Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pare Cava Bistr...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevarat Nu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizza E unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de Bucuresti Am m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Mozzafiato - Cred ca e unul dintre restaurantele cu cel mai debalansat...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Studio 80, sau cand o suta sau doua in plus la o masa nu inseamna mare...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatii Arata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit ...

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului Green Hours este unul...

Afiseaza
comentarii

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita din ianuarie 2018)

Se mananca din nou bine in spate la Scala

In coltul acela de casa batrana, unde C. A. Rosetti se taie cu Nicolae Filipescu, au fost multe restaurante pana acum, unele chiar bune, daca le punem la socoteala pe ultimele doua: acesta de acum, Plated Winebar & Bistro, si Naan, cei care s-au mutat inapoi la Razoare.

Plated Winebar & Bistro e un restaurant relativ mic, au o bucatica din parterul unei impunatoare cladiri vechi din centrul Bucurestiului, chiar in fata parculetului cu statuia lui C. Dobrogeanu Gherea de pe C. A. Rosetti, si au si la subsol vreo doua sali. Plated Winebar & Bistro e bine amenajat: luminos, cu ferestre mari care dau catre centrul batranului oras, neinghesuit, cu niste decoruri originale.

Meniul e restrans la Plated Winebar & Bistro si destul de cuminte: cateva feluri din bucatariile italiana, spaniola si internationala, in general, insa felurile clasice, de baza, nimic special. Mancarea a fost surprinzator de buna: doua feluri de paste, foarte apreciate de toata lumea, mai ales de invitatii mei elvetieni, foarte cunoscatori in materie, un tartar de somon asa si asa, cu un sos de fructe, combinatie care nu a fost prea apreciata, o rata foarte buna, cu un piure bun si el, si o vita cu sos, buna, de asemenea, cu acelasi piure. Si deserturile foarte bune, painea facuta acolo era gustoasa, pacat ca au prajit-o.

Ne-a placut de ei. Serviciul a fost deschis, natural, managerita, sau poate chiar patroana (cea din poza), placuta si dezinvolta. Preturile rezonabile pentru o astfel de mancare buna.

Plated Winebar & Bistro e, asadar, un bistrou (o braserie, mai bine spus) frumos, cu mancare buna, servicii bune si, mai ales, preturi rezonabile. Surprinzator, sunt putine restaurante bune in centrul centrului Bucurestiului, asa ca Plated Winebar & Bistro e de luat in calcul de fiecare data cand sunteti in zona. (GB – ianuarie 2018)

Plated Winebar and Bistro, restaurant in CA Rosetti in Bucuresti

 

Data actualizarii: 26/08/2018

Plated Winebar & Bistro, ianuarie 2018 (fostul concept)  - Str. C. A. Rosetti, nr. 26

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close