Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna... Am...

Voila Bistrot: Neo-boema, versiunea cu investitii minime O sa revin...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

26 de lei o sticla de apa de 0.75... La ultima vizita la Gargantua,...

Le bistrot des amants (riches)... Am revenit la MA Bistro la cateva...

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Mi...

(fostul aranjament si concept al Plated, pe care l-au avut la vizita d...

Comunismul trece, Majesticul ramane... Majestic era un restaurant...

Poti face din aproape orice o delicatesa, cand iti pui capul la contri...

Cel mai constant restaurant Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

Noul val al micilor localuri boeme, cu bucatarie creativa MA e unul...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cel mai bun restaurant spaniol din Bucuresti Pata Negra e un restau...

Mai bine decat un simplu steakhouse La Estancia e un restaurant nou...

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

Afiseaza
comentarii

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari…

Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost acolo mai demult, insa nu am stiut ca si-au pus in minte sa-l faca unul dintre cele mai bune din Bucuresti, aducand aici un chef francez de mare clasa.

Nu stiu ce calcule si-a facut domnul Focsa (asa am dedus ca-l cheama pe patron) de a inceput o astfel de investitie in Militari, si nici macar in partea cartierului plina de lume, ci pe o strada laturalnica si aproape de marginea orasului, unde te pierzi chiar si cu GPS-ul daca nu esti pe faza.

E un bloc nou de locuinte acolo, printre niste garaje darapanate, niste blocuri cumuniste si ce o mai fi pe strada Margelelor, spre capatul orasului. Iar la demisol, sau aproape un subsol, cred ca pe toata suprafata cladirii, au facut acest restaurant cu nume frantuzesc, La Cave de Bucarest – „la cave” insemnand pivnita in frantuzeste.

La Cave de Bucarest e destul de bine amenajat – atat cat se poate amenaja un subsol – asa cum se vede si in poze. Dupa ce ca e la subsol, demisol, sau ce o fi acolo, adica fara lumina, au mai facut si peretii maro inchis si stacojiu, nu stiu de ce. Au multe… (citeste tot)

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Foie Gras

Thomas Parnaud, chef la La Cave de Bucarest

 

O cina de 2* Michelin la Bucuresti

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Franta. A fost cel mai tanar chef care a obtinut o steluta Michelin, si cel mai tanar care a obtinut doua stelute Michelin. Claude...

Ei, poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari…

Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost acolo mai demult, insa nu am stiut ca si-au pus in minte sa-l faca unul dintre cele ma...

Data actualizarii: 27/10/2018

La Cave de Bucarest, ianuarie 2018