Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cină memorabilă cu Carolina, frumoasa basarabeancă studentă, care nu s-a oprit după ce a trecut podul de flori de peste Prut, ci și-a continuat drumul până la București. Meniul de degustare de weekend pregătit de foarte talentatul Chef Patricio Massimino la mai mult decât elegantul Le Bistrot Francais.

Am impresionat-o pe Carolina cu următoarele. Reacția ei se vede în poze…

Speciales Gillardeau Oysters with champagne sabayón and green apple
Saint Jacques Tartar, baby cucumber, finger lime and citrus soy dressing
Champagne Jeeper Grande Asemblage, Reims, Champagne, France

Perfect Egg, porcini, Jamon Iberico de Bellota, celeriac
Conti Ne Perigourdine 2018 Bio, Château Tour des Gendres, Bergerac, France

Pan Seared Turbot, parsley root variations, roasted baby zuchini, beurre blanc
Chablis Grand Cru Bougros 2015, Maison Chanson& Fills , Bourgogne, France

Grilled Black Angus Entrecotte, fondant potato, pumpkin puree and merlot jus
Châteauneuf-du-Pape La Bernardine 2017,Domaine Chapoutier, Châteauneuf-du-Pape, France

Grand Affineur cheese platter
Domaine Tournon Lady’s Lane 2015, Domaine Chapoutier, Victoria, Australia

White Chocolate Michel Cluizel Soup, mango, passion fruit sorbet
Porto Fine Tawny, Graham’s, Oporto, Portugal

*

Prețul surprinzător de mic pentru un restaurant atât de sofisticat cum e Le Bistrot Francais, 350 de lei de persoană, cu toate vinurile acelea excelente incluse…

Carolina, frumoasa basarabeancă
Meniul de degustare de weekend lui Chef Patricio Massimino

Meniul de degustare de weekend, Chef Patricio Massimino

(George Butunoiu – octombrie 2021)

Data actualizarii: 24/10/2021

  • Alexandra :

    De unde sa ii spuna daca si el face poze la mancare?! Intrebarea mea este pe ce combinatie ati ajuns la frumoasa domnisoara? 🙂 Dvs. cu ce culoare a cercului „de disponibilitate” v-ati dus la aceasta intalnire?

  • Dragos17 :

    Ar fi fost minunat daca i-ati fi spus Carolinei ca nu e deloc elegant sa faci poze la ceea ce mananci.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close