Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Salon Golescu, un etalon al continuitatii Arata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului Green Hours este unul...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

Lamentabil The Old Sibiu e un restaurant cu cativa ani in spate. Il...

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

Afiseaza
comentarii

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita din ianuarie 2018)

Se mananca din nou bine in spate la Scala

In coltul acela de casa batrana, unde C. A. Rosetti se taie cu Nicolae Filipescu, au fost multe restaurante pana acum, unele chiar bune, daca le punem la socoteala pe ultimele doua: acesta de acum, Plated Winebar & Bistro, si Naan, cei care s-au mutat inapoi la Razoare.

Plated Winebar & Bistro e un restaurant relativ mic, au o bucatica din parterul unei impunatoare cladiri vechi din centrul Bucurestiului, chiar in fata parculetului cu statuia lui C. Dobrogeanu Gherea de pe C. A. Rosetti, si au si la subsol vreo doua sali. Plated Winebar & Bistro e bine amenajat: luminos, cu ferestre mari care dau catre centrul batranului oras, neinghesuit, cu niste decoruri originale.

Meniul e restrans la Plated Winebar & Bistro si destul de cuminte: cateva feluri din bucatariile italiana, spaniola si internationala, in general, insa felurile clasice, de baza, nimic special. Mancarea a fost surprinzator de buna: doua feluri de paste, foarte apreciate de toata lumea, mai ales de invitatii mei elvetieni, foarte cunoscatori in materie, un tartar de somon asa si asa, cu un sos de fructe, combinatie care nu a fost prea apreciata, o rata foarte buna, cu un piure bun si el, si o vita cu sos, buna, de asemenea, cu acelasi piure. Si deserturile foarte bune, painea facuta acolo era gustoasa, pacat ca au prajit-o.

Ne-a placut de ei. Serviciul a fost deschis, natural, managerita, sau poate chiar patroana (cea din poza), placuta si dezinvolta. Preturile rezonabile pentru o astfel de mancare buna.

Plated Winebar & Bistro e, asadar, un bistrou (o braserie, mai bine spus) frumos, cu mancare buna, servicii bune si, mai ales, preturi rezonabile. Surprinzator, sunt putine restaurante bune in centrul centrului Bucurestiului, asa ca Plated Winebar & Bistro e de luat in calcul de fiecare data cand sunteti in zona. (GB – ianuarie 2018)

Plated Winebar and Bistro, restaurant in CA Rosetti in Bucuresti

 

Data actualizarii: 26/08/2018

Plated Winebar & Bistro, ianuarie 2018 (fostul concept)  - Str. C. A. Rosetti, nr. 26

plated-winebar-amp-bistro-ianuarie-2018-fostul-concept-restocracy