Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

Afiseaza

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, le propune oaspeților săi o cină-eveniment, cu tema “Bubbly Love”. Astfel, toți cei care aleg să petreacă seara de Valentine’s Day în restaurantul cu specific american se vor bucura de o ambianță caldă, seducătoare, un meniu gastronomic bazat pe carne de vită de calitate și preparate premium, de un program de muzică live, în interpretarea artistului Sergiu Ferrat și de vin spumant, oferit din partea casei. 

“Fiind un local de inspirație americană, Red Angus Steakhouse este un punct de destinație de Valentine’s Day, o sărbătoare care a devenit o tradiție pentru noi. De aceea, ne propunem să le oferim oaspeților o seară memorabilă, într-o ambianță caldă, în care știu că vor avea parte doar de surprize plăcute. Cei care ne trec pragul vor putea comanda a la carte, alegând dintr-o serie de preparate precum fripturile de vită de Australia sau SUA, burgerii făcuți integral în casă, coastele sau deserturile emblematice, cum sunt cheesecake-ul sau sufleul de ciocolată. Programul de blues live, atenția la detalii și servirea eficientă vin pentru a completa această experiență și a-i oferi acea savoare specifică, cu care ne-am obișnuit publicul. Peste toate acestea, se adaugă paharul de spumant oferit din partea casei, un detaliu elegant, care va adăuga efervescență momentelor petrecute la noi.”, declară Ionuț Ivan, manager al localului. 

Oaspeții își pot rezerva locurile pentru cina-eveniment “Bubbly Love”, ce va avea loc vineri, 14 februarie, începând cu ora 18:00, pe website-ul sau pagina de Facebook a restaurantului, precum și apelând numărul de telefon dedicat rezervărilor – 0756.600.000.  (Comunicat de presa – februarie 2020)

Data actualizarii: 13/02/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close