Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Afiseaza

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, le propune oaspeților săi o cină-eveniment, cu tema “Bubbly Love”. Astfel, toți cei care aleg să petreacă seara de Valentine’s Day în restaurantul cu specific american se vor bucura de o ambianță caldă, seducătoare, un meniu gastronomic bazat pe carne de vită de calitate și preparate premium, de un program de muzică live, în interpretarea artistului Sergiu Ferrat și de vin spumant, oferit din partea casei. 

“Fiind un local de inspirație americană, Red Angus Steakhouse este un punct de destinație de Valentine’s Day, o sărbătoare care a devenit o tradiție pentru noi. De aceea, ne propunem să le oferim oaspeților o seară memorabilă, într-o ambianță caldă, în care știu că vor avea parte doar de surprize plăcute. Cei care ne trec pragul vor putea comanda a la carte, alegând dintr-o serie de preparate precum fripturile de vită de Australia sau SUA, burgerii făcuți integral în casă, coastele sau deserturile emblematice, cum sunt cheesecake-ul sau sufleul de ciocolată. Programul de blues live, atenția la detalii și servirea eficientă vin pentru a completa această experiență și a-i oferi acea savoare specifică, cu care ne-am obișnuit publicul. Peste toate acestea, se adaugă paharul de spumant oferit din partea casei, un detaliu elegant, care va adăuga efervescență momentelor petrecute la noi.”, declară Ionuț Ivan, manager al localului. 

Oaspeții își pot rezerva locurile pentru cina-eveniment “Bubbly Love”, ce va avea loc vineri, 14 februarie, începând cu ora 18:00, pe website-ul sau pagina de Facebook a restaurantului, precum și apelând numărul de telefon dedicat rezervărilor – 0756.600.000.  (Comunicat de presa – februarie 2020)

Data actualizarii: 13/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.