De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, le propune oaspeților săi o cină-eveniment, cu tema “Bubbly Love”. Astfel, toți cei care aleg să petreacă seara de Valentine’s Day în restaurantul cu specific american se vor bucura de o ambianță caldă, seducătoare, un meniu gastronomic bazat pe carne de vită de calitate și preparate premium, de un program de muzică live, în interpretarea artistului Sergiu Ferrat și de vin spumant, oferit din partea casei.
“Fiind un local de inspirație americană, Red Angus Steakhouse este un punct de destinație de Valentine’s Day, o sărbătoare care a devenit o tradiție pentru noi. De aceea, ne propunem să le oferim oaspeților o seară memorabilă, într-o ambianță caldă, în care știu că vor avea parte doar de surprize plăcute. Cei care ne trec pragul vor putea comanda a la carte, alegând dintr-o serie de preparate precum fripturile de vită de Australia sau SUA, burgerii făcuți integral în casă, coastele sau deserturile emblematice, cum sunt cheesecake-ul sau sufleul de ciocolată. Programul de blues live, atenția la detalii și servirea eficientă vin pentru a completa această experiență și a-i oferi acea savoare specifică, cu care ne-am obișnuit publicul. Peste toate acestea, se adaugă paharul de spumant oferit din partea casei, un detaliu elegant, care va adăuga efervescență momentelor petrecute la noi.”, declară Ionuț Ivan, manager al localului.
Oaspeții își pot rezerva locurile pentru cina-eveniment “Bubbly Love”, ce va avea loc vineri, 14 februarie, începând cu ora 18:00, pe website-ul sau pagina de Facebook a restaurantului, precum și apelând numărul de telefon dedicat rezervărilor – 0756.600.000. (Comunicat de presa – februarie 2020)
Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta
Am fost de multe ori la ei, intre timp. Nu am mai scris pentru ca totul e necschimbat, de la ambianta la meniu. Ceea ce e mai degraba de bine, pentru ca Red Angus e un restaurant foarte bine amenajat, iar vita e excelenta. Nu a fost o surpriza, asadar, sa se regaseasca din nou printre catigatorii competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor si la ultima editie pentru data la care scriu, in 2019. (GB – martie 2020)
Cel mai bun steak(house) din Bucuresti
Am revenit la Rad Angus de mai multe ori de la primul comentariu, cel de la sfarsitul lui februarie de anul trecut, insa nu am mai scris desspre ei, si pentru ca nu mai era nimic nou de zis, fiind un restaurant destul de constant.
De mentionat doar ca la editia din acest an a Topului Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, Red Angus au primit premiul pentru Cel mai bun steak din Bucuresti (vita nejaponeza). (GB – august 2018)
Vita de cea mai buna calitate in Centrul Istoric.
Red Angus e unul dintre restaurantele steakhouse cunoscute deja ale Bucurestiului si ale Centrului Vechi, in coltul dinspre Piata Unirii, unde sunt ruinele de la Curtea Veche.
Red Angus are doua niveluri, la etaj fiind mai mult salon de evenimente si de muzica. E foarte frumos amenajat, stil country american, ceva Western tarziu pana spre anii 50.
Red Angus e un steakhouse, asa cum spune si numele din prima, specific american, cu multa vita, dar si cate un fel sau doua de pui si de porc. Ca mai toata bucataria americana – stilul american de a gati, mai bine spus, pentru ca „bucatarie americana” e greu de definit si de descris – mancarea se bazeaza aproape exclusiv pe calitatea carnii si a celorlalte produse si mai putin pe retete, care sunt relativ simple, in marea lor majoritate.
Au carne de cea mai buna calitate la Red Angus. La inceput au avut Black Angus din America, nu stiu daca mai e si acum, la ultimele vizite la ei am vazut vita australiana, la fel de buna, si din Uruguay. Tot ce e carne la Red Angus e foarte bun la gust, bine gatit si prezentat. Nu am fost in America, nu stiu ce gust are mancarea aceasta la ei acasa, insa presupun ca e la fel cu ce gasesti in farfuriile de la Red Angusul bucurestean. Serviciul e si el bun, preturile rezonabile pentru o astfel de mancare.
Red Angus este, deci, unul dintre restaurantele steakhouse de referinta ale Bucurestiului, cu vita de cea mai buna calitate, cu bucatari care stiu sa o gateasca foarte bine si, mai ales, la fel de fiecare data, fara surprize. (GB – februarie 2017)
Saloanele americane