Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Surpriza lui Chef Orlando ZahariaCând vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

O cină coreeană memorabilă la ES Yong-ho Kim, ambasadorul Coree...

Ionuț Gheorghe, tânărul chef de la Noma din Herăstrău, ne-a ...

O altă cină memorabilă la KANE, la degustarea meniului de toamnă n...

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, car...

Am avut multe cine memorabile la București, și la restaurantele din ...

Din câte am putut observa și deduce, Chef Dani Prodan are libertate ...

Nu am fost niciodată în Oltenia. Așa că, atunci când femeia m...

Iată, se face un an de când mâncam doar acasă, cu rare momente...

O cină memorabilă în plină pandemie și în plină iarnă la P...

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului men...

O adevarata cina marocana, cu produse si ingrediente aduse direct de l...

O cina inedita si neasteptata pregatita de Chef Florin Andrei Vanau si...

O cina memorabila pregatita de Chef Daniel Palici la MAIZE, ca sa ne t...

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne ...

O cina memorabila, cu atat mai mult cu cat a fost in plina pandemie. A...

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Afiseaza

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Francais, din programul Bucharest Degustation Tour, creat de catre Chef Sorin Miftode. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Amuse bouche

Wild sea bass tartar, candied lemon mousse, cucumber cream and parmesan biscuit

Champagne Canard Duchene Brut

Foie gras poêle, red cabbage and kohlrabi salad, raisins and cilantro and cucumber sauce
John Dory fish with squids, artichoke purée, vierge sauce

Pouilly Fumé La Moynerie, Michel Redde 2014, Loire, France

Correze veal fillet, asparagus in Comté veil, mushrooms in old yellow wine

Grand Affineur cheese platter

La Croix de Carbonnieux du Château Carbonnieux 2015, Pessac Leognan, France

Orange supreme, passion fruit mousse, grapefruit sorbet, frangipane
The Chocolate: foamy, creamy, crunchy, peanut ice cream with smoked salt and Esplette pepper

Château Roumieu 2015, Sauternes, France

Water and coffee are included

Menu price – 350 lei/person, VAT included
Wine pairing – 200 ron/person, VAT included

***

Amuse bouche

Tartar de lup de mare, lămâie confiată, spumă de lămâie cu cremă de castraveți și biscuit de parmesan

Champagne Canard Duchene Brut

Foie gras poêle, salată de varză roșie, guliu, stafide și coriandru, sos de castraveți
Pește Saint-Pierre cu calamari, piure de anghinare, sos vierge

Pouilly Fumé La Moynerie, Michel Redde 2014, Loire, Franța

File de vițel de Correze cu sparanghel în strat fin de Comté, ciuperci morel cremoase în vin alb matur

Platou de brânzeturi Grand Affineur

La Croix de Carbonnieux du Château Carbonnieux 2015, Pessac Leognan, Franța

Miez de portocală, spumă de fructul pasiunii, sorbet de grapefruit și frangipane
Ciocolată spumoasă, cremoasă, crocantă, înghețată de arahide cu sare afumată și piment d’Esplette

Château Roumieu 2015, Sauternes, Franța

Apa şi cafeaua sunt incluse

Preț meniu – 350 lei/persoană, TVA inclus
Pairing de vin – 200 lei/persoană, TVA inclus

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux

Data actualizarii: 23/06/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close