Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

2 Michelin Star Chef Claude Giraud

Claude Giraud e unul dintre cei mai cunoscuti Grands Chefs din Franta. A fost cel mai tanar chef care a obtinut o steluta Michelin, si cel mai tanar care a obtinut doua stelute Michelin.

Claude Giraud a venit ieri la Bucuresti pentru o zi, ca sa pregateasca cina cu meniul de mai jos, la care am facut si pozele din galerie. Acum, cand scriu, e deja inapoi in Franta lui. Cina a fost la La Cave de Bucarest.

Menu Claude Giraud:

  • Amuse-bouche
  • Raviole de langoustines au jus de la presse
  • Bar rôti aux artichauts violets crus et cuits
  • Pigeon aux épices, embeurrée de navets
  • Fraises patientées à l’olive noire confite, glace vanille Bourbon

Claude Giraud

2 Michelin Star Chef (The youngest 1 Michelin Star Chef in 1982 and the youngest 2 Michelin Star Chef in France in 1988), ranked „Second best Chef of France” by The Times

Winner of (selection):

  • Grand Prize of the International Kitchen Academy
  • Gold Medal of Gourmet Criticism in France
  • Gold Medal for Tourism
  • The European Cup of Young Kitchens (Milan)
  • World Cup of Cuisine (Madrid)
  • Master of Chefs in France
  • French Dessert Championship

Chef Claude Giraud in bucataria La Cave de Bucarest:

La Cave de Bucarest, ianuarie 2018

Ei poftim! Unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti e in Militari... Auzisem despre restaurantul La Cave de Bucarest de aproape cinci ani, de cand s-a deschis in Militari, am si fost aco...

La Cave de Bucarest

La Cave de Bucarest: exista viata si dupa Thomas Parnaud Am scris despre La Cave de Bucarest ca e unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti din Bucuresti, si chiar printre cele mai bune din...

Data actualizarii: 07/10/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.