Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru noul Ambasador al Japoniei in Romania, ES Dl Hitoshi Noda si sotia sa Chiyoe Noda, pentru Ambasadorul Indiei, ES Dl Thanglura Darlong si sotia sa Kimi, pentru Ambasadorul Indoneziei, ES Dl Amhar Azeth si pentru mai mult de jumatate dintre ambasadorii straini din Bucuresti:

  • Tuna sashimi with king crab, truffle and Romanian caviar
  • ANKiMO, monk fish liver with home made ponzu, chili/daikon puree and Romanian caviar
  • Steamed Abalone with abalone liver rice
  • Nigiri: otoro, king crab, foie gras and Amaebi fried in shiso leaf
  • Maki: Wagyu beef roll, takeshi maki, ronin maki and otoro guncan woth black truffles
  • Maguro sashimi with lobster and truffles
  • Chutoro sashimi with white asparagus sauce and black truffle
  • Robata grill lamb chops with fermented cabage
  • Desserts: green tea lava cake with vanila ice cream and Milojas
Data actualizarii: 23/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close