Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

 Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

O experienta de 5 stele!

Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna cu Centro Cakes, din cadrul Hotelului Sheraton din Capitala, au gazduit, duminica, 10 decembrie 2017, intr-o atmosfera selecta si destinsa deja bine-cunoscutul Brunch Deluxe, inaugurat in luna septembrie.

Pregatit cu minutiozitate de catre Ashlie Dias, Executive Chef-ul Sheraton, impreuna cu colaboratorii sai din cadrul restaurantelor Benihana si Avalon, dar si cu concursul minunatelor preparate ale cofetariei Centro Cakes, Sunday Deluxe Brunch-ul a consituit o adevarata delectare a simturilor.

Astfel, de la servirea atenta, ambianta primitoare a spatiului, show-urile de live cooking, preparatele fine din bucataria asiatica, frantuzeasca sau mediteraneana, deserturile impresionante atat prin aspect, cat mai ales prin gust, si pana la muzica live, intreaga experienta a Deluxe Brunch-ului marca Sheraton a aratat standardul inalt al celor 5 stele, pe care locatia le detine.

Intreaga experienta de 5 stele a Deluxe Brunch-ului Sheraton v-o prezentam intr-o galerie foto, care spune totul. Enjoy! (Daniel Catoi – decembrie 2017)


Sheraton lanseaza Brunch Deluxe

Sheraton Hotel lanseaza din 17 septembrie Brunch Deluxe, cu un meniu conceput special de Executive Chef Ashlie Dias. In fiecare duminica, deliciile gastronomice si serviciile de cinci stele oferite in locatia exclusivista din centrul Bucurestiului promit momente frumoase petrecute in familie.

Ashlie Dias desavarseste meniul Brunch-ului Sheraton

Principala atractie va fi reprezentata de preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv Benihana, precum si bucataria bistro-ului Centro.

Cu imaginatie si pasiune, el combina bucataria franceza, influentele mediteraneene si subtilitatile asiatice pentru a oferi o experienta culinara exceptionala.

In plus, oaspetii de la Brunch-ul Sheraton vor savura exotice specialitati japoneze gatite chiar in fata lor de catre bucatarii restaurantului Benihana.

Brunch-ul Sheraton, pe gustul intregii familii

Pe langa mancarea rafinata, Sheraton a pregatit si alte surprize care transforma Brunch Deluxe intr-o experienta completa. Copiii vor savura prajiturile de la Centro Cakes, in timp ce parintii vor fi invitati la degustarile de vinuri nobile si branzeturi fine prezentate de catre somelierul Sheraton.

In plus, muzica live si locul de joaca dedicat celor mici completeaza o duminica perfecta in familie.

Despre Sheraton Bucuresti:
Sheraton Bucuresti este parte a lantului Marriott International. Cu 270 de camere, un centru modern de conferinte si restaurante de top, Sheraton ofera oaspetilor sai o experienta unica a confortului. Pe langa servicii si facilitati recunoscute international ca fiind in elita industriei de ospitalitate, hotelul aduce in premiera in Romania: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sweet Sleeper BedTM, Paired si programul de loialitate Starwood Preferred Guest.

De 80 de ani, Sheraton este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri hoteliere la nivel international, avand 500 de hoteluri in 75 de tari.

https://www.facebook.com/Aristocratia.restaurantelor/videos/386225008475463/

 

https://www.youtube.com/watch?v=GXtPx9CeIVs

 

Ashlie Dias

Chef Ashlie Dias este Executive Chef-ul Hotelului Sheraton din Capitala. Cu peste 18 ani de experienta ca Executive Chef, Ashlie Dias este unul dintre cei mai importanti chefi care activeaza in tara n...

Avalon

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori saptamana aceasta, prima data dupa ce le-a venit noul chef, indianul Ashlie Dias (cel din poza) si a schimbat meniul. Il au...

Benihana

Benihana e un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocraticBenihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din Bucuresti, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevarat...

Data actualizarii: 07/10/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close