Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, le propune oaspeților săi o cină-eveniment, cu tema “Bubbly Love”. Astfel, toți cei care aleg să petreacă seara de Valentine’s Day în restaurantul cu specific american se vor bucura de o ambianță caldă, seducătoare, un meniu gastronomic bazat pe carne de vită de calitate și preparate premium, de un program de muzică live, în interpretarea artistului Sergiu Ferrat și de vin spumant, oferit din partea casei. 

“Fiind un local de inspirație americană, Red Angus Steakhouse este un punct de destinație de Valentine’s Day, o sărbătoare care a devenit o tradiție pentru noi. De aceea, ne propunem să le oferim oaspeților o seară memorabilă, într-o ambianță caldă, în care știu că vor avea parte doar de surprize plăcute. Cei care ne trec pragul vor putea comanda a la carte, alegând dintr-o serie de preparate precum fripturile de vită de Australia sau SUA, burgerii făcuți integral în casă, coastele sau deserturile emblematice, cum sunt cheesecake-ul sau sufleul de ciocolată. Programul de blues live, atenția la detalii și servirea eficientă vin pentru a completa această experiență și a-i oferi acea savoare specifică, cu care ne-am obișnuit publicul. Peste toate acestea, se adaugă paharul de spumant oferit din partea casei, un detaliu elegant, care va adăuga efervescență momentelor petrecute la noi.”, declară Ionuț Ivan, manager al localului. 

Oaspeții își pot rezerva locurile pentru cina-eveniment “Bubbly Love”, ce va avea loc vineri, 14 februarie, începând cu ora 18:00, pe website-ul sau pagina de Facebook a restaurantului, precum și apelând numărul de telefon dedicat rezervărilor – 0756.600.000.  (Comunicat de presa – februarie 2020)

Data actualizarii: 13/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close