Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Ceva ce nu am mai vazut pana acum: doua restaurante mari din Parcul He...

Afiseaza

Ca o avanpremiera a urmatorului meniu pregatit de Chef Thomas Parnaud, La Cave de Bucarest invita toti iubitorii de haute cuisine sa isi delecteze simturile in cadrul unei seri cu muzica live, invitati fiind Ana Mardare si Tudy Zaharescu Band, incercand un meniu special creat pentru aceasta ocazie.

Interviu Restocracy cu Thomas Parnaud, Head Chef-ul restaurantului La Cave de BucarestMeniul cu pret fix este compus, pe langa traditionala paine organica, unt facut de Chef si amuse-bouche incluse implicit la orice masa, dintr-un entrée velouté de conopida si curry, œufs parfait, muraturi de conopida si crutoane de paine cu ulei de ierburi, un fel principal din Piept de pui de tara gatit la temperatura joasa, sos de pui cu ulei de trufe, ciuperci de Paris la cuptor cu tartuffo si pui crocant si o noua prajitura (entremet) cu fructe exotice.

Evenimentul are loc sambata, 27 Ianuarie, de la ora 20, iar intrarea se face pe baza de rezervare in avans la nr de telefon: 0746.254.444.

Mai multe informatii se pot gasi pe pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1768384339879498/

Thomas Parnaud

Chef Thomas Parnaud este francez si are 27 de ani. In Romania se afla de aproximativ 3 luni si este Head Chef-ul restaurantului La Cave de Bucarest. Chef Thomas Parnaud a studiat timp de 3 ani la S...

La Cave de Bucarest

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris despre La Cave de Bucarest ca e unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti, si chiar printre cele mai bune din...

Data actualizarii: 15/01/2018