Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru noul Ambasador al Japoniei in Romania, ES Dl Hitoshi Noda si sotia sa Chiyoe Noda, pentru Ambasadorul Indiei, ES Dl Thanglura Darlong si sotia sa Kimi, pentru Ambasadorul Indoneziei, ES Dl Amhar Azeth si pentru mai mult de jumatate dintre ambasadorii straini din Bucuresti:

  • Tuna sashimi with king crab, truffle and Romanian caviar
  • ANKiMO, monk fish liver with home made ponzu, chili/daikon puree and Romanian caviar
  • Steamed Abalone with abalone liver rice
  • Nigiri: otoro, king crab, foie gras and Amaebi fried in shiso leaf
  • Maki: Wagyu beef roll, takeshi maki, ronin maki and otoro guncan woth black truffles
  • Maguro sashimi with lobster and truffles
  • Chutoro sashimi with white asparagus sauce and black truffle
  • Robata grill lamb chops with fermented cabage
  • Desserts: green tea lava cake with vanila ice cream and Milojas
Data actualizarii: 23/08/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.