Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada France...

Afiseaza

De 14 februarie, Red Angus Steakhouse, localul situat pe strada Franceză nr. 56, în Centrul Vechi al Bucureștiului, le propune oaspeților săi o cină-eveniment, cu tema “Bubbly Love”. Astfel, toți cei care aleg să petreacă seara de Valentine’s Day în restaurantul cu specific american se vor bucura de o ambianță caldă, seducătoare, un meniu gastronomic bazat pe carne de vită de calitate și preparate premium, de un program de muzică live, în interpretarea artistului Sergiu Ferrat și de vin spumant, oferit din partea casei. 

“Fiind un local de inspirație americană, Red Angus Steakhouse este un punct de destinație de Valentine’s Day, o sărbătoare care a devenit o tradiție pentru noi. De aceea, ne propunem să le oferim oaspeților o seară memorabilă, într-o ambianță caldă, în care știu că vor avea parte doar de surprize plăcute. Cei care ne trec pragul vor putea comanda a la carte, alegând dintr-o serie de preparate precum fripturile de vită de Australia sau SUA, burgerii făcuți integral în casă, coastele sau deserturile emblematice, cum sunt cheesecake-ul sau sufleul de ciocolată. Programul de blues live, atenția la detalii și servirea eficientă vin pentru a completa această experiență și a-i oferi acea savoare specifică, cu care ne-am obișnuit publicul. Peste toate acestea, se adaugă paharul de spumant oferit din partea casei, un detaliu elegant, care va adăuga efervescență momentelor petrecute la noi.”, declară Ionuț Ivan, manager al localului. 

Oaspeții își pot rezerva locurile pentru cina-eveniment “Bubbly Love”, ce va avea loc vineri, 14 februarie, începând cu ora 18:00, pe website-ul sau pagina de Facebook a restaurantului, precum și apelând numărul de telefon dedicat rezervărilor – 0756.600.000.  (Comunicat de presa – februarie 2020)

Data actualizarii: 13/02/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.