand era chef la Casa Vernescu, in vremurile ei cel mai bun restaurant din Bucuresti, pentru o buna bucata de timp.

Cum Joseph Hadad a devenit un brand intre timp, cand s-a inchis Casa Vernescu niste investitori i-au propus sa-i faca un restaurant chiar cu numele lui – ceea ce s-a si intamplat.

Au luat o casa foarte frumoasa in cea mai scumpa parte a Bucurestiului, intre Kiselev si Bulevardul Aviatorilor, au renovat-o complet, si i-au spus restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, cu repetitia din nume menita sa sublinieze esentialul.

Nu e mare casa din zona cu case scumpe. Are trei saloane destul de mici la parter, iar la etaj un fel de mansarda, cred, foarte frumos amenajata, insa in care nu am vazut vreodata pe cineva. Clientela femeiasca, in special, refuza sa urce acolo, pentru ca trebuie sa se catere pe o scara circulara deschisa, extrem de ingusta si de abrupta, si nu vor sa arate oricui nearatabilul in public.

Terasa lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, mare, are si o pergola acoperita in margine. Daca ar fi avut si un singur copac, macar, si niste mese si scaune ceva mai elegante, i-as fi pus si acolo nota maxima.

Joseph Hadad e un bucatar international, si meniul lui e la fel. E umblat prin lume, creativ, stie cam tot ce e important de stiut intr-o bucatarie fina, asa ca ii este usor sa faca orice. Sunt sigur ca ar putea sa faca si un meniu de nota maxima, si asa ar iesi daca ar sta el in bucatarie ca sa gateasca. Insa nu cred ca si-a propus asta, si-or fi facut ei niste calcule si au ajuns la concluzia ca aceasta este formula optima, cu mancare buna si foarte buna, insa nu de adevarata Grande Cuisine, ca sa poata sa tina preturile sub control, si sa-i ramana si ceva timp liber lui Joseph, sa nu trebuiasca sa prinda radacini in bucatarie, la varsta si, mai ales, la faima lui.

Serviciul e bun la Joseph Hadad, chiar daca multi chelneri de acolo nu au vreun instinct de client service sau vreun zambet cat de cat natural.

Preturile sunt mari la Joseph, o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate pe nesimtite 500 de lei din portofel. Insa nu cred ca te simti inselat, nu sunt cele mai mari din oras si, oricum, mancarea e printre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna din aceasta categorie a bucatariei internationale.

Joseph by Joseph Hadad e, in momentul in care scriu, in fruntea Listei Restocracy a marilor restaurante din Bucuresti, daca nu luam in calcul un restaurant cu specific pescaresc, cu care nu se poate compara, totusi, fiind lucruri complet diferite. Asadar, daca va cere cineva sa-l duceti la cel mai bun restaurant cu mancare fina din Bucuresti, nu riscati prea mult daca ii propuneti Josep by Joseph Hadad. (GB – martie 2017)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Chef Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad este cu siguranta unul dintre cei mai titrati Chefi din Romania. A inceput bucataria in anul 1975, pe cand avea doar 15 ani si era elev al scolii de profil din Haifa (Israel); o scoa...

Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad around The World “I breath flavors. The magic of taste is in details. You may not notice it, but you will feel it.”  (Joseph Hadad) Joseph Hadad's passion for the culi...

Caju by Joseph Hadad

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia oara la Caju, dupa un an de la ultima vizita. Restaurantul arata la fel de bine, am tot scris despre asta in articolele trecute, n...

Data actualizarii: 04/09/2018

Joseph by Joseph Hadad

  • Daniela Florea :

    Pare destul de simplu… cel mai bun restaurant din București nu are cum sa fie pe locul 2. Nu este logic sa il asezi pe locul 2 daca esti obiectiv. Fie il asezi separat ca fiind cel mai bun restaurant din București, iar pentru restul pastrezi lista cu pescăresc pe locul 1, fie altminteri. No fo’ niciodată să nu fie cumva, nu?

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.