Restaurante si localuri cu alte feluri de muzica decat cea populara si de petrecere

Ord. dupa

Un business genial construit, o capodopera logistica. Beraria H din...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoare Copper's Pub...

Din marile hotspot-uri ale neo-boemei bucurestene Deschis Gastrobar...

Nume mare, casa mare, imaginatie mica Golden Blitz a ramas in folcl...

Una dintre cele mai spectaculoase terase de vara din Bucuresti Acum...

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Crede...

Cotroceniul ar merita mai mult Stiu restaurantul acesta, Jazz Book,...

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

Alt loc cu farmec al Bucurestiului vechi Cred ca Luna Cafe & Bi...

Cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe localuri ...

Meniul cu specific international al restaurantului TECADRA iti va sati...

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilit...

Afiseaza

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari…

Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost acolo mai demult, insa nu am stiut ca si-au pus in minte sa-l faca unul dintre cele mai bune din Bucuresti, aducand aici un chef francez de mare clasa.

Nu stiu ce calcule si-a facut domnul Focsa (asa am dedus ca-l cheama pe patron) de a inceput o astfel de investitie in Militari, si nici macar in partea cartierului plina de lume, ci pe o strada laturalnica si aproape de marginea orasului, unde te pierzi chiar si cu GPS-ul daca nu esti pe faza.

E un bloc nou de locuinte acolo, printre niste garaje darapanate, niste blocuri cumuniste si ce o mai fi pe strada Margelelor, spre capatul orasului. Iar la demisol, sau aproape un subsol, cred ca pe toata suprafata cladirii, au facut acest restaurant cu nume frantuzesc, La Cave de Bucarest – “la cave” insemnand pivnita in frantuzeste.

La Cave de Bucarest e destul de bine amenajat – atat cat se poate amenaja un subsol – asa cum se vede si in poze. Dupa ce ca e la subsol, demisol, sau ce o fi acolo, adica fara lumina, au mai facut si peretii maro inchis si stacojiu, nu stiu de ce. Au multe… (citeste tot)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Thomas Parnaud, chef la La Cave de Bucarest

 


La Cave de Bucarest

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.