Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

Boema viu colorata de pe Polona Acuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita din ianuarie 2018)

Se mananca din nou bine in spate la Scala

In coltul acela de casa batrana, unde C. A. Rosetti se taie cu Nicolae Filipescu, au fost multe restaurante pana acum, unele chiar bune, daca le punem la socoteala pe ultimele doua: acesta de acum, Plated Winebar & Bistro, si Naan, cei care s-au mutat inapoi la Razoare.

Plated Winebar & Bistro e un restaurant relativ mic, au o bucatica din parterul unei impunatoare cladiri vechi din centrul Bucurestiului, chiar in fata parculetului cu statuia lui C. Dobrogeanu Gherea de pe C. A. Rosetti, si au si la subsol vreo doua sali. Plated Winebar & Bistro e bine amenajat: luminos, cu ferestre mari care dau catre centrul batranului oras, neinghesuit, cu niste decoruri originale.

Meniul e restrans la Plated Winebar & Bistro si destul de cuminte: cateva feluri din bucatariile italiana, spaniola si internationala, in general, insa felurile clasice, de baza, nimic special. Mancarea a fost surprinzator de buna: doua feluri de paste, foarte apreciate de toata lumea, mai ales de invitatii mei elvetieni, foarte cunoscatori in materie, un tartar de somon asa si asa, cu un sos de fructe, combinatie care nu a fost prea apreciata, o rata foarte buna, cu un piure bun si el, si o vita cu sos, buna, de asemenea, cu acelasi piure. Si deserturile foarte bune, painea facuta acolo era gustoasa, pacat ca au prajit-o.

Ne-a placut de ei. Serviciul a fost deschis, natural, managerita, sau poate chiar patroana (cea din poza), placuta si dezinvolta. Preturile rezonabile pentru o astfel de mancare buna.

Plated Winebar & Bistro e, asadar, un bistrou (o braserie, mai bine spus) frumos, cu mancare buna, servicii bune si, mai ales, preturi rezonabile. Surprinzator, sunt putine restaurante bune in centrul centrului Bucurestiului, asa ca Plated Winebar & Bistro e de luat in calcul de fiecare data cand sunteti in zona. (GB – ianuarie 2018)

Plated Winebar and Bistro, restaurant in CA Rosetti in Bucuresti

 

Data actualizarii: 05/08/2025

Plated Winebar & Bistro, ianuarie 2018 (fostul concept)  - Str. C. A. Rosetti, nr. 26

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close